Мъничко бебоче шава, рита - иска то СЕПТЕМВРИ бързо от корема да излита!

• 22 490
  • 269
  •   1
Отговори
# 75
 Весе тук никой нищо не ти казва за хранене,нито пък за каквото и да било относно бременността.Правят изследвания, ехографи и щом бебето е добре с това се изчерпват задълженията им. Така и се успокоявам и не питам много, защото не получавам смислени отговори. Държат се много любезно и същевременно незаинтересовано от конкретния случай. Ето днес например си взех пак час за акушерката, защото миналата седмица като казах че ме боли кръста каза, че било нормално. Чу тоновете и като видя че е добре не обърна внимание, но от няколко дни насам вече ме боли и корема ниско долу. Най вероятно е настинка или бъбреци. Но ако не съм нахална да си поискам изследвания, ще си търпя болката. Знам, че не е страшно за бебето, но мен ме боли. Така е навсякъде. Трябва да си настоятелен иначе скоро няма да ти помогнат. И добре че сте вие да получавам информация как протича бременността. newsm51

# 76
  • Sofia
Аааа тттака  Весич, това да се чува, честитко хубавини!  bouquet Hug

# 77
Кокошчица, коя ни е общата позната? Shocked
Варненки, кажете какво стана сега със срещата, че ме объркахте тотално - ден, място, час newsm78
И двете дати ли остават за 2 срещи?

# 78
  • София
Здравейте  Simple Smile
Четох, четох и забравих какво щях да казвам.
Моренка, трябва ли по някакъв начин да се запиша за да учавствам в тези лекции или мога направо да дойда? Имам желание да се появя утре, само Кракра ми е сравнително удобно.
На двете булки искам да кажа, че са много красиви и да им пожелая да запазят поне още 80 г. този блясък в очите  Hug
Дона, къде се изгуби пак, чакаме отчет!
Веси, честит ти момък  Grinning
Джънгъл, продължавай все така да мислиш позитивно, щом ти усещаш нещата така, със сигурност всичко ще е наред  Peace
Анири, и ние искахме да ходим в Халкидики на море, ама аз нали вечно създавам проблеми и мъжа ми не иска и да чуе вече. Сигурна съм, че ще изкарате страхотно и благородно ти завиждам  Flutter
Фемче, това наистина ли се е случило  Shocked вече имам чувството, че живеем в някаква трагикомедия.
Инче, не знам какво да ти предложа  newsm78 И аз търся подарък на такъв човек в момента, само че е жена и напредък никакъв, а за мъж... съвсем  ooooh!
Така, какво друго беше...
Чао засега, пък като се сетя пак ще се включа.

# 79
Здравейте мацки.
Честито на новите госпожи   newsm51  . Много щастие и любов им пожелавам и на есен сладки и кротки бебчета.

Днес бях на консултация и да  се отчета - бебо вече официално (е 90%  Rolling Eyes каза доки ) е бебка. Всичко е наред и си се движи точно по график.
Между другото Ивана когато го усети преди няколко дена и дълго се галиха и гониха по корема ми беше категорична - сестричка ще е.

Гледам кг обсъждате. Вече съм +5.5. Предната бременност бях +20кг. и май, май и сега ще ги стигна, нооо не мога да се ограничавам и си ям когато каквото ми се прияде - закуска в 7:30 преди работа и в 9-9:30 на работа, обяд - нещо готвено задължително и за предпочитане с десерт  Embarassed , 1-2 вафлички или пакетче солети и ябълки през деня не ги броя и вечеря задължително пак нещо готвено със салата. Абе откъдето и да го гледаш добре че не всичко ми се лепи засега, че до финала ще се търкалям сигурно.

Щях още нещо да ви казвам, ама акъла ми е забегнал напоследък нанякъде.

Хубав ден и целувки от мен.

# 80
аз да се включа набързо  Laughing
сватбата мина добре, аз не я усетих много много, беше много набързо, но пък човечето не спря да рита и да гъделичка, явно усети лудницата около нас Mr. Green

аз сега отивам на ФМ във Фемина при д-р Димитрова и утре ще се отчета как е минало. Само стискайте палци бебо да не се дупи пак като на ехокардиографията, ами да е малко по не срамежлив и ни се покаже  Wink че да не ме карат пак да ходя ooooh!

лек ден на всички   bouquet

# 81
  • Кърджали, България
Весеее, честит ти МЪЖ!!! Отразено е вече в статистиката  Wink
Много кавалери тоз септември, тц-тц, ще имаме богат избор на зетьове  bowuu

Гоя, на твое разположение сме за всичко, което те интересува  Hug

Феми, ужасна бюрокрация е в тези държавни институции, настръхвам само при мисълта, че трябва да свърша нещо там  Twisted Evil

Саморасличе, и вие сте много красиви, тортата наистина е страхотна и изобщо идеята за обща тема на сватбата - браво! А за тези пелени не съм чувала, аз общо взето си изкарах на "Памперс" със Стоил, от време на време пробвах и други, ама вече не помня какви бяха  newsm78 ... остарявам вече....

Лилеби, оздравявай, бързо-бързо да пребориш хремата!! Коризалията и аз я харесвам  Peace

Анири, Мише, благодаря ви за загрижеността  Hug Няма нищо сериозно, но... парен каша духа..., сега съм ги емнала да си изследват всички болежки и да се вземат мерки навреме, ако трябва.

Анири, приятна почивка в Гръцко!

Мише, то хубаво ваучер, ама малко сложно, щото не знам в Пловдив къде предлагат такава услуга (братовчед ми живее в Асеновград), а в Кърджали има да ме гледат умно, ако си направя устата  Rolling Eyes

Валя, хай и на теб честита девойка!!! Между другото казват, че децата до 6-7-год. възраст все още имали контакт с други измерения, прераждания и т.н., така че, ако е вярно, можеш да се довериш на Ивана  Flutter Аз ще отразя инфото в списъка.

Дона, чакаме снимки и от теб, недей се кри! Щастлив семеен живот ти пожелавам! И успех на ФМ, ще чакаме доклад!

Новите госпожи, сложете по една снимка и в общия албум деее, а ние, по-старите също ще се включим (някои от нас трябва да сканират..., то 99 г. отдавна беше  Blush )

# 82
  • Sofia
Тумбелина можеш да дойдеш, нищо, че не си записана... и аз първия път така отидох... само кажи дали да ти пазя място, че е голям наплив ... ако не си сигурна, ми кажи и ще го пазя 10тина минути и после го освобождавам.  Simple Smile

Честити хубави новини на Валя и успех на Дона !

# 83
  • гр.Хасково
Привет момичета! Да се отчета и аз в новата темичка, Инна страхотна е. Поздрави на новите госпожи, снимките са супер, много сте красиви!
Като чета за такива премеждия с лекари и направо ми настръхват косите, мислех, че това само в България се случва, но явно не е така, кураж на потърпевшите.
Веси, честито момченце.
Да се похваля - бях на преглед при докторката, при която смятам да раждам, гледахме много обстойно бебчето, което пак се криеше, размърдахме го, но пак нищо не видяхме. Явно пак ще си имаме срамежлива мома, но доки каза, че другия месец ще каже със сигурност. Та може да ми сложите розовко за сега.
Инна, наистина е много трудно да избереш подарък за човек, който всичко си има.
Чао за сега от мен и искрено ви завиждам за срещичките ви, весело изкарване.

# 84
Валя, честито ти мома! А за яденето несе притеснявай толкоз - аз съм на принципа каквото ти се дояде, ама не в промишлени количества  Peace
Инче, това с ваучера за покупка - не е лошо, ама да тичаш до Пловдивските магазини за ваучери, пък...  Confused Някой ти беше предложил монета - това не е лошо, но трябва да се задействаш в БНБ, тъй като аз веднъж търсих такава, пък те са ограничени и не успях да се сдобия  Rolling Eyes И все пак носи или не - златото си остава и си пази цената  Hug

# 85
  • Бургас
Здравейте пак,
много са хубави булките - поздравления.
Дона чакаме снимки и от теб. Вие сте добре, че не сте свикнали с фамилията си. А пък аз като потърсиха мъжа ми по тел и аз казах, че имат грешка, защото живеехме у нас и ми беше супер странно. И като затворих се сепнах и викам: "мале, търсиха те и аз казах че имат грешка"  Embarassed
Хайде до скоро

# 86
  • морето и сините вълни :)
уе,уеееее ко стана тука бе народеееее newsm44 newsm68
Ко ма напрайхте вие бе припотих саа докато ви изчета cry

Абе Моренка -аз като еднавидна готвачка гледам разсъждавате тука че вместо олио може свинска масчица да сложите -да ама аз хахото забрайх да сложа олио бе newsm62.
Та ни масчица сложих ни олио-ама ко знайте кви убавки станаха малееееее да си оближеш пръстенцата-Та вече е лично установено че и без ОЛИО И БЕЗ МАС минава  smile3521 smile3534 newsm53

Само може да сложите една ванилия за аромат и съм забрайла да напиша че и брашно се слага.То вече акъля ми толкоз изфирясал че няма накъде повече smile3507 newsm65

И д ави са похваля аз с тез ягоди- тука през един блок има една тараба и всяка година продават много евтинджос зеленчуцииии и днеска разбрах че имало ягоди  по 3,30 кильото newsm74
И като хукнах аз викам малее тез пенсии ся ше ги изкупят ти казвам че квит са лами -уж пари нямат пъй плюскат за световно  umnikuu
И си купих цяло килце - и ся слетобед ще похапваме с племеника ягодки.мнооо сам доволна Heart Eyes Flushed

И цял ден курабии рупам и кво да ви обаждам не 20 кила ще дигна ами 120 докато родя smile3556 Tired Face

МОренка снимка немога да дам скъпа щото ми се прецака фотото а мъжо ся неще да купуваме и мнооо ма е яд.Инъче са много симпативъртигъзични  Flushed
Ама колко съм скромна само Heart Eyes Flushed

От толкоз много писане забрайх ко щях да казвам newsm78 newsm78

Трексито е  супер булка-много весели снимки

Лилеби-надявам се след 2 седмици да ми дадат зелена светлина.Макар че днес одарих лека разходка Flushed
И се надявам като ми дадат зелена светлина да се видим все пак #Onfire докато родим

Днес кво ми се случи -заседнах в асансьора и почнах да викам на зълва ми през асансьора  newsm47.Хем ми е смешно хем се стреснах и после навръщане  се качвах 30 минути до 5-тия етаж,беше много гадно smile3505

От Дона също чакаме снимков матрял-да не се спотайва
Изчезвам да лежкуна newsm53 newsm53-че днеска не съм лежала и ще ме набията накрая smile3506

# 87
Тумбелинка, Инка, както казва един мой познат: Живеем в Абсурдистан  Mr. Green
Аниииии, аз както съм една по рецептите изпълнителна щях да се пуля smile3556 посУе що не са ми станали курабийките....
чеки сега да допиша брашното докат' не съм забрайла  ooooh! , че ...  Flushed
Булките ни са най-сладите, най-лъчезарните  Heart Eyes Да са ни все така щастливи  Hug
Аз, да ви кажа ... адски много ми се ходи на това училище, ама ... кат' изляза в болнични вече.... че няма как да се опраят без мен  ooooh!
Иначе за срещичката да, кажете, и на 12ти да е... ше изляза по-рано от работа и ше дойда при вас, ама кажете къде да я направим  Hug
Липсва ни организатор да ви кажа аз ....  Naughty
Глейте софиянки ко праят  ooooh! Вече и кътните зъби си позна'ат  Rolling Eyes Mr. Green
Кажете едно местенце, един час, датичката и сме там силни-вилни  Mr. Green
Че като бях навън по работа толкова хубаво ми беше ... времето прекрасно ... топличко ... само за среща на бременлийки  Hug
Айде, банда, чакам ви  Hug

Целувкиии на всички   bouquet

# 88
  • гр.Варна
Не знам къде живее Ани-бани, но може да се срещнем някъде около тях, за да може и тя да дойде на срещата.
Виждам, че по-вечето са за неделя, но какво всъщност ще се уговорим. За неделя ли остава срещата?

# 89
  • Sofia
Абе Ани ти ша ма умориш бе жена Joy Joy Joy Joy Joy.... попикавам се от смях с нЕкои твои лафове.... ей т'ва симпативъртигъзични ме разби тоя път...  hahaha Joy Joy... пък и като си те представих викаща в заседналия асансьор  Joy Joy.. нали знаЙш - "На чужд гръб и 100 тояги са малко"  та... Joy .... милото  spoko
..... на мъжото кажи да се взима в ръце, че искам снимки на бебо да зяпам..., че ако е вЕрно мъж ( бебо де Laughing ) за зет ша го гепвам.... аааамаха Crossing Arms Sunglasses

Аз взимам за утре фотото, че се заформихме компаника най -накрая за моя радст и удоволствие... пък ако слушате може и да ви се покажем к'ви сме учени и убави и дебели и.... newsm78... smile3534

Общи условия

Активация на акаунт