ФЕВРУАРЧЕТА засмени с нови майски премени!

• 10 225
  • 306
  •   1
Отговори
# 90
Мила Блага,бъди силна и нека мъничката е много здрава и да ви дари с безкрайно много прекрасни мигове.Мъничкото ангелче ще бди над вас,и ще пази цялото семейство.

# 91
  • offshore & overseas
Добре дошла отново, мила Блага! Hug

Присъединявам се към Жасминчето и Нинка, но искам да добавя, че малката принцеса е разкошна (на снимката-аватар на таткото). Пожелавам ти да е здравичка и послушна и много да те радва.  newsm51

А когато сe почувстваш готова можеш да се присъединиш към нашите софийски срещи.   bouquet Ако се повторят, де... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 92
  • Стара Загора
Мир на праха на малкото ангелче Нели Flowers RoseКураж мила Блага  smile3525
Момичета страхотна среща сте си спретнали блазеееееееееее ви.По-често да  се случва ви пожелавам.

Ние днес бяхме на консултация.Ивка е 6.200 /качила е 900гр /и 60 см, сложиха ни и втория Пентаксим за сега е спокойна, дано няма странични реакции.

# 93
Блага, моите съболезнования! Бъди силна, нека Блага да расте здравичка и да ви радва. Ще се радваме да бъдем полезни и да те подкрепяме доколкото можем.
Снимките са страхотни, ама то и ние сме си готски пък....
Днес бяхме на лекар за очичките на моето слънце и се оказа, че има запушени слъзни каналчета. След месец ако не се оправи с масажчета, ще трябва да влизаме за 1 ден в болница за да направят една манипулация за отпушване. Ама се прави с упойка, та отсега съм се завайкала, нали съм си паника...
Иначе сме добре, имаме си гости сега, дано Мартушката е спокоен.
Лека вечер!

# 94
Блага, моите съболезнования за малкото ангелче Нели ...

Цвети, бях чела из форума за запушените слъзни каналчета... има много изписано, ако искаш потърси в здравния, ако не си го направила вече де Simple Smile

Ние днес си спретнахме една младостко-февруарска среща, съвсем случайно... но много приятно  Laughing И някои от нас се зарекоха да не излизат без фотоапарат  Mr. Green

# 95
  • София
Добре дошла Блага!!  love001 Hug Малкото ти слънчице е много красиво  smile3521 Бъди мнооого силна !!

А когато сe почувстваш готова можеш да се присъединиш към нашите софийски срещи.   bouquet Ако се повторят, де... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Как няма да се повторят?? Weary А тези дето не успяхме да се присъединим нали трябва да се покажем все някога  newsm47  Подкрепям Нинка да се виждаме всяка седмица Peace

Цвети, на мен за упойките при деца ми обясниха,че се използва Диазепам в малки количества (колкото да приспи детето за 10 мин) Незнам дали това те успокява,но ти си питай в конкретния случай какво ще използват!!

Последна редакция: чт, 10 май 2007, 22:29 от galastra

# 96
     Първо - мойте съболезнования на цялото семейство.Мила Блага нека малката принцеска ви дари с най - голямото щастие на света и расте здраво и умно дете.Не пожелавам и на най - големия ми враг да му се случи това.Много ми стана мъчно и си поплаках и просто не знам какво още да кажа освен да ви пожелая много здраве Hug

А сега, срещата мина много добре  newsm10 всички сте много готини и малките мишлета също.Аз съм навита всяка седмица да се виждаме, и да дойдат и още мами да тогава вече ще сме....отбор мамиииии:)
     Сега ще кача снимките те са 53.На който не му допадне някоя да я махне, аз ще ги кача всичките

Лека вечер на всички до утре  newsm51

# 97
Изказвам най-искрени съболезнования за загубата на Нели! Нека малката Блага расте щастливо и усмихнато дете.

# 98
    Добро утро Simple Smile

Включвам се само да кажа, че снимките са качени Simple Smile

# 99
  • София
Блага моите съболезнования за малката Нели. Нека Блага ви носи много щастие и да е жива и здрава.

# 100
  • София
Мила Блага,
от цялото си сърце и душа те прегръщам силно,
и нека само щастие и усмивки да ви съпровождат за напред Hug 

# 101
  • София
Галее,     мале колко много снимки Grinning
заприличала съм на леличка с туй туловище Thinking

Да ви се похваля, то и моето мишле по пътя на Валето на sofy върви  Laughing  "Скри ми шапката" малкото торнадо...адашката де Joy ...много се надига туй дете  Heart Eyes
Та отплеснах се Embarassed ....Петето не се надига още, душата не знае как да ги използва тез ръце, но с краката какво прави ooooh! ...сутринта докато и направя млякото я оставих на спалнята по голо дупе да си ритка, и като се върнах не я намерих Shocked изкарах си акъла. А тя да вземе да се завърти на 180 градуса и да се скрие между възглавницата на баща си и една купчина за гладене ooooh!
Почти ми побеля косата Rolling Eyes реших, че се е изхлузила от леглото....ама е голяма хитруша и звук не издава , а подмолно действа Joy

# 102
Мила Блага приеми моите съболезнование. Много съжалявам за това , което ви се е случило . Нямам думи да изразя мъката си.

# 103
Браво, Галка!!! Страхотни снимки си направила и ти! Непременно трябва да повторим в скоро време! Приятен ден ви желая, момичета!  Hug

# 104
Блага, добре дошла отново... Приеми и моите най-искерни съболезнования ! Моля се за малката душичка  Praynig! Нека малката Блага расте здраво, красиво и усмихнато дете.

Общи условия

Активация на акаунт