ФЕВРУАРЧЕТА засмени с нови майски премени!

• 10 219
  • 306
  •   1
Отговори
# 60
"Алина е скица (сцената с картофките беше много сладка)," Мяуче, не си говорете кодово че ще се пукнем от любопитство.
Времето е страхотно май ще стагам кошницата за към морската..

# 61
  • offshore & overseas
"Алина е скица (сцената с картофките беше много сладка)," Мяуче, не си говорете кодово че ще се пукнем от любопитство.
Времето е страхотно май ще стагам кошницата за към морската..

Joy

Оф, така си и помислих, че ще ни хванете!! Майтап, няма нищо кодово, Ели дори може да не е видяла как Алина си натъпка пет-шест ПК в устенцето, като ме гледаше лукаво (поне на мен така ми се стори). Много е сладка, пу-пу! А другите мами сигурно пък хабер си нямат за това.  hahaha

Малеее, много рано съм станала! Бегом обратно в кревата  smile3524!

# 62
  • София
Добро утро Hug
Аз съм гроги, пия вече второ кафе kaffeetrmker_2 и чакам мойто гардже да се излюпи, та да се къпем, че нещо снощи не успях Embarassed

Момичета, сега се замислих и май съм си позволила, малко повече волност с коментарите....дано не се обидите Thinking
Приемам e_mail -и на лични, за който иска снимки, но казвайте какъв размер, че съм снимала на 2К Grinning

Мяуче, как е Калинката, че аз много късно загрях, че сте с ваксина, та съм ви мислила снощи Mr. Green....Тя ми беше фотомодел вчера Laughing

# 63
Добрутро!Хайде и аз добавих малко снимки от вчера,ама нещо ме домързя да надписвам Embarassed,а пък дребния ми е в ръцете и мрънкоти.Снощи беше нещо доста превъзбуден,аз си мислех,че ще заспи бързо като не беше спал почти през деня ама не,то не беше мрънкотени,не беше чудо...Не знам може би пича си е харесал някоя мацка....

# 64
Гледам снимите много сте готини надявам се следващия път и ние с Никол да се присъединим, ако успея да се оправя с предвижването Simple Smile
Сигурно е било много весело Simple Smile

# 65
  • София
Момичета, сега се замислих и май съм си позволила, малко повече волност с коментарите....дано не се обидите Thinking
Коментарът " още малко биричка" си е точно на мястото  Joy  Joy  Joy 
Нина, като в онази реклама ".... ами защо не и се обадиш"  mobilephone

Последна редакция: чт, 10 май 2007, 10:03 от badem

# 66
Коментарът " още малко биричка" си е точно на мястото  Joy  Joy  Joy 
Joy Joy Joy хехе и на мен много ми хареса този коментар

# 67
  • София
Здравейте:),

Първо да кажа за срещата - супер беше. Като казах на мъжа ми, че сме били 12 мами с колички, той само каза: "Малииии!!!"  Grinning
Коментарите са си супер и на мен ми хареса много как Дани иска "само толкова биричка". Искам пак среща скоро. Предлагам поне по веднъж в седмицата.
А вчера май най-после уцелих как да се справя с рева след баня... Като го увия малкият в хавлията, бутвам веднага бибата докато не се е усетил и сме мирни и тихи.
Сега отивам да попочистя, че днес и да поработя трябва  - дано и малчо да ми влезе в положението Simple Smile

# 68
Мяуче, пропуснала съм момента с натъпкването на картофите, ама й е редовен номер... щото гладно го държа дитето  Mr. Green
Аз се въздържах да слагам коментари, че ме избиваше твърде силно на лигня smile3536

# 69
  И аз съм от тези,които благородно завиждат за срещата.Всички сте много сладки-и мами,и бебчовци.Снощи до късно разглеждах снимките и имам чувството,че и аз съм се запознала с всички вас.Да се надявам,че и ние с бебока ще можем да дойдем някой път.
  И да ви питам нещо-скоро обсъждахте вече да захранвате,защо решихте така-бебчетата ви дават ли признаци,че само мляко не им стига?Аз давам сокче от време на време,не редовно и го харесва,но пробвах плодово пюре и много плаче от колики.Затова не давам пюре,но от няколко дни Радослав огладнява по-често и явно млякото не му стига.Той хапва според указанията за Нутрилона-5 пъти по 150 мл и преди беше доволен,но тази сутрин започна да пищи от глад 2 часа след предишното хранене.Вчера за обед го пробвах с картофено пюре-изяде 2 лъжички ,цяла вечер очаквах да го заболи коремчето,но за щастие му понесе добре.Днес отново мисля да му направя малко да видим какво ще стане.Докторката ми каза да започна с плодови пюрета,но се убедих,че е по-добре да започнем със зеленчукови.Някой друг започна ли със пюретата?

# 70
  • София
Ама чисто картофено пюре ли му даде newsm78 ?
Иначе с Галя точно това си говорехме вчера, че бебоците растат и вече не им стига млякото....ние май ще минем на Аптамил 2

# 71
Момичета ...
Една тъжна новина.
От вчера с galastra се чудим какво да направим. Тя ми изпрати на ЛС този линк http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=183393.0 и сега не знам дали да махна на мама Блага едното бее от първа страница преди да ни е казала тя ... Sad
Как мислите?

# 72
  • София
 newsm45 newsm45
отивам да си цивря на балкона....аз не знам как да постъпиш
много ми е мъчно smile3518

# 73
  • offshore & overseas
Добро утро Hug
Аз съм гроги, пия вече второ кафе kaffeetrmker_2 и чакам мойто гардже да се излюпи, та да се къпем, че нещо снощи не успях Embarassed

Приемам e_mail -и на лични, за който иска снимки, но казвайте какъв размер, че съм снимала на 2К Grinning

Мяуче, как е Калинката, че аз много късно загрях, че сте с ваксина, та съм ви мислила снощи Mr. Green....Тя ми беше фотомодел вчера Laughing

Току що се събудих за втори път и дано е за последен, че работа ме чака! Ексирах една халба мляко с кафе, а в просъница явно съм изяла и три банана (преди да се усетя, т.е.), та сега ми е едно храносмилателно, не е за приказка...

Коментарите са много весели. Аз гласувам да останат, барабар с всички снимки.   newsm74

Кали се чувства перфектно, благодаря, че питаш.   bouquet Никаква реакция от Пентаксима. Дай Боже така да продължи! Praynig Тази сутрин не успях да я приспя и ще си я взема да бачкаме заедно.

Нина, като в онази реклама ".... ами защо не и се обадиш"  mobilephone

Ами явно не са си разменили телефоните. Ще страда до следващата среща. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

За малката Нели: ужасно е, наистина, но аз разбрах за това преди време newsm45... Господ да дава здраве и късмет на мама Блага и мъничето!!  newsm51

wish-и, аз предлагам да пишеш на мама Блага едно ЛС и нея да попиташ как да постъпиш. Сигурна съм, че ще ти отговори.  newsm10

# 74
Ама чисто картофено пюре ли му даде newsm78 ?
Иначе с Галя точно това си говорехме вчера, че бебоците растат и вече не им стига млякото....ние май ще минем на Аптамил 2
Четох из форума как го приготвят другите мами и намачках картоф,след това го смесих с Нутрилон да стане по-редичко пюре.Не съм го подслаждала допълнително,нито пък съм слагала сол-че и такива съвети имаше,ама сол на 3 месечно бебе newsm78
 А 2 номер на млеката не е ли за след 6 месеца,поне Нутрилона е така.

Общи условия

Активация на акаунт