Днес съм радoстна, защото ...

• 34 010
  • 412
  •   1
Отговори
# 180
Днес съм радостна, защото се събудих с много ведро ностроение, и се надявам да се запази такова до края на деня.
Направило ли ти е впечатление, че не си във форум за 18 годишни, а на родители преживели загуба. 
Без извинение за грубостта си, но ми писна от инфантилни гастрольори. 
Някой си пуснал тема за болно дете тук, друг чул клюка за някое починало детенце някъде. И се снася точно като клюка. И трупа тук. Айде нема нужда.

Ами ако майчето след време реши да сподели историята си? Форумът от известно време се обезмисля. Съвсем сериозно си го мисля. 

# 181
  • Виена
...Без извинение за грубостта си, но ми писна от инфантилни гастрольори. 
Някой си пуснал тема за болно дете тук, друг чул клюка за някое починало детенце някъде. И се снася точно като клюка. И трупа тук. Айде нема нужда.

Ами ако майчето след време реши да сподели историята си? Форумът от известно време се обезмисля. Съвсем сериозно си го мисля. 

202uu Беше крайно време някой да го напише това! Рони, все пак трябваше да изчакаш да прочетем и тема за починалия домашен любимец на съседката. Не си толерантна някак...

# 182
Напълно съм съгласна с Ронка.Писна ми от хора ,които не се съобразяват какво говорят и правят и не се усещат ,че ни пречинявят огромна мъка и дълбаят в раните ни.
А особедно тук в форума ,трябва да си много дебелокож и безчувствен да започнеш да пишеш така и да не се усетиш ,че нараняваш потрбителите в този подфорум.

# 183
  • Mediterraneo
Все пак не забравяйте, че тук публикациите се отчитат...

# 184
  • Разград-София
...... защото може би след 9 месеца ще имам още един племенник  Praynig   Mr. Green  и съм много щастлива  Mr. Green
(казвам може би , защото още имат съмнения за извънматочно , но аз вярвам че всичко ще е О.К. В петък ще се разбере окончателно дали всичко е наред . )

.... днес съм много радостна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  защото новината се подтвърди и всичко е наред и след 8 месеца ще си имам още един племенник/племенничка .

Рони надявам се че няма да ми се скараш и на мен  Crazy Crazy Blush .Шегувам се естествено  Crazy

А за хората които пишат без да мислят където не трябва - нямам думи. Но това не е от вчера , и все пак има и безчувствени и несъобразими хора на този свят , а и както  Тарталета каза - незабравяйте че тук публикациите се отчитат все пак  Crazy

# 185
  • Виена
Маргарет, много се радвам на такава новина! От сърце ти пожелавам  скоро да ни се похвалиш и за себе си!  Hug Hug Hug
Все пак не забравяйте, че тук публикациите се отчитат...
Ами модовете са търпеливи и не трият. Щото ако им кипваше като на мене например, да не е останал дебил във форума. Бая чистка би настъпила...  Crazy
Стана ми любопитно след постинга на Рони и хвърлих поглед на аФторката на цитата.  ooooh! Е не е възможно в тема, която започва с подробно описание на маска за коса, да попиташ на същата страница още как се прави тая маска  #Crazy Отговорили са й доста деликатно, по мое мнение и после следват няколко (отчитащи се!!!) изказвания с още по-нелепи реплики. То бива, то може, ма чак пък толкова... ooooh!

Последна редакция: нд, 23 сеп 2007, 00:56 от Renny

# 186
И аз съм радостна, защото онзи ден си имахме 2-ма рожденици. И щото Хера някой не я бил слушал.
То кой ли слушана нея даже и по служба, но трае душичката.  Mr. Green
Марги, това е много хубаво. Скоро племеника един брат`чет пожелавам.  Praynig
Имам един въпрос, но ще го задам в друга тема.  Wink

# 187
Днес съм радoстна, защото след кюретаж след мисед на 17.09 и усложнения моят д-р ми беше казал, че може да се наложи втори кюретаж. Е, след днешният преглед всичко е наред и не се налага кюретаж. Наистина не знаех дали ще мога да го преживея втори път.

Сега остава да чакаме и да се надяваме и молим, че следващи път всичко да е наред  Flowers Four Leaf Clover

# 188
  • Разград-София
Днес съм радoстна, защото след кюретаж след мисед на 17.09 и усложнения моят д-р ми беше казал, че може да се наложи втори кюретаж. Е, след днешният преглед всичко е наред и не се налага кюретаж. Наистина не знаех дали ще мога да го преживея втори път.

Сега остава да чакаме и да се надяваме и молим, че следващи път всичко да е наред  Flowers Four Leaf Clover

vesi_n пожелавам ти от сърце всичко да е наред  Hug Hug  и скоро да се похвалиш с две чертички  Praynig   bouquet  Hug

# 189
Много приятно ми стана онзи ден, когато видях милите ми другарчета.

Повдигам темата, че вече 1 месец никой не я е уважавал.
Искам всички да сме радостни. Всички.
И още нещо. Искам да викна радостта тук. Напоследък никаква я няма. Време е дружно да я извикаме.

След около месец ще започнат да валят хиляди маса рождени дни. Затова - по една усмивчица.
 newsm47 babydust7

# 190
  • Виена
След около месец ще започнат да валят хиляди маса рождени дни. Затова - по една усмивчица.
 newsm47 babydust7
И бебоци, и бебоци!!!!!!!!!!!!!!!

# 191
  • Mediterraneo
Аз съм радостна от вчера  Grinning Посрещнах сестра си и племенника си, когото виждам за първи път, а той е вече на 5 месеца.
Ето ги моите слънца  Grinning

http://images21.snimka.bg/004344615-big.jpg
http://images21.snimka.bg/004344617-big.jpg
http://images21.snimka.bg/004344620.jpg
http://images21.snimka.bg/004344625-big.jpg

# 192
Тарталетка, Силия каква грижовна кака е.  Heart Eyes И племеничето ти е много изкушаващо.  Heart Eyes
Сигурно съм малко гладна, щом първата ми мисъл е такава.

Grinning

# 193
  • София
много са сладки и двамата. Hug

# 194
Какви хубави дечица пу-пу:)  Да са ви живи и здрави братовчедчетата:)

Общи условия

Активация на акаунт