АПРИЛските мишлета си играят с мечета

• 8 709
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
Привет!
Добре завърнали се!  HugСтрахотни сте всички на снимките!Наистина страхотни деца!!! Heart Eyes

Искам да питам аз,има ли други деца,които да плачат когато им се режат ноктите на крачетата или ръчичките?

Дея, вие сте пробили ушенцата на малка Дея! Много добре изглежда! Flutter

Да,точно една седмица преди Р.Д. Имаше големи проблеми с тях.Ужас просто беше,но сега вече всичко е добре.

Дея, дай още нещо за лимоновата диета. Днес уж щях да лунувам, ама пусти глад - ядох суши.

Ами 3 дни на лимони,като цял ден се хапват само лимони,три дни се почива,после 4 дни,след това 4 дни почивка.Аз изцеждам сока им и после ги поръсвам съвсем малко със захар и така си ги хапвам,а сока отделно го пия

# 181
Мен пък ме е яд, че свърши толкова бързо!!! Crossing Arms

Снимките са страхотни! Laughing

# 182
  • София
Mr. Green Дея, направо ме приземи с твоите писания  Mr. Green още съм на пленумска вълна  Mr. Green Кютни се на кюто утре

Шефчо, яяяяяяко реве като му режа ноктите и съм станала супер бърза и глуха  Mr. Green

Мисче, лек път и ще четеме новини от теб, чрез Смин  Wink

Танче, вчера като сложих Стаси на тревата (първо пробвах дали е боцкава) стоя на един крак. Първата ми мисъл беше за вас! Оказа се, че явно му беше нетипично и затова стоеше щъркелоподобно.  Mr. Green

# 183
Mr. Green Дея, направо ме приземи с твоите писания  Mr. Green още съм на пленумска вълна  Mr. Green Кютни се на кюто утре

Hug Hug Hug

# 184
Ееее, Данче бравос на теб за 10те страници Mr. Green и благодаря!

Като стана въпрос за обици и аз се чудя дали да не дупна Лекса докато сме си там. Хич не ми се искаше да бързам, ама сестра ми я наложи с едни онзи ден и много добре и стояха и ме накара да се размисля newsm78.

Дея, Лекса реве като и ги режа. Все се дърпа значиииии. Не че я боли, според мен от келешлък, може би се страхува знам ли я. Като беше малка и не разбираше беше супер, сега много ината стана значи.

# 185
  • София
Мисче, ако разбереш какво ще е бебето да ни кажееееешшш  Mr. Green Hug Моя съвет е или да отидете в много лъскав, скъп салон и да й дупнете ушетата или въобще да не го правиш. Идеята ми е да не се вкарате в приключения.... и още нещо се сетих, ако се чапуркате в морето, пробитите ушета дали няма им стане нещо  newsm78 Аз май пак съм на принципа - да би мирно стояло, не би шило видяло  Mr. Green

Момичета, аз съм като живяла 10 год. в Германия примерно след Усоето тук ми се вижда тооооооолкова мръсно  ooooh! Само гледам, цъкам и мрънкам. 1 ден, а не ми се мисли, какво "виждат" живеещите с години в чужбинско  ooooh!

# 186
Момичета, аз съм като живяла 10 год. в Германия примерно след Усоето тук ми се вижда тооооооолкова мръсно  ooooh! Само гледам, цъкам и мрънкам. 1 ден, а не ми се мисли, какво "виждат" живеещите с години в чужбинско  ooooh!

Whistling  Whistling  Whistling

Гледам снимките, ама дайте малко субтитри, моми4етата успях да ги раzпоzная беz 2  Embarassed  ама мъжете? Или да направим игра, да поzнаем кой мъж към коя майка е?  Laughing

# 187
  • 2 етажа над тавана
Качвам и аз снимки, ама време за субтитри сега нямам - утре или тия дни ще драсна коментари, ама сега не съм в състояние.
Ще кача почти всичко, не заради цензура, Татянче Mr. Green, просто това, което не качвам е размазано или пък е края на нечия детска главица, избягала от обектива Laughing

Засега правете опити да разпознавате кой кой е Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 188
Ааааа, Данич веднагически ще се разгласи новината небой се Mr. Green. Определено ако го правя ще се ходи където трябва, тез дето са по фризьорски ателиета не ги признавам Naughty. Във водата цялата незнам дали ще я вкарам. По всяка вероятност ще е доста студена. Другото което мисля е ако ще дупча да го направя малко преди да тръгнем, че ако ще има гафове да не си разваляме ваканцията Mr. Green.

Мацки, по всяка вероятност това ми е последното включване за около седмица. Живот и здраве ще се включа от Варненско най-рано другия уикенд. Целувки за всички, ще ми липсвате Hug Heart Eyes

# 189
  • 2 етажа над тавана
Мисчеее, ще липсваш Hug
И от нас с Маги мнооооооооооооооого целувки и гушкане и ще те чакаме скоро да се включиш Grinning

# 190
Бабъл  Hug

# 191
Включване и от мен с малко снимки - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=132326&view=1&photo=265.
Част от групата продължихме купона в Арбанаси.

Мис, лек път и от мен.

# 192
  • София
Добро утро! Страхотно сте изкарали - сигурна съм! Още ме е яд като се сетя! Все пак аз също свърших хубава работа - везх изпита, а и се оказа, че Лора има всеки ден репетиции и трябваше някой да я води и взима!

А за следващия пленум - що да чакаме още една година да мине - дайте да организираме септември-октомври пак! Или лятото?

# 193
Добро утро!

Страхотни снимки от пленума!!!

missZ чакаме те във Варна!

Сватбата вчера мина супер и вече съм на линия да сърфирам Mr. Green

# 194
Добро утро! Grinning

И аз въобще не мога, да се "приземя" към ежедневието... Все за срещата мисля, снимки гледам и искам ощееее... Party

Нашите снимки чакат, на  татито да му остане време, да ги свали. Mr. Green

Филипка, като сложим "субтитрите" на снимките, ще добиете пълна представа за развитието на купона и неговите герои. Wink

Тина, на хубаво място сте били в Арбанаси. Децата сигурно много са се забавлявали с животните! Laughing

Бюти и Леси не дойдоха на пленума. Дано скоро се включат, да кажат, как са, че ги мислехме!!!

Значи, сега ще чакме отзиви от мини-форумската варненска среща! Peace

Сипвам по едно кафе, пък дано влезна в релси! Mr. Green

Последна редакция: пн, 14 май 2007, 09:08 от envia

Общи условия

Активация на акаунт