Мъничко бебоче шава, рита - иска то СЕПТЕМВРИ бързо от корема да излита!

• 22 504
  • 269
  •   1
Отговори
# 150
много ми се лепи главно отзад (то като гледам калкото отпред, толкова и отзад).
Mr. Green Сладка мама, и аз съм тъй  ooooh! Даже отзаде май водя пред корема  ooooh! ужЪс ви казвам  ooooh!
 Mr. GreenЕх, проблемни козметики бе  Mr. Green
Ше се научим да четем етикетите, преди да ползваме автършейвовете  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Момичета, аз пък си смених документите още 2-3 дни след сватбата, че тогава ми бяха дали отпуск от работа 1 седмица, уж ... медена  Blush, ама мойто бебе бачкаше тогава и затова викам да свърша малко полезна работа  Crazy
Иначе за срещичката ...  newsm78 на 14ти имаме годишнина и мислим на 13ти да я отпразнуваме с кумовете ...  newsm78 А тя кумата ни бременна месец след мен, та мислим по-рано да заформим събирането в къщи ....  newsm78 та ... не знам как ше се замъкна тази неделя към вас... ше следя въпреки всичко кога и къде и ако евентуално има възможност да отскоча да ви видя ше го направя... въпреки, че не знам ... ако се събираме към 18 часа ко те тане ... ама  newsm78 щото софри да оправям, да приготвям.... май няма да мога Sad
Ама до последно ше видим  Hug
Ако не, ако остане и следващата седмица срещичка да има ... тогава вече съм пушка  Hug

АБЕ СКЪСАХА НИ ОТ ПРОВЕРКИ, БЕ  smile3515
Снощи Лоби Бара ни проверявали Икономическа полиция
Днеска в Ресторанта ни ДВСК
НапраУ нямам думи  smile3515
Айде изчезвам да видя с какво мога да помогна, че ....  smile3516 баси, сезона още не е започнал и плъзнаха плазмодите  #Sniper

Кисес на всички   bouquet

# 151
Лекси, най-вероятно са те посъветвали така, ако постоянния ти адрес по л.к. и по шоф. книжка е бил различен /ако си сменила л.к. в Бургас, а в шофьорската Плевен/ -  а ако не е било така, да си гледат работата  Hug
марина_79, не се обиждай наистина.  Hug Аз споделям с моите скромни юридически познания,  пък и с моя скромен опит в системата на МВР  Hug
Само да доуточня, че няма разлика дали говорим за ПТП или за рутинна проверка или за специална проверка - документите и в трите случая, които би трябвало да ви поискат, ако пътувате с кола,  са едни и същи.  Peace
Feminine,  сега особено през сезона ще пълзят доста усилено Mr. Green

# 152
Здравейте  и  от  мен  .Не  мога  да смогна  да ви  изчета.Желая  на  всички   лек  ден.

# 153
  • морето и сините вълни :)
ехооо
ам на след ЖК-то
С килогерамите съм 10-ката отгоре,както и си предполагах.Изследванията не на урината не са ми добри и утре айде пак на изследвания.Имам бактерии някви  #Crazy #Crazy
Оххх направо ви казвам ще откача #Crazy
Оплаках се че съм с контракции и че пия магнерич  по 6 хапчета на ден и тя каза добре ,занчи само почивка и никви разходки и магнерича ще го пиеш така до края  #Crazy

Кръвно 110/70,за бебето я питах защо е толкоз ниско долу .Тя каза че е нормално и няма нищо притеснително
та дадох отчета набързо

Ся за срещата аз отпадам тотално-мойто мъжле обещал да ходим на някъв пикник -усигорил ми шезлонг  да си полегна и да не мърдам никъде
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ще събера кърлежите от поляната и ще я свършим добре  #2gunfire #2gunfire

Та таквиа ми ти работи-аз отивам да полегн аче днеска съмс е озъбила от 7,30 Mr. Green Mr. Green

# 154
Моята гинеколожка не ми е правила май БХС нито ФМ...само ме гледа на един ехограф от не знам коя година,който даже от време на време прави "черги"...
Ужас!
И се чудя дали да не си поискам тези изследвания....Или да отида на 3д???

Направо се хващам в чудо,че толкова много изследвания не са ми направени....

Някой знае ли освен по-добър визуален образ,3д-то дава ли повече инфо за плацента,развитие на бебето,размери и т.н. от колкото обикновения ехограф?

# 155
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Kameliya, за БХС е късно, а и е толкова глупаво изследване, така че можеш само да се радваш, че не са ти го направили. ФМ се прави до 22г.с., та ако имаш възможност да си запазиш час до седмица и малко напред (съдя по лентичката ти), може да се класираш - хубаво е според мен да се направи ФМ, някак успокояващо ми подейства. Simple Smile А за 3D някок друг ще ти каже по-подробно; аз не съм ходила.

# 156
Благодаря ти Анири-само да попитам ФМ е свързано с ултразвук ли само или и някакви изследвания се правят?

# 157
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Благодаря ти Анири-само да попитам ФМ е свързано с ултразвук ли само или и някакви изследвания се правят?

Гледат си те на ехограф, пак е 2D, но е по-добър от обичайните видеозони при повечето лекари.

# 158
  Камелия, гледам че се чудиш за 3Д - то. Ако искаш върви в Търново в поликлиниката /главната/ на четъвъртия етаж имат 3Д и не е лошо. Аз ходих там, гледа ме доктор Ганчева ако не се лъжа  newsm78  Аз иначе ходя на ЖК при д-р Ангелов. Та за поликлиниката няма нужда от час или от записване, поне аз като ходих беше един петък следобед и нямаше почти никакви хора, та си влезнах веднага. А всъщност 3Д - то както каза и докторката си е чиста гъзария  smile3521 , иначе всичките органчета и по - важните неща си се виждат на 2Д. Но ако отидеш ще ти хареса.  newsm68 Мен ме гледаха там на 2Д и после само ми показаха някои снимки от 3Д - то, направиха ни и диск даже с 3Д - снимчици и мънички клипчета, но честно казано не се вижда много ясно на него или може би аз очаквах нещо повече и много не ми харесаха, но самия преглед на 2Д си беше много готин, а и тази лекарка доста време ни отдели, може би около 30минути и повече, бяхме двамата с мъжо и тя доста ни поговори показа ни много неща, абе беше си добронамерена и отзивчива отвсякъде, струва 20 лева прегледа.
 Веси  Hug ко става мацко, момченце а? Да ти е честито.
 Ами с Павлина кво става, че нещо съм се притеснила за нея  newsm78 яката?
 Много цунки на всички тумбачета от мене.   love001

# 159
  • Sofia
Здравейте мамчета!

Камелия, ФМ е ехографско изследване на 2Д ехограф, това и нищо друго.

Аз четох, четох и се оплетих, та  Crossing Arms
Днес бяхме четири ученички септемврийки и аз съм много щастлива от този факт. Беше ми много прииятно да се запозная с Тумбелина, Лиди и Мацкото. Grinning Надявам се от тук нататък само да се увеличаваме.  И от толкова щастие, пък да не забравяме и бременните хормони и забраЙх да се снимаме и си умрях от яд ooooh! Twisted Evil

# 160
ФМ е ултразвук, но направен от добър специалист, които е специализирал в областта на феталната морфология и го разчита по-добре. Обикновено прегледа трае от 10 до 20-30 мин, зависи при кого ще си го направиш - във Фемина има доста специалисти в тази област, мисля и на още едно две места в София.
ФМ ти дава представа за бебо - мозък /как е оформен и дали функционира/, бъбреци, бял дроб, черен дроб, колко пръста има на ръцете, краката, лицеви изменения /следи се за заешка уста и разни такива/, гръбначен стълб /гледа се прешлен по прешлен/, плацента /къде е и дали изхранва бебо/ такива неща.
Аз бя вчера при д-р Димитрова във Фемина, прегледа беше сравнително кратък 10-15 мин и струва 50 лв.

дано съм ти помогнала   bouquet

# 161
Kameliya, не се притеснявай, че не си правила БХС - и аз не съм. ФМ представлява по-обстоен преглед с ехо /оглеждат се всички органи не бебочето/ и се прави точно с 2Д. Не се притеснявай, че навсякъде говорят за 3Д или 4Д -  тези апарати са по-скоро за по-добър образ - пък и да си гледаме реално плъхчетата на тях  Mr. Green Аз например също имам снимка на личицето на 4Д, ама това пък едва ли е най-важното   Naughty - важно е да си видят органите дали всичко е наред.  Peace
beerbaby, емиии - видя му се пишлето вече  Mr. Green аз квото и да си мислех... пък татито най-щастлив на земята  Mr. Green Павлинка нещо се е притеснила, тичат пак по-доктори, засега само лежи и  днес май е на комисия за болничните  Peace

# 162
Kameliyq,  наистина за ФМ най-добре си е 2Д, защото се виждат повече неща поне според мен - прешленчета, кости, черепче, всичко...
3Д-то е ако искаш да си видиш бебо просто външно как изглежда като човече

ани-бани, и аз сега се връщам тъкмо от ЖК и на мен ми казаха, че няма нищо притеснително, че усещам бебо ниско долу - едва в шести месец корема(съответно бебо) се качвали вече нагоре и си личало съвсем, че сме бременни, а не просто дебели  Mr. Green
обаче ме изхваща веднага акушерката, че съм качила едно килце повече от необходимото за месеца и плода - мери ме, мери ме, смее се, смига  и вика "коремчето на обиколка нараснало, а на височина не"  Blush
и кръвното ми нискоооооо 50/90
пък не усещам нещо да съм със замотана глава, и течности пия много... бременска му работа  Rolling Eyes  Mr. Green

# 163
 Дано да се пооправи Павлина, че направо много трудна нейната.  Praynig
 Аз вчера бях на ЖК и голямо дебнене се дебнаха бебчо и доктора, ама накрая така и не стана ясно пак, много сме срамежливи и тва си е.  Embarassed  Докито по едно време вика абе виждам май пищленце, ама не се види много добре и ме е страх още да заявя "момче" и за тва се разбрахме следвщият път пак да се дебнем.  Joy  Joy  Joy Не смей да ми каже нищо сигурно още. А иначе се опънало нашто и даже ръцете зад главата си сложило.  newsm62
 Още му е широчко, ама ще го питам след някоя друга седмица.  newsm30

# 164
  • София
Чета, чета, ама нямам време да пиша, а и ми се спииии.
Само да ви кажа да се посмеете на мой гръб колко вече разсеяна съм станала  ooooh! - вчера идва един гост в офиса и аз нали съответно предлагам кафе, чай, вода. Човечецът рече вода, аз отивам в кухнята, взимам една чаша, минавам покрай един готин локум, който ни донесоха подарък от една турска фирма, опитвам го и си заминавам с празната чаша. #Crazy Добре, че се усетих навреме, иначе щях да сменя всички бои сигурно Embarassed Sick Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт