Днес съм радoстна, защото ...

• 33 991
  • 412
  •   1
Отговори
# 330
Светле и аз се радвам за теб, сладки сънища!!!

Рита, въпреки, че не ви познавам ви чувствам много близки всички и ви мисля, съответно чета и бременната тема, а като гледам не съм само аз  Simple Smile така че няма значение къде ще го напишеш. Само в еуфорията гледай да не се преуморяваш и си почивай повече (дано не звуча като досадна майка или баба но го казвам от опит), това важи за всички  preggo

# 331
Браво Светле радвам се за теб! Hug
Лили харесва ми следварителното!То много важи за мен ще се постарая да си го припомням по -често! Hug

# 332
Радостно ми е за Светлето и за Рита!

# 333
Светле, със закъснение, ама - радвам се за резултата  Hug
Радвам се че вчера следобяд пратих Вики на село  Laughing Починах си, излизах с приятели и най вече имах време да прочета всичко, мили приятелки  Hug
Радвам се, че ви има и винаги може да получиш подкрепа тук.

# 334
Днес съм радостна защото, моят работодател повярва в мен в момент, когато аз самата не вярвах в себе си.

# 335
  • на дъното
Ефа радвам се за теб и че все още има хора на този свят със сърца в себе си а не камък.

# 336
Ефа радвам се за теб и че все още има хора на този свят със сърца в себе си а не камък.

Благодаря ти   bouquet
Май имах нужда от нещо такова- имам чувството, че иначе просто щях да се скапя....

# 337

Peace
Радвам се за теб мила Ефа Hug

# 338

Peace
Радвам се за теб мила Ефа Hug

Благодаря ти.... Hug

# 339
Да се изфукам пък -днес след консултация имах много готина среща. С АСЕНКА! Laughing Laughing Laughing Беше много хубаво, макар и за кратко. Само да споделя - идея си нямаме ние каква е хубавица. лелеее - такава карсива мадама ни е Ася, че аз ако съм на място на мъжо й няма да я пускам навън. Mr. Green Естествено времето ни не стигна, но пък тя успя да ме зареди много положително. Peace

# 340
..... си имам виртуални приятелки които ме подкрепят.
Радвам се и за прагледа на Светлето  Laughing
Радвам се и че след 15-тина дни излизам в заслужена почивка и ще мога да се отдам изцяло и само на себе си Mr. Green Laughing

# 341
Тъжната седмица,която мина и в която загубихме три дечица от форума,завърши с много хубава за мен новина.Моята приятелка-майчето на звездичка Ная е бременна.Ангелчето Ная вече ще става кака.Толкова много се вълнувам и радвам.

# 342
# 343
Бени страхотна новина! Hug
Радвам се за приятелката ти
кажи и че и стискам палци и
този път всичко ще бъде наред! newsm10

# 344
Днес съм радостна защото моята дъщеричка завърши първи клас,
и едва на 6 годинки и 6месеца вече говори и пише 4 езика!
Чувствам се горда и щастлива майка Hug Hug Hug!
Моето малко слънце порасна!!!! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт