Днес съм радoстна, защото ...

• 33 982
  • 412
  •   1
Отговори
# 30
Нещо тази тема взе да слиза много надолу. А и днес е един такъв мрачен и уморителен ден. И мъжо се прибра и аз започнах да си мрънкам кой как ме е ядосал...още не ми е минало за някои неща. И той взе,че ми се сопна няма ли нещо хубаво да кажа, че ми се е случило.И аз се сетих,че най-хубавото ми нещо днес беше, че се чух по телефона със Спиди. Нали е именничка днес /Елена/. И си говорихме по телефона така, сякаш се познаваме от години, а се чуваме за пръв път! Звучеше ми много ведро! Жалко,че пише рядко тук, а и живее далеч. След разговора се чувствах много приятно. Мислех си как нашите ангелчета ни събраха тук... Може би там някъде те са заедно,не са самотни и се погрижиха за нас- да се срещнем, да споделяме, и да си помогнем да намерим сили да продължим напред!  Hug Hug Hug

# 31
Вчера явно съм била на вълната на Ники.  Grinning
Мислех си, че най-добрите ми приятелки са в чужбина. И тук открих невероятни хора.
Вчера може да съм пропуснала празника на познатите ми, но се сетих за имения ден на Спиди. Една невероятна жена.  Hug
А вчера, прибирайки се у дома, си открих две добри духчета. Мама и тати си джиджавкаха нещо на микро строителната ни площадка, за да не се морят дечицата, когато се върнат.  Heart Eyes
Защото дечицата не обичат да правят продължителни ремонти.  Grinning

# 32
  • София
... Жалко,че пише рядко тук, а и живее далеч. ...

Ако ми дойдете на гости в планината, ще ви заведа да я видите, че на мен ми е близко. При това Разлог е много по-близо от Бургас ...
На мен ми е радостно, защото най-накрая ми дойде както трябва  Mr. Green .

# 33
Аз ви пожелавам една много радостна и весела седмица!!!

# 34
Добро утро на всички ви  Hug Hug
Днес се събудих радосттна, а и като отворих очи видях, че е слънчево... така помага това слънце  Heart Eyes
Честит празник на всички  party006 и ви пожелавам весело прекарване на почивните дни... дано всички успеем да разпуснем подобаващо!?  smile3525 smile3525

# 35
  • София
...............се надявам бебо да е станал newsm17 newsm17 newsm17
Не искам лелки,братовчедки и други роднини................ще ви кажа по-късно какво става.
Приятно изкарване на почивните дни! Hug

# 36
bubeto , fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Чакаме да докладваш

# 37
  • София
bubeto, fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Praynig Praynig Praynig

# 38
# 39
Бубе, всички дружно стискаме палци. Hug Трябва да е станало. Praynig

# 40
  • София
Здравейте мацки,днес си правих тест и хайде познайте.......ОТРИЦАТЕЛЕН!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Ще се пръсна от яд smile3511 tantrum

# 41
Ех,така се надявах да е положителен.
Не се пръскай от яд,другия месец здрава работа и ще стане  Hug

# 42
Чакай, Бубе! С колко дни ти закъснява. Нали знаеш, че ако закъснението е много малко, дори и да има бременност, е възможно тестът да не я отчете. С това не искам да те навивам, просто изчакай още малко. Не казваш и че ти е дошло, така че нищо не се знае.

# 43
Бубе svetlana_78 много добре ти го е казала , аз например си направих точно 5 теста от които 3 ми показваха отрицателни резултати , но все пак по - късно ми показа един с много слаба втора чертичка положителен , така стискам палци Simple Smile
А иначе аз днес съм щастлива , че моята приятелка Рени е родила дъщеричка - Мая , 50 см , 3 кг , с черна косичка и светли очивки.

# 44
  • София
Здравейте,според мойте изчисления трябваше да ми дойде на 24,но засега нищо......с първото си бебче,веднага ми показа теста.......ще видим.
Много ви мерси ,момичета  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт