Мъничко бебоче шава, рита - иска то СЕПТЕМВРИ бързо от корема да излита!

• 22 511
  • 269
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря Ви за инфото...то като не ти обясняват лекарите..
Beerbaby,много ти благодариа,още утре ще проверя има ли свободни часове за Ганчева:)

# 166
  • София
Веси, аз пък си мислех, че прегледът при д-р Димитрова продължава по-дълго, минимум 30-тина минути, май някоя мама беше писала, но не мога да си спомня в момента. Но важното е, че всичко с бебо е наред.  Peace

# 167
 Камелия и пак ти кавам не очаквай кой знае какво от 3Д - то. Но като цяло прегледа е супер, тя направо ти прави фетална морфология. Айде и да разказваш после.  Hug

# 168
 Mr. Green Ваничка, ти си класика в жанра напрау  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Сладуранка  Mr. Green
Абе кви са тези ваще бейове  Hug
Ръцете зад главата ... краката кръстосани ... хвала да им е  Mr. Green
Мойта маймунка смуче пръста .... Давидков като я гледа последния път и ... искаме да видим лицето, ама наща кат за'апала пръста няма пускане  bite
Какво ли не прави той, че да я пусне тая ръка, ама НЪЦКИ  Crossing Arms
Че ми раздрусва корема не знам колко пъти  ooooh! даже си викам:
Ко таа тука  Shocked бебо да не му стане нещо ....
Ама наша кокона не пуща тоз пръст и тва си е  Crossing Arms
За дупето знаете, разказах ви ... стиска краката ама ... требе мускулна да е имала посуе  Mr. Green
Аз нищо смислено не казах  angel008, затуй ше се оттегля за днеска и утре ако ми хрумне някоя велика мисъл ше пиша пак  Flushed

Ади, БАЙ и лека вечер Simple Smile
Целувки   bouquet

# 169
морена, лиди, тумбелина и аз много се радвам, че се видяхме днес на училището  Wink верно - забравихме да се снимаме, ама нищо де, другия път  Wink хайде дано по-многобройни да ставаме вече Mr. Green

# 170
Здравейте мами!
Още едно бебоче за 7-ми септември да запишем! На 29 год. съм, живея в София. Не се знае какво ще е, но каката (Теди на 4 години и половина) до последно беше все момче: на последния преглед в деветия месец й видяха тестисите. Та като се роди проведохме кратък спор в родилната зала с таткото как да се казва. Този път не вярвам (не че предния бях повярвала: имах много силно усещане за момиченце). С килограмите съм мнооого напред, но и предният път бях така, и след като спрях да кърмя, се възстанових напълно. За статистиката: от 48 бях станала 72 кг. Снощи случайно попаднах на едни снимки от края на първата ми бременност и направо сън не ме хвана, че пак ще заприличам на такъв хипопотам. Но пък усещането от ритничетата, и после като се появи малката душичка, е просто неповторимо: всичко неприятно се забравя!
Леко бременеене на всички!

# 171
  • морето и сините вълни :)
Добре дошла на Надето -да пишеш честичко при нас и да не се притесняваш да пишеш

Алоооо ДЖЕДАЙКАТА Морена Mr. Green ти що забрай да снимаш бе мацкоооооо

Тъй да исках да ви видя тумбалаците  Mr. Green а виии са изложихте Mr. Green Mr. Green
Другия път Пляс ,пляс по дупето ще има Joy hahaha

Ама Варненките нищо не казват днеска ходили ли са на даскало видяли ли са се ---аз днеска за маааалко бях на центъра и скифарах  4 бремелинки с едната се загледахме бая -тя може да ме е познала по физиомутрата от форума ама аз глеам и незнам ко виждам Joy Joy Joy

айде бегам да полегам  Joy

# 172
Айде и аз само да се запиша. Днес бях пак на изследвания кумбс мумбс моя мъжо се ядоса много щото на едно място ме боцкат после носи кръвта на друго пък той милия закъснява за работа а ся им е доста натоварено та така. После уж да спа ма не се получи нещо ( хич не мога да спа като съннанбул съм станала ) и станах уж да готвя ама хапнах и после буф пак в леглото та до към 5 успях да откарам. Ся съм метнала едни гювечета в хладилника и ша бягам да правя салатката и да го чакам мойто мъж да му е хубавко като си дойде. Гушам ви мамита и както каза някой по нагоре, ако ма осени някоя мъдра мисъл пак ще се включа...

# 173
ОЛЕЛЕ,цял ден ви чета и едва сега смогнах само да ви кажа за последната изцепка на моя синковец.Закарали го сестра ми и зетя при нашите и по едно време се отворила приказка за бебо.Александър се изцепил:ама мама няма да ходи пеша в болницата а тати ще я закара с мотора на задна гума-нашия тати е състезател много див,та дрънка.
та като си представих само картинката се смея сама цял ден

# 174
  • Sofia
Ани нал' ти  думам... изядох се от яд ама т'ва е положението... да се надяваме, че за неделя ще съм с всичкия си Crazy

Наде, добре си ни дошла Hug ... това се казва достойно включване, все така да пишеш, минимум такива постове и честичко. Grinning Идваш ли на срещата в неделя... идваш, идваш, нали! Hug

Мими с такова отиване до заветното място в сюблимния момент и абитюрентите ще ти завидят! Crazy Joy  Много идейно дето ! Crossing Arms

# 175
Здравейте, момичета!
Днес и аз бях на училището на 9месеца. За съжаление, не се уговорих с никоя от вас предварително и ми беше малко самотно. Но смятам за следващия път да се стиковам с вас  Wink. Следващата лекция, за която се записах днес е на 17ти. Чета ви, че някаква срещичка сте замислили за неделя, аз някакси съм го пропуснала това  Blush. Приемате ли още желаещи?

# 176
айде и аз да се включа днеска Simple Smile
бях на ЖК сутринта, сичко ОК, в норма, пола още не си го знаем (е, доки каза 80% момиче, ама според мен това още нищо не значи). Обаче, доктора ми предложи ако съм искала да си запиша час за педиатър-специалист, който да глада сърчицето специално. Не че имало повод да ме праща на такъв преглед, но понеже имало и такава опция, та той да ми кажел... Та се чудя сега, да си записвам ли час... Thinking
Някой от вас ходил ли е на такъв преглед и има ли смисъл?
 Heart Eyes

# 177
Здравейте и от мен Hug
Лейче,жалко че не сме се разбрали за днес,но другия път ще наваксаме.Беше много приятно и се радвам ,че се запознах с момичетата.Аз на 17-ти няма да мога,но все ще се засечем.А за срещата ето инфо:
Неделя 13 май 2007г. всички тумбаци (малки, големи и още по-големи) да се явят на сбирка в 16:30 часа в така добре познатият ни "ДИВАК " на ул. Христо Белчев, местоположението може да видите: ТУК- Приемаме желаещи,как да не приемаме,ти само ела
Приятна вечер на всички тумбачета

# 178
  • Sofia
...Приемате ли още желаещи?
Иска ли питане? Grinning
Тя Лиди е писала ама ей тук има линк с картата.

Т не е като да няма смисъл от въпросния преглед- ехокардиография се вика.  Simple Smile  Все пак ти си решаваш дали да запишеш час или не.

# 179
Привет мамита Hug
Да се отчета и аз за днес, че то вече време за спинкане стана ама аз от обяд сьм трьгнала да се прибирам и все някаква оферта изскача за срещичка и ..... Embarassed
Днес на лекцията се сьбрахме три мами и беше много интересно и полезна инф. научихме Hug
Честито на мамите с хубави новини от прегледите днес Heart Eyes и добре дошла на новата мама welcome
Варненските мами ,до кьде стигнахме с организацията за срещичката тази седмица newsm78
Аз сьм на линия и ако имате някакви предложения давайте да ги обсьждаме.Лично аз сьм на мнение като саморасличе,да се видим направо в някое заведение,само да уточним кое.
За сега ви пожелавам лека нощ и бьрзам кьм леглото ,че много се скапах днес Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт