Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява таханът от сусам и как се консумира?
Какви са мненията за гевреците и какви са техните здравословни алтернативи?
Какви са мненията за генетичните изследвания и системата за тяхното провеждане в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява таханът от сусам и как се консумира?
-
Какви са мненията за гевреците и какви са техните здравословни алтернативи?
-
Какви са мненията за генетичните изследвания и системата за тяхното провеждане в България?
-
Какви са преживяванията на участниците във форума за контрол на теглото по време на бременност?
-
Какви са мненията за консумацията и усвояването на хранителни вещества от сусам?
Даже отзаде май водя пред корема
, ама мойто бебе бачкаше тогава и затова викам да свърша малко полезна работа 
на 14ти имаме годишнина и мислим на 13ти да я отпразнуваме с кумовете ... 

баси, сезона още не е започнал и плъзнаха плазмодите 

А за 3D някок друг ще ти каже по-подробно; аз не съм ходила.
, иначе всичките органчета и по - важните неща си се виждат на 2Д. Но ако отидеш ще ти хареса.
Мен ме гледаха там на 2Д и после само ми показаха някои снимки от 3Д - то, направиха ни и диск даже с 3Д - снимчици и мънички клипчета, но честно казано не се вижда много ясно на него или може би аз очаквах нещо повече и много не ми харесаха, но самия преглед на 2Д си беше много готин, а и тази лекарка доста време ни отдели, може би около 30минути и повече, бяхме двамата с мъжо и тя доста ни поговори показа ни много неща, абе беше си добронамерена и отзивчива отвсякъде, струва 20 лева прегледа.

Надявам се от тук нататък само да се увеличаваме. И от толкова щастие, пък да не забравяме и бременните хормони и забраЙх да се снимаме и си умрях от яд
- важно е да си видят органите дали всичко е наред.