ФЕВРУАРЧЕТА засмени с нови майски премени!

• 10 230
  • 306
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Галя, колко много снимки  Grinning
Аууу, какво съм  Animal Pig , какви ръчища, каква гуша  Scream  cry Милото няколко вечери успя  да ме съблазни със сладолед goodandevil , но вече никакви такива. За 2 месеца 10те излишни кила трябва да бъдат ликвидирани  Naughty
Следобяд сме на ваксина, и сегашната педиатърка се спря на Инфанрикс. Дано няма проблеми, довечера ще пътуваме, което май не е най-блестящата идея след ваксинация. Но на Ева баща й отново заминава в командировка и на мен ми писна да кукувам сама вечер, така че за уийкенда с Ева ще сме при мама, респективно баба  Flutter

Последна редакция: пт, 11 май 2007, 11:10 от kiselina

# 106
Леле , пък аз ям сладолед всеки ден и после се чудя що си седя на тези килограми ( 73  Embarassed Embarassed Embarassed  ). След месец съм на сватба и трябва да съм влязла във форма !

# 107
Аууу, какво съм  Animal Pig , какви ръчища, каква гуша  Scream  cry ...

Говори ми! ooooh!  И аз същото си го мисля за себе си, но се правя, че съм над тия неща  Whistling А и аз май бях рекордьорката на групата - качих поне 27 кг (от 55, на 82 в началото на деветия!) Сега съм ~67. Как ще махна още 10 (поне) не ми е ясно! Вчера понаизвадих летните дрехи - еми почти нищо не ми става! Само 2-3 бременни парцала. А пък лятно време така ми идва музата да се правя на кипра...  4470 Но тая година явно ще съм пуФкава кипра .

# 108
  • offshore & overseas
Леле , пък аз ям сладолед всеки ден и после се чудя що си седя на тези килограми ( 73  Embarassed Embarassed Embarassed  )...

А аз всеки ден поне по два. Embarassed Какво да правя - яде ми се!!  Animal Pig Нямам воля за 2 ст.  #Cussing out

Ай ся, да обсъдим и косопада... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 109

А аз всеки ден поне по два. Embarassed Какво да правя - яде ми се!!  Animal Pig Нямам воля за 2 ст.  #Cussing out

Ай ся, да обсъдим и косопада... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ти пък къде се буташ в А група?!  hahaha Аммммаха - само Ше ни комплексираш с твойте стройни лапи... А косопада и ние (и аз, и маймунски) си го имаме. Но не се оплаквам, че с мойта гъста грива трудно се живее лятото и най-вероятно ще пускам скоро време лятната прическа (за която моя лъв-ю ме навива през ден, а аз все се запъвам).

# 110
Да , Мяуче, и 3 да ядеш, пак си си добре с таз тънка талйика .
Моята коса си е още на главата, ама не знам до кога ще имам това щастие. Мисля да навестя обаче фризьорския салон, че ското не съм ходила да се поглезя .. .Само да ми платят от НОИ, че още нямам пари за март, да не говорим за април  #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 111
  • offshore & overseas
Е, явно всички жужите по градинките.  newsm19 Ний "сутринтЪ" поблуждахме малко на въздух, но сега съм се затворила и се насилвам да работА. smile3538 То се вижда колко ми се удава.  #Cussing out Май ще будя лъвю, който най-аристократично си похРЪква всеки следобед Naughty, да излизаме на разходка (шансовете ми за успех са минимални, обаче).

Инак, и аз още съм с коса[та си, за акъла не мога да кажа същото, за жалост], макар и не толкоз буйна като преди (А бехме млади! Mr. Green Mr. Green Mr. Green)...

Калина пък зарад буйния си перчем се сдоби с прякора Плехарска (баща й, с присъщото си извратено чувство за  хумор, пак се прояви удачно).

Айде, весел Викенд, в случай, че се удържа и не напиша нищо...  family

# 112
Ха, здравейте!  : Hug
Страхотни снимки!  smile3509 Браво на фотографите photo  newsm10 От толкоз гледане и четене ожаднях за една бирица....  Ама да видм кога ще cheers
Много сте хубави! А бебоците ви са много сладкиииииииииииииии
 newsm51
А и аз май бях рекордьорката на групата - качих поне 27 кг (от 55, на 82 в началото на деветия!) Сега съм ~67. Как ще махна още 10 (поне) не ми е ясно! Вчера понаизвадих летните дрехи - еми почти нищо не ми става! Само 2-3 бременни парцала. А пък лятно време така ми идва музата да се правя на кипра...  4470 Но тая година явно ще съм пуФкава кипра . [/color]
Чета и все едно слушам себе си! /само дето от снимките не си личат тия 10 кг./ И аз таман толкоз наддадох /25-27/ и сега ми остават  "нищожните" 12-13... #2gunfire Ама какво са те... smile3514  Гледам да ги поддържам с някоя Фафличка, шоколадче от време на време... пържени картофчета...   food002 newsm55ей така. А милото да го съжалиш как ма изтрайва да мърморА непрекъснато кооооолко съм дебела  badscale и как една дреха не ми става...
Ами за косопада - в очакване съм още. Ама и той Ша дойде, та си мисля да подхвана някаква грижа поне за косата, барем се поразхубавя 4470
Айде, ние се завличаме на люлки  1swing, че голямата няма озаптяване! nuts  jumpuu #Milti ukliam1

# 113
  • София
Като прочетох какви теми сте подхванали, освен да ви поздравя с:
Здравейте мами дебелани и ти Мауче,
Леле , пък аз ям сладолед всеки ден и после се чудя що си седя на тези килограми ( 73  Embarassed Embarassed Embarassed  ).
Това със сладоледа май е епидемия. И аз не пропускам, пък после защо си седя на 68  Animal Pig Преди две седмици в изблик на безумие отидох и си купих един анцунг, за да се въргалям по пейките в градинката. Та съм "наконтила" в магазина и продавачката ми вика: "Много добре ви стои" #Crazy, А аз и викам: "Не ми обяснявайте, че ми стои добре като винаги съм носела 42-ри номер, а анцуга е 48-ми  hahaha hahaha hahaha".
Ай ся, да обсъдим и косопада... Mr. Green Mr. Green Mr. Green [/color]
Засега съм пас (и слава богу). Че дебела и плешива сигурно нямаше да го преживея  Sick
Снимките са страхотни, е то как иначе при такива готити мами и бебешори  newsm51. Сега вече ме е още повече яд на мен си, че не дойдохме  smile3511, но нищо - успокоявам се че поне редовно си спретваме среща на февруарските младостки мами. Днес даже отпразнувахме подобаващо и месечинката на Дани  newsm19. Моя убавец  baby_neutral изненадващо се оказа в компанията на двете най-дългокоси мадами във форума  4470 4470 - ееееееееееееее пукнете се от яд ергени  Party И сега е един умислен  Thinking, не знам или се е влюбил, или е установил, че не е единствен по рода си и има и други като него  smile3506
badem, още веднъж да ти е жива и здрава сладураната и само радост да носи на мама и тати  newsm51

# 114
Здравейте, за килата и аз съм от рекордиорите качих 30 десет свалих 20 ми остават ама нещът да падат пустите му кила Sad на мен абсолютно нищо не ми става и ходя само по анцузи...ужас мразя се Sad
За косопада: моя или сега почва или е пролетен не знам ама взех да се скубя не знам дали има нещо общо с раждането щото и есента имах и май всяка година пролет и есен имам  newsm78

Мамчета обръщали ли сте внимание на белезите от мантуто на бебоците, аз вчера видях че на Никол и е зачервено и седи като гнойна пъпка дали е нормално, лекарката не ми дига телефона и вече се чудя кой да питам  #Crazy

# 115

Мамчета обръщали ли сте внимание на белезите от мантуто на бебоците, аз вчера видях че на Никол и е зачервено и седи като гнойна пъпка дали е нормално, лекарката не ми дига телефона и вече се чудя кой да питам  #Crazy
И беба беше така!Беше и се надуло мантутооо... ooooh!едно 4ервено...4ак лилаво!
Като гнойна пъпка.Изписаха ни Тридерм-мехлем(8,90 лв)
Мажеш 4 пъти на ден и слагаш марля.За два дни спадна...и после постепенно за седмица се оправи!
Ако неможеш да се свържеш с доки....препоръ4вам ти да вземеш мехлема и да мажеш бебо!(или беба Grinning)
Изпитана рецепта е! newsm10
Мисля,4е докито ти ще ти каже същото!
Но не е хубаво да го оставяш така!Всъщност ....ми казаха 4е това е нормална реакция от ваксината и това зна4и 4е действа! Simple SmileНо не бива да се оставя така да забира! Naughty

# 116
Здравейте мами дебелани и ти Мауче
Това беше много добро.. Peace

# 117
 Здравейте мили мами Simple Smile

Аз се позагубих, че бяхме пак при мама и навън по цял ден и то не остава време да пиша  smile3523

И аз качих доста килца 22  Shocked и имам още поне десетина да свалям / не знам честно казано не съм се мерила - нямам кантар вкъщи /

За косопада аз отдавна бях писала
/ но никой не ми обърна внимание на въпроса - Дали вашата коса пада така като моята? / Имах период в който ми падаше доста и то на снопчета, но сега мисля, че си пада нормално Simple Smile
 newsm51
  Лека и спокойна вечер на всички мами, бебоци и на целите ви семейства

И кога викате другата седмица да се видим? smile3521 Ама този път нека да сме повече  - ще е много готино 1stroller

# 118
  • offshore & overseas
Здравейте мами дебелани и ти Мауче
Това беше много добро.. Peace

Ей, вие ме взехте на ура! rotfImbo А всичко тръгна от пустия сладолед Stuck Out Tongue Winking Eye !

Моля, не ме дисквалифицирайте Hug, все пак и аз съм си родила бебче почти през февруари!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

newsm23Можем да си определим сряда като ден за митИнгите, какво ще кажете? newsm78

Последна редакция: пт, 11 май 2007, 23:36 от Мяуче

# 119
  • София
newsm23Можем да си определим сряда като ден за митИнгите, какво ще кажете? newsm78

Аз съм ЗА newsm10

Гале, и моята коса пада, затова се постригах миналата седмица....та да събирам по-малко hahaha
Съвсем нормално е....тамън се възползвам да си понаправя някоя и друга маска Crazy Laughing

Общи условия

Активация на акаунт