Мъничко бебоче шава, рита - иска то СЕПТЕМВРИ бързо от корема да излита!

• 22 489
  • 269
  •   1
Отговори
# 60
  • Кърджали, България
Момичета, изправена съм пред следната голяяяма питанка:
Какво се подарява за бал на момче, което си има всичко и може да си позволи от най-скъпото и хубавото, а аз не мога да отделя много пари, пък ми е страшно близък  newsm78 ? Става въпрос за братовчед ми (сина на леля ми), той ми е като брат  Heart Eyes и на 26 май ще ходим на бал.
Хрумна ми идеята за някаква монета (юбилейна или златна) или други такива от Първа инвестиционна банка. Хем има стойност, хем е уникално, хем ще остане за спомен... Иначе злато не носи, освен една Богородичка на синджирче на врата; не си пада по модните аксесоари...
Ако някой се сети нещо, ще бъда много благодарна   bouquet !!!

ПП. Гледам Трекс се е появила, докато пишех... Честито, госпожо и да запазите завинаги любовта си   bouquet !!!

# 61
и аз да се запиша в новата темичка  Wink инче, страхотна е, както винаги
ани, ще си направя тези дни и аз от твоите курабийки, така ми се бяха дояли, ама баба като почина миналата година и аз нали съм овса и не бях взела рецептата, та сега твоята ще пробвам с радост  Wink
аз мога да ви дам бабината рецепта за кекс, много е лесен и аз си го правя от години (сигурно е първото нещо, дето баба ме научи да готвя като бях дете):
1 пакетче масло (от малките, по 125гр май бяха)
1 ч.ч. захар
4 яйца
1 ч.ч. прясно мляко
3 ч.ч. брашно
1 ванилия и 1 бакпулвер
Захарта и маслото се смесват хубаво, след това постепенно се побавят и другите съставки. Може като рецептата на лексито по желание да сложите и какао за оцветяване.
моренка, аз съм сериозен човек  Wink утре ще съм ученичка, пак ще ходим със зълва ми, тъй че, която от вас има желание - нека се присъедини  Hug и този път ще отида рано-рано, че да не закъснявам пак  Confused почти измуфтих мъж ми да ни закара с колата  Wink
jungle, не вярвах, че и в америките такива безумия стават, ти направо ме изплаши.ама сте си прави с мъжа ти да вдигате скандал - като ви взимат толкова много пари за застраховки, разбира се, че ще си търсите правата
хайде оставям ви, че огладнях - да хапна и да излизам малко на разходка  Wink

# 62
samorasliche, много хубава сватба   thumbsup
а открих от снимките ти, че май имаме обща позната Shocked  newsm62   Blush
днеска даже ще идва на кафе вкъщи и вече сварих да й изклюкаря, че съм я видяла на сватбата  Grinning за нейна огромна изненада   Scream  Grinning
аз в неделя, ако нямаме други ангажименти, ще дойда на бременската среща, та да се покажа и аз коя съм  4470

абе момичета, с тия приказки за алергени и ягоди-мягоди направо ме хвърлихте в ужас cry аз ги чакам като манна небесна тия ягоди (откога им точа зъбки) - на вилата има за една армия ягоди
и се сетих обаче, че като мъничка имах алергия към мъхести плодове - ягоди, малини, кайсии, праскови
после вече като отраснах не съм имала такъв проблем, обаче ако сега на бебка й стане нещо като ям ягодиииии  newsm45

# 63
Имаше някои куриозни момента.. като например мъжа ми когато ми махна булото да ме целува в обредната зала и после тръгна пак да ме забулва.. Аз не успях да му сложа халката, че му се бяха подули пръстите от уискито .. и накрая тази като ме нарече г-жа Минчева и лошо ми стана.. После мамчето ме разрева.. а бе емоция голяма..

# 64
  • Кърджали, България
Трекс, много сладка булка си  Heart Eyes И младоженецът, и шаферите също  Sunglasses Да ви се ненагледа човек  Hug

# 65
Трекс, много сладка булка си била Simple Smile
Ето го линка към моя албум отново : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=129288 Парола : 28042007
Някое от майчетата, което чака второ или трето ползвало ли е тези памучни пеленки?? newsm78Може ли да каже отзиви
http://www.bambinomio.nn-bg.com/

# 66
Хей, а къде са снимките от гражданския брак... и защо младоженеца те вижда незабулена Simple Smile
Иначе снимките са много хубави.. а и пупата изобщо не ти личи.. аз съм като в 7ми месец.

# 67
Хей, а къде са снимките от гражданския брак... и защо младоженеца те вижда незабулена Simple Smile
Иначе снимките са много хубави.. а и пупата изобщо не ти личи.. аз съм като в 7ми месец.
Снимките от гражданския брак и са много малко, но най-вече нямам скенер, за да ги сканирам..Не съм била забулена по време на сватбата Simple Smile - просто така бях решила...А корема да- не ми личи - поне не и с тази рокля- просто я шихме до последния възможен момент/четвъртък - така, че да ми е удобна и да не подчерртава състоянието ми Hug/

# 68
  • Sofia
Трекс много сте хубави и щастлив семеен живот ви желая!  bouquet

Мацко дай гсм да си кликнем, та да се познаем и видим утре на у-щето. Искаш ли да ви пазя места при мен?

За курабийките и аз бих заменила олиото с мас... моята рецепта е точно с мас. Simple Smile  С маста стават по- пръхкави, ронливи.

п.п. сега видях, че Весич е тук, да видим отчета.

# 69
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Добре дошла на TotkaPetrova! Много се кефя на майчетата, чакащи трето дете - дано един ден и аз да се похваля със същото! Wink

Inna, дано изследванията на майка ти и мъжа ти да са добри и нещата при вас да се поуспокоят малко! Praynig Много ви дойде... Sad

Булките сте много сладурски! Hug Аз трябва да кача снимки от нашата сватба в общия албум, но са вкъщи, а все на работа се сещам.

Иначе чакам с нетърпение следващата поредица от почивни дни - тогава ще ни е морето - само за 4 дни, но пък ще ходим в Халкидики, а оттам имаме много хубави спомени с мъжа ми и очаквам заминаването с нетърпение. Heart Eyes

# 70
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Абе, ке ме утепате бе, еййййй  Mr. Green
Мишок, Ани  Mr. Green Класика в жанра са тез мъже напрау  ooooh! Mr. Green
А пък на Анито сега като се прибера у къщята ше опаткам едни курабийки докат го няма мъжо, да ми пили на главата: туй не е 250 гр., туй е 253 гр.  Crossing Arms, онуи що си го сложила тука, то после се слага  Naughty
 smile3515
Та ше го посрещна с готови такива  Mr. Green
Още нещо щях да казвам...
Булките се невероятно сладки. Трекс  Blush супер си  Mr. Green Сладурче абсолютно !!!
Аз ходя и се ядосвам по институции....
Отивъм да питам д-к сгради и такса смет на фирмето ни каква е за да я платим!
Обаче отсреща срещам отпор: Отивате еди къде си, в еди коя си стая и там срещу заплащане ще ви кажат колко да платите  Naughty
И аз съответно  smile3556 smile3557
Е, вие не можете ли да ми кажете !?!?
Трябва да плащам за да разбера колко имам да плащам  smile3557
И момичето на гишето: Ами да....
Е, викам, подигравате се направо  Sneaky няма друга такава България като нашата... сега за некви си кирливи 5-7 лв. требе да се разкарвам, да чакам опашки, белким разбера како трябва да платя  smile3515
Викам й: Е, това е смешно направо!?!? Забелязвате ли абсурда или само на мен нещо не ми се наглася....  Angry
И тя: Ами така са ни разпоредили....
ОК.... не вдигнах скандал, щото момичето какво е виновно.... тя системата ни такава....
Та звъннах на мойта мама и тя ше ми намери инфото, че е .... данъчен  smile3508
Ама мислех да се оправя без нея.... ама НЪЦКИ  Crossing Arms Няма как ...
Баси ....  ooooh!

Опа ... без мене не могат тука, тъй че ше прекъсна засегаWink

Целувки на всички сладурки   bouquet

# 71
Привет отново.

Инка, дано всичко да е наред с резултатите! За подарък - можеш да вземеш ваучер за подарък от някой магазин и той да си купи нещо. Това с юбилейните монети също е хубава идея, на мен много ми харесва.

Госпожо Минчева, честито, свиквай с новата фамилия Simple Smile Аз като ме търсиха първо като г-жа Алексиева и викх "Грешка имате"  Mr. Green

Саморасличе, най-после видях снимките! Много сте сладки  Hug Hug Hug

Анири, как ти завиждам за гръцко!!! Хубаво да си прекарате там!
И така...
Целувки

# 72
Привет и от мен Hug Добре дошли на всички нови мамчета Heart Eyesи на септември всички да гушкаме малки бебчета.
На младоженките - много да се обичате така, както на празниците си и занапред.
Видях, че варненската среща остава за тази събота - ще се опитам да дойда. Жалко, че Ани-бани няма да бъде, ама важно е всичко да е наред, пък виждането ще го наваксаме.
Аз нещо от началото на седмицата лепнах вирус и сега в това прекрасно време си стоя и се сополивя тука  cry Смуча едни хомеопатични за хрема, които слава богу имат ефект- коризалия. Ама утре съм пак на работа и едва ли мога да дойда на училището. Но следващия път ще направя всичко възможно, за да отида - и темата е доста актуална - храненето на бременните и кърмачките.  smile3508

# 73
Въх, Моренка, сгащи ме че си чета тука кротко  hahaha- то вий толкоз сте писали, че нямам думи  Laughing Ко да кажа за мойта ФМ - ми мина  Hug
Инче  smile3523, МЪЖКО чадо - каза човекът  smile3521 - има пишка  smile3501Много младежи тая година, брех!  Mr. Green Аз питах специално за костта на носа - каза ок, питах за устата /дали няма нещо извънредно/, док мери гръбнака, бедърите и другите дреболийки... ама на диска са ми записали само лицето като клип, а ония десет снимки с размерите -  не са  #Cussing out размерите ги писа само на хартийката, дето ми дадоха  #Cussing out Та така - каза всичко нормално  Praynig Плацента малко ниско - но било в норми  Peace А мъжо отзад - пита: а на море ше може ли да идем  newsm78 и аз викам - може бе, после ще ти обясня  Mr. Green докито  Laughing  вика - ааа може няма проблем  bowuu та така.
Само не питах другия по-подробен ехо - кога в 30 г.с. ли ?/тия дето ги правя по ЖК не ги броя, там само размерите на плода ми записват/   newsm78
А иначе Гоя, курсът за бременни включва - понеделник гимнастика и малко лекции, вторник - лекции, сряда - посещение на някое АГ в града... Може би е по-добре да се почне по-късно, защото репетираме дишането при контракции, самото раждане, но пък от друга страна какво ще ми говорят за хранене на бременната, ако тя е записала курса в 7 м. примерно и сега тепърва да се учи кво да яде ли  Shocked За ягодите   - яжте на корем, ако ви се яде. За алергените ще следим - когато кърмим и захранваме!  Peaceтова съм го консултирала поне на две места  Peace Много сори Джънгълче за твоите перипетии - ма не се тормози с това амнио бе мацко Naughty На Feminine казвам да си отдели козметиката в друго шкафче, както аз съм направила  smile3521 Трекси, страхотни снимки мила  newsm10
Уффф, курабета и ще правим, а  smile3503 мен днеска ме мързи - та ше ги пропусна Mr. Green Лилеби, бързо спиране на сополите!  Mr. Green Hug

# 74
    Здравейте, бърборани!

samorasliche и trex  много сте хубави булки на сватбите си. Прекрасни рокли.

Jungle , ако това ще те успокои, аз вече минах през амниоцентезата и всички притеснения покрай нея. Като ми казаха, че имам риск от Даун 1 към 114 и не знаех как да реагирам. На 28 години съм и рискът е в резултат на кръвните изследвания. Всички ме успокояваха. Това се случва често тук. И си викам ,ами майките дето не им правят задължителни такива изследвания на кръвта, как раждат здрави деца, без никога да са узнавали за подобен риск? Отидох, боцнаха ме, вярно че не престанах да се притеснявам, после два дни докато се възстанови мускула и 22 дни докато излезе резултата, но ето че всичко излезе перфектно без никакви усложнения и добър резултат. 100% здраво момиченце. Но желанието да го направя беше мое, за по-сигурно. Лекарите само ми препоръчаха. Друг е въпросът, че при теб риска е много по- малък и си в по-напреднала бременност т.е. плодът вече е по-голям. Но преди самото пробождане, тук поне, ни дадоха по едно диазепамче за да се успокоиме ние майките и дечицата в нас да не шават много и чак след час бяхме готови за амниото. Решението е изцяло твое. Само не се притеснявай излишно. Ако мислиш, че лекарите при теб нямат много опит в това,  мой съвет е да не го правиш. Аз предварително се информирах. Но тук всеки вторник правят на поне 10 бременлийки. В Испания специално повечето от жените раждат първите си деца след 35 годишна възраст, където ръскът от синдром на Даун е по- висок. А държавата така се застрахова, за да не издържа после до 18 годишна възраст болно дете. За това и изследването е безплатно. хем те спокойни, че ще се роди здраво дете, хем ние. Затова в твоя случай, както мен ме успокои акушерката, трябва да имаш 586 деца , за да родиш едно болно. Hug

Общи условия

Активация на акаунт