Ето вече май дойде,ОКТОМВРИйското дете,ще каже момиче ли е то или момче!!!

• 13 753
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
dobra, много ти благодаря за подкрепата  Hug
Аз поне малко предвидлива се оказах. Понеже шефът ми е много избухлив и преди не му се връзвах изобщо, но откакто забременях се случи да ме докара до рев няколко пъти, последния от които не се ограничи само със стандартни неща от рода на "Ако беше мъж, щях да те набия", а взе да ме заплашва с уволнение (точно защото знаеше, че съм бременна и знаеше колко завися от тази работа заради осигуровките) и аз реших да напусна по документи и да се водя на друго място, където ми е сигурно, а при него да работя както до сега, но с договор за извършване на поръчка или както там се казва. Който обаче така и не сключихме и сега не мога нищо да направя, а той дори заплатата за април отказа да ми плати.
Но осигуровки поне имам.
Пък и да се надяваме, че все нещо ще си намеря за оставащите месеци...

Да ви кажа, с газовете съм по същия начин. До вечерта коремът ми става двоен спрямо на сутринта. До сега освен таткото никой не ме е чувал, но ми е много неудобно и от него Embarassed То само вечер и през нощта се случва, през деня поне нямам такива проблеми...

mimi_mimi и аз бях така преди няколко седмици, когато си търсих дънки. Хем избирах най-големите номера, хем не можех да си вкарам задника вътре. Трябваше ми да обиколя няколко магазина и да премеря поне 4-5 чифта, за да се уверя, че вече няма дрехи като за мен по нормалните магазини  Joy
Сега ходя само с рокли, не за бремени, а нормални, но като са малко по-широки и стават. От панталоните съм се отказала вече.

# 106
аз реших да напусна по документи и да се водя на друго място, където ми е сигурно, а при него да работя както до сега, но с договор за извършване на поръчка или както там се казва. Който обаче така и не сключихме и сега не мога нищо да направя, а той дори заплатата за април отказа да ми плати.
Но осигуровки поне имам.
Браво Карина! Радвам се, че си помислила на време и си уредила нещата на сигурно. Е, не е приятна история, но живи и здарви да сте с бебо! Но пак може да си пуснеш болничен към фирмата, в която се осигуряваш, за да ти плащат от НОИ. Парите не ги бавят чак чак толкова много. На мен мартенския ми го изплатиха първия работен ден на Май, което е приемливо. Е, моя болничен е защото наистина имам проблеми и не бива да работя, а даже и да се разхождам ..  Crossing Arms
Относно пръцкането  Mr. Green мдаааааа така ще е. На мен една приятелка - младо майче взе да ми се присмива още като казах, че съм бременна.  Взе "да ме подготвя" как ще се подуя от газове, а последните месеци и по улиците няма да мога да се сдържам и ще попръцквам . На нея и се случило 2 пъти на обществени места и голям срам било  Joy
За дрешки........... леле трагедия. Мъжо много се възпротиви  като му "преслушах" гардероба, но после му дожаля и дори сам извади от архива 4 много сладки тениски и ми ги предостави! Благороден човек, какво да го правиш  newsm47
Аз понеже имам хормонално заболяване и напълнях ужасяващо през последните 2 години ....  Старите ми дрехи от преди проблема са едни миниатюрни .... ех какви времена бяха  smile3515  Миналото лято си купих панталон от бързосъхнеща материя, спортен. Беше ми супер голям в кръста, но що годе добре в кълките ... и като се има предвид, че пълнеех главоломно, рекох си след месец ще ми е таман. Взех и още един по-официален "уж" - бял, памучен. Той пък се отпусна и стана с два номера по-голям.  После очудващо спрях да пълнея /е от новото лечение де/ и даже смъкнах малко. Та тези 2 панталона сега съм ги предвидила да покрият целия летен период на бременността, а чак за 8-9 месец ше се купува грозен гащеризон ... няма начин!

# 107
Здравейте,
Да се разпиша и аз в новата тема. Simple Smile
Има ли мами на които все още им се гади?При мен не иска да отминава и това е . Лекарката ми изписа едни хомеопатични лекарства, но незнам дали свикнах с тях и ... Sick
Още седя на 50 кг, нямам корем , но на прегледа казаха че се развива добре.Поне се успокоих че не му се повлиява лошо.

# 108
Добро утро мами тумбалани!!!
Аз да се похваля че най после успях да си запазя час за 4Д. След половин час заето успях да се свържа.  newsm08 Надявах се само че няма да са ми един след друг прегледите с докито по ЗК и този, но няма значение. Във вторник се надявам да ме оцветите и мен, че вече нямам търпение да разбера палавничето в тумбака ми юначе ли ще е или принцеска. А в понеделник съм си на консултация по ЗК. Така че  newsm44. От седмица - две си го усещам да шава, че и шутове взе да раздава. Е предполагам че ще стават по силни от сега нататък, но засега е достатъчно че го усещам че е добре.
А днес пък голям смях тук в офиса. Нали е вече жега и реших да си облека една туника с къс ръкав, която си купих наскоро. Обаче с нея сериозно ми личи тумбака. И та днес едната колежка като ме видя и както говореше по телефона и вика малеееее ама ти си много бременна днес и всички погледи към мен и всеки гледа да ми пипне коремчето. Хем ми стана много смешно, хем ме издразни реакцията на останалите двама колеги (които са ужасно дразнещи и по принцип). Но така или иначе днес съм си "много бременна" Joy
Карина радвам се че си си уредила нещата предварително. Да ти кажа и аз този вариант го милсех по едно време, но заради паричните проблеми, които щяха да настъпят в такъв случай се отказах. Но ако имате все пак стабилни доходи не мисля че трябва да се притесняваш дали ще намериш друга работа или не. Аз бих се възползвала и да се наслаждавам на бременността си, защото и новата работа си е доста голямо напрежение, което мисля че ни е  излишно в момента. Но това е мое мнение де. Ти най добре си си преценила и стискам палци всичко да мине по най добрия вариант за теб.  Hug
Това е от мен за сега. Успешен ден за всички мами почиващи, работещи и учащи.   bouquet Hug

Последна редакция: чт, 10 май 2007, 12:23 от katalina

# 109
  • София
Здравейте поспалани  Grinning намерил се кой да го каже.....
Така наречените ГРОЗНИ гащеризони са СУПЕР удобни, взех си един преди един месец и в къщи съм предимно само с него. Никъде не стиска, защото ми е голям и е все още прохладно с него и като съм в къщи няма проблем с ходенето до тоалетната  Mr. Green, но наистина са доста смешни  Joy  Joy

Сега отивам да преслушам и аз гардероба на половинката, че от мойте дрехи НИЩО не ми става  ooooh!

Отивам днес първо на козметик и после на пазар за сутиени, че и от бельото НИЩО не ми става  Outta Joint  Outta Joint

АХА никой нищо не казваше преди за газовете, а сега гледам 90 процента от нас пръцкат та пушек се вдигааааа ppp най-сташно става като се комбинира със запек, леле умирам от срам, чак Цезар не ще да седи до мен , но за сега се оправям със запека.

katalina честит ти час за 4Д.
dobra ти не беше ли от Младост  newsm78 има едно бая пълно магазинче само за бременни в квартала, мисля и него да преслушам днес, просто да видя какво са докарали.
 SUSONCHO микробиологията да те слуша и успех на изпита  Hug
mishonka95 ще пием едно сокче и за теб на 20-ти. Щом таткото може да ви издържа, я си мързелувай в къщи. Аз така правя  Mr. Green

# 110
Здравейте момичета  bouquet

Аз днес станах рано и отидох първо в детския здравен център до нас за да избера педиатър(тук по закон трябва да съм го избрала преди да съм влязла в родилното още) и мислех, че ще има дърпане, защото е доста ангажиращо, ама докторката се оказа страшно готина и весела, отне ми точно 2 минути записването и се уговорихме след раждането да и звънна за да ни посети у дома Laughing
После пък на зъболекар (също е задължително, и се вписва в паспорта за бременни) и там ми направиха 1 кариес и то на мъдрец Sick, добре че не ме боля и останалите зъби са наред, че такива ужасии си представях като съм слушала как опадали зъбите на бременелките #Crazy...

Сега ще будя мъжа ми за обяд, че той тази седмица нощтни кара, кучето ни спи нощем с мен, а денем с него и се е умързеливила ужасно много Joy

Като гледам тенденцията е момченцата по-рано да се разпознават и да са по-едрички, а момиченцата по-късно, то си е и до генотип де, ама явно женските мами ще бъдат оцветени по-късно hahaha

Поздрави на всички и хубав ден!

# 111
  • La casa de Mickey Mouse
моми4ета каква е вероятността да са объркали пола на беб4о и кажете някои спомня ли си 4е не мога да го намеря това за ударите на съ4ицето как беше по което съЩо се разпознавали моми4енцата и мом4енцата

# 112
Meggyv, лесна ви е на вас стройните да купувате гащеризони  Crossing Arms
Аз съм 1,60 м  и 67 кг.  ..... какво повече да ти кажа.....
Беше ме срам да го напиша даже.  А си представи как ще изглеждам с гащеризон .... като малкото на хипопотам. Засега правя пас, но знам, че по-нататък е необходим.  И рокли не мога да нося, че са ми дебели прасците ...  Cry  Всичко това е от хормоналното заболяване, преди бях много кръшна.   
Обаче сега не наддавам изобщо и ако я карам в тоя дух - добре....  Уви на срещата няма да мога да дойда, нито на 13ти, нито на 20ти. Няма да съм в София.
Me_and_baby, тук в БГ не знам как се избира педиатър. Бях при приятелка с новородено, когато педи-то дойде на задължителното домашно посещение след изписване от родилното. Изпя си наставленията като скоропоговорка и най-вече наблегна да НЕ я търсят вечер след еди колко си часа, а също събота, неделя и празниците. Даде телефона на спешна помощ и каза, че имала сключен договор с тях, те да поемат пациентите и в тези "забранени" периоди. Аз останах доста разочарована.... Слагането на памперс го показа с ръкомахане, а не на бебето. Почистването на пъпче също, а за къпането каза - намерете жена с опит да ви покаже как става първия път.... айде чао и ако имате въпроси - питайте през деня. Дано другите педиатри да са по-готини .... ще видим.

# 113
Dobra, Me_and_Baby - А тук дали предварително се избира педиатър - имаше подобни теми в бъдещи и настоящи майки, но не съм сигурна, че обсъждаха точно кога се избира.... Rolling Eyes Сигурно е преди разждането за да може като ви изпишат да направи посещение.... дано има и нормални педиатри......... Peace

Иначе по въпроса с килцата - и мойте не са никак малко, точно от хормонални проблеми от 60кг, качих 30 за 3 години.....а съм висока 170см. Кофти е тва положение, аз за тва искам понякога да съм мъж за да нямам такива неволи, ама ако съм мъж няма да усетя ритничетата на малкото маймунче.... Crazy 
Обаче почнаха да ми умаляват най-вече сутиените, и като обикалям магазините се отчайвам защото от над 90Д няма по-голям - поне от този модел който аз нося....... Embarassed

Микробиологията не се ли прави на по-късен етап ?

# 114
Обаче почнаха да ми умаляват най-вече сутиените, и като обикалям магазините се отчайвам защото от над 90Д няма по-голям - поне от този модел който аз нося....... Embarassed

Аз отдавна съм на 80 Е ... има ги с твърда чашка и банел. Сигурна съм, че това питаш. От меките и аз не ползвам, че двенките бегат на страни и изглежда много грозно. Търси на фирма Финес. Страшно са удобни и красиви. Във фирмения магазин в Русе струват към 13-14 лв, но тук в Сф са сигурно мнОго по-скъпи. Уви чашка Е има само от някой модели, а не от всички.
http://finesse.hit.bg/indexbg.htm

# 115
Dobra, Me_and_Baby - А тук дали предварително се избира педиатър - имаше подобни теми в бъдещи и настоящи майки, но не съм сигурна, че обсъждаха точно кога се избира.... Rolling Eyes Сигурно е преди разждането за да може като ви изпишат да направи посещение.... дано има и нормални педиатри......... Peace

Иначе по въпроса с килцата - и мойте не са никак малко, точно от хормонални проблеми от 60кг, качих 30 за 3 години.....а съм висока 170см. Кофти е тва положение, аз за тва искам понякога да съм мъж за да нямам такива неволи, ама ако съм мъж няма да усетя ритничетата на малкото маймунче.... Crazy 

Микробиологията не се ли прави на по-късен етап ?

Зайче Мече
за нищо на света не си струва да си мъж. Килцата са преодолим недостатък за разлика от други проблеми.   smile3528Аз бях в същата категория  bombsс тази разлика, че преди да забременея отсладнах с 26 кг

# 116
  • София
Здравейте!
Ами ако някой знае къде в София има такъв магазин на Финес, нека да казва, че вече и аз съм на зор с бельото.
Иначе утре ще получа резултата от БХС, стискайте палци всичко да е наред.

# 117
Калина333 - естествено, че не си струва, знам много добре...ама понягока ми минават разни щуротии през тиквата..  Crazy

Dobra - значи не само аз съм  bombs - и аз не обичам ситуени без банел - много бабешки ми изглеждат...Аз до момента ползвам на Христи - удобни са ми много, но на Финес - трябва да потърся, защото все бабешки ми предлагат, а още ми е рано да ставам грозна тетка..... Crazy

# 118
Хелоу, мамита! Ами вие като на състезание сте се впуснали да пишете.  ooooh! Не смогвам да ви изчета през цялата ми обедна.
Ивон, радвам се, че нещата с ваксината вече са се уредили. Сега ще ти стискам палци за амниото, но съм сигурна, че и там нещата ще са ОК. Ако при теб или при някоя друга мама настъпи проблем с това /дано да няма вече никакви такива  Praynig/ викайте ще спасяваме положението както може, дори и от разстояние.
Темата с пръцито и на мен ми е болна.  Embarassed Вече и нашият татко ми се смее, ама какво да направя, то не е от мен...  hahaha Сутрин съм добре от към корем, съвсем бременен си е, ама вечер, елате да ме видите все едно съм с 2-3 месеца напред. Поради тази причина вече ми личи яко, ама аз си се кефя на тумбака. Нищо, че килограмите отиват вече към +6, но поне са се разпределили на дупе и корем и според мен не стои грозно. То само някой да е посмял да ми направи подобен намек и ще види що е то разгневена майка-зайка.  #2gunfire С дрехите последно време имам късмет да си намеря свястни неща, които и за работа да стават, че няма да се помъкна с тениска и анцуг. За мамитата от Варна да кажа, че в Терра нова имат модел панталон точно като за бременни - с широка трико лента на кръста. Все едно специално са го мислили за тумбалани. Вчера дори с една приятелка се обзаведохме с по един черен. И туниките им са сладки.
Аз да ви се оплача днес едвам не колабирах в кметството. Добре, че бяха момичетата от деловодството, че да ми дадата вода, бонбон ме черпиха, дори една жена и кафенце ми купи. Явно ми е паднало много кръвното, защото изведнъж ме тресна. Да си призная много се уплаших не за себе си ами за бебо, да не вземе нещо да му стане от това.  Praynig Но се оправиха сравнително бързо нещата. Вече ще знам, че без вода, особено в тези жеги дето от сега са почнали при нас, и нещо сладко няма да излизам. Затова се пазете, че в топлото не е шега работа.  ooooh!
За ягодите аз им се наслаждавах снощи за първи път. Нашият татко ни донесе цяла щайга и сега няма да им простя, както ги обичам.
Карина, лоша ситуация, но дано се подредят нещата с работата. На такива шефове като твоя  bash.
Да спирам, че както съм се разписала ще свърши темата.
Хубав слеобед и да се пазите.  Hug

# 119
  • София
Зайче Мече SUSONCHO учи за изпит по микробиологията, а не чака резултати  Joy Joy  Joy  Joy

Купих си един сутиен на триумпф и един български, само че  и двата са с банели, че иначе стоят грозно тези мой млекодайни (дай боже)  цистерни  hahaha Ама нямаха прашки като за мен - исках хем памучни хем ХХХХХL  Mr. Green та сега остава да си купя и поне 3-4 чифта прашки. Иначе съм маниак на тема бельо. За дрехи трудно давам много пари, но стане ли въпрос за бельо - ужас. Сутиени по 100 лв. бикини по 30-40 лв. абе луда глава, а после им се радваме само аз и милото, а пък него го боли глава като чуе че съм била в магазин за бельо, но днес бях скромна дадох за двата сутиена само 67 лв. Това е рекорд  Mr. Green

last name стискаме палци за резултатите.

Добре и аз да ревна с мойте кг. Преди бях 53 кг 165 висока. Ожених се леко закръглена 56кг, после около коледа и нова година качих 2 и станах 58 сега вече съм 67
Леле как ще гладувам после и как ще обикалям блока увита в фолио  ooooh!  ooooh! така че dobra хич не съм стройна.  261uu Animal Pig Animal Cow

mamma mia много вода, кола или кафе и шоколад. Това помага за кръвно и аз съм с много ниско и винаги внимавам,а като ми стане лошо веднага сядам, даже и да няма къде на земята. Опасно е да не припаднем.

Общи условия

Активация на акаунт