ФЕВРУАРЧЕТА засмени с нови майски премени!

• 10 211
  • 306
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Четох из форума как го приготвят другите мами и намачках картоф,след това го смесих с Нутрилон да стане по-редичко пюре.Не съм го подслаждала допълнително,нито пък съм слагала сол-че и такива съвети имаше,ама сол на 3 месечно бебе newsm78
 А 2 номер на млеката не е ли за след 6 месеца,поне Нутрилона е така.

Не, от 0-4м е 1-цата.
Аз картофа, по малко по-различен начин съм го давала на Криси. След като го свариш и намачкаш, го минаваш през няколко марли, че да стане много ситно. След това първият ден прибавяш 1 лъжичка към млякото, съответно правиш по-малка доза, например 130 щом изяжда 150 мл, а на следващият ден слагаш 2 лъжички и пак намаляваш млякото...докато остане само пюре с много малко мляко. А като стане много гъсто вече само с лъжичка, но целият процес е минимум 10-14 дни.
За каротофите знаеш как да ги вариш и кои да избягваш, нали..да не се повтарям?

Излизаме, та да покажем и ние малко кълки Grinning

# 76
Мисля да не човъркаме в раната на мама Блага. Освен това, малката Нели се е родила, живяла е.... Не мисля, че трябва да се заличава спомена за нея.... Майка й едва ли иска това .... Моля се за малката душичка  Praynig... Никой родител не трябва да надживява децата си ....

# 77
Хммм,ще я видим ние тази работа с телефоните,а срещата май ще трябва да е по-скоро,няма да страда детенце я,да не тръгнем да ви търсим из кварталите Mr. Green
Много жал ми стана за малката Нели, newsm45,нямам думи да изкажа мъката си.....Да се помолим Praynigда е много здравичка малката ,а мама и тати да имат сили да преживеят загубата..

# 78
  • offshore & overseas
Мисля да не човъркаме в раната на мама Блага. Освен това, малката Нели се е родила, живяла е.... Не мисля, че трябва да се заличава спомена за нея.... Майка й едва ли иска това .... Моля се за малката душичка  Praynig... Никой родител не трябва да надживява децата си ....

Съгласна съм, но от друга страна мама Блага може би иска да сподели мъката си. Хубаво е да сме съпричастни, пък тя ще си реши дали и кога да отговори.

И не, в никой случай не трябва да се заличава спомена за Нели, затова тя ще бъде записана, но като ангелче, освен ако Блага не поиска друго.

Това е само мое мнение и не го налагам. Ще приема това, което всички решат.

# 79
И аз мисля да не предприемам нищо за сега ...
Ако все пак Блага реши да влезе при нас и да ни каже лично тогава, но за сега - нищо! Sad
Много ми е тъжно ...
Прочетох в друг под-форум тук едно стихотворение , което е написал таткото за малката Нели и плаках много! Sad

Снимките ви са страхотни момичета и вие сте невероятни а бебенцата - просто нямам думи. Алина е една малка принцеса. Simple Smile
Някой ден искам да имам точно такова момиченце! Simple Smile
Мяуче, с риск да стана досадна, но съм тотално и категорично влюбена в теб и Кали! Чакам Пламен да порасне и да сподели увлечението ми към малката госпожица! Simple Smile

# 80

Съгласна съм, но от друга страна мама Блага може би иска да сподели мъката си. Хубаво е да сме съпричастни, пък тя ще си реши дали и кога да отговори.

И не, в никой случай не трябва да се заличава спомена за Нели, затова тя ще бъде записана, но като ангелче, освен ако Блага не поиска друго.

Това е само мое мнение и не го налагам. Ще приема това, което всички решат.

Съгласна ! За миг реших, че искате изцяло да се премахне името на малката Нели и ми се стори нередно... Мама Блага е винаги добре дошла при нас  Hug

# 81
Ок...
Значи, когато дойде време да пускаме новта тема да пиша, че мама Блага е родила Нели и Блага, но в скоби до Нели да пиша ангелче!
Или да пишем само Блага горе а долу в страничката да добавим Нели на Блага, като ангелче ...
Ох много ми е трудно да пиша за това! Sad

Последна редакция: чт, 10 май 2007, 11:46 от wish

# 82
Мама Блага отдавна не влиза при нас.. мисля че това би и причинило мъка, както и факта че я обсъждаме също.. Най искрени съболезнования на семейството!
Уиш..направи така както смяташ за най добре, наистина е болезнено да го обсъждаме това, както и да притесняваме майчето. Ако имаше желание тя сама щеше да ни пише.

# 83
  • offshore & overseas
...Ако имаше желание тя сама щеше да ни пише.

Може и така да е... Сложен житейски казус... newsm78

# 84
  • София
..... много тъжно  Cry , моите съболезнования  Praynig

# 85
  • offshore & overseas

Мяуче, с риск да стана досадна, но съм тотално и категорично влюбена в теб и Кали! Чакам Пламен да порасне и да сподели увлечението ми към малката госпожица! Simple Smile

love001  love001  love001
от нас с Кали за вас с Пламъчко

# 86
Ох, наистина ужасна новина!  Cry Винаги си мисля, че е животът е адски несправедлив и жесток. Да не дава Господ никому такава съдба да надживее детенцето си!  Praynig Мир на малката й душичка!  Cry И аз мисля, че е по-добре да не променяме нищо след като мама Блага не се е включила да ни съобщи лично. Съболезнования на семейството й!

# 87
Мойте съболезнования на мама Блага за малкото и ангелче, просто не знам какво да кажа  smile3518

# 88
Здравейте, мамчета! Благодаря ви за съпричастността. Дълго време не ми се сядаше пред компютъра. Не исках и вас да натъжавам. Трудно е да се опише как се чувствам, затова няма и да опитвам.
Значи, когато дойде време да пускаме новта тема да пиша, че мама Блага е родила Нели и Блага, но в скоби до Нели да пиша ангелче!
Или да пишем само Блага горе а долу в страничката да добавим Нели на Блага, като ангелче ...
Ох много ми е трудно да пиша за това! Sad

Wish, постъпи както искаш, наистина не знам.

Блага е добре. Днес я извеждах два пъти навън. Обича да спи в количката, но само като е в движение. Спра ли на едно място, веднага започва да недоволства. Храня я с Милумил 1. В петък тежеше 4,700 кг. Гука и много се усмихва  Nature Sun With Face

# 89
Миличка, знам, че винаги ще тъжиш и ще ти липсва твоето момиченце, но бъди силна заради другата си дъщеричка! Нека поне Блага да е много здрава и щастлива и да ви радва безкрайно! Вярвам, че Нели ще ви гледа и пази отгоре!

Общи условия

Активация на акаунт