Седмокласна изпитна тема - 15.06 - 21.06 между баловете, класиранията и валериана

• 98 167
  • 1 918
  •   1
Отговори
# 495
С увеличеното време на НВО, особено тази година и разделянето на модулите с почивка, а и улесняването на тестовете оплакванията съвсем трябва да са малко! Ние нямахме тези бонуси през 2023🥴

# 496
  • София
Какво разделяне на модулите с почивка? Няма такава. Няма и съществена разлика в сложността на изпитите от 2023 и следващите.

Последна редакция: вт, 16 юни 2026, 11:26 от sanaka

# 497
Да ви развеселя малко.
Дъщеря ми рисува по тетрадките си, най-много докато решава задачи по математика. Беше рисувала и в тази за работа в клас. Рисува и докато се упражнява, особено ако запецне на някоя.
Ето творчеството от последните дни. Тази с дракона е от днес, докато прави НВО по БЕЛ от 2023.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 498
Какво разделяне на модулите с почивка? Няма такава. Няма и съществена разлика в сложността на изпитите от 2023 и следващите.
Да, казали са им, че между двата модула ще имат почивка 😉А сложността със сигурност е намалена, щом миналата година първи модул се решаваше дори наум🤭МОН единствено се интересува от рейтинг на училищата, не и от все по-ниска грамотност на учениците!

# 499
  • Варна
Да, казали са им, че между двата модула ще имат почивка 😉А сложността със сигурност е намалена, щом миналата година първи модул се решаваше дори наум🤭МОН единствено се интересува от рейтинг на училищата, не и от все по-ниска грамотност на учениците!
Имате ли дете в седми клас тази година?

Фортуна, но това си е талант. Дано си го развива Simple Smile

# 500
  • София
Не знам какво са им казали, но регламентирана почивка няма - нито преди, нито сега. На практика се получава "почивка", защото има техническа работа, която трябва да се свърши преди втора част, + че децата най-масово тогава ходят до тоалетна - и преди, и сега.
Сложността на изпита рязко беше намалена през 2019-та. Оттогава улесняването е плавно. Joy Първи модул отдавна се решава наум. А, че това се прави с цел да се похвалим с резултати, съм съгласна.

# 501
Имате ли дете в седми клас тази година?
Цели три 😉

Фортуна, но това си е талант. Дано си го развива Simple Smile

# 502
Влизам да пожелая успех на седмокласниците ви утре. Да им се паднат само въпроси и теми, които знаят добре, да са спокойни и съсредоточени и да дадат най-доброто от себе си. Късмет! Flowers Four Leaf Clover

На вас също пожелавам спокойствие и здрави нерви. Бъдете дзен! Grinning Така ще им помогнете и те да бъдат спокойни. Успех! Flowers Four Leaf Clover

# 503
Оххх, изтръпвам моят "художник" да не нарисува нещо на листа, който ще предава.

# 504
  • София
Тренирайте рисуване по черновата. Joy

# 505
Дъщеря ми каза, че една учителка от училището им (която миналата година пак така познала) сънувала как учителка извежда децата навън, та залагаме ние на "Радини вълнения". 

# 506
Фортуна, и моят син много рисува. Как ще се спре утре и в петък, не знам. 🫣🤔🫣
Дано да успее да се озапти малко.

# 507
Аз реших да отворя Христоматията и където отворя – това е. Отворих на "Радини вълнения". За нас ще е добре моята миналата година участва, т.е. подготвяха тази постановка. Така и не я представиха, обаче текстът ѝ е много добре познат.

# 508
  • София, Младост
Оххх, изтръпвам моят "художник" да не нарисува нещо на листа, който ще предава.

Ти остави рисунките, ама моя се казва Иван и на един ПИ в теза по произведение на Иван Вазов, за малко да напише неговата си фамилия вместо Вазов. Усетил се на време, ама сега и това да мисля GrinRage

# 509
  • София
Joy Убивате ме!

Рисунки, имена... това са несериозни работи. Ако държите да се притеснявате за нещо, веднага мога да предложа няколко идеи. Joy

Общи условия

Активация на акаунт