АПРИЛските мишлета си играят с мечета

• 8 679
  • 296
  •   1
Отговори
АПРИЛСКА БАНДА

13.03 Рая на jenny_K, 30 г
 15.03 Мадлен  на Mystic, 27 г., France
19.03
  Маргарита на buble, 29г., София
20.03   Ина на pegi, 26 г., Г. Оряховица
25.03 Екатерина на snej_7, 25 г., В. Търново
26.03
Тони на Чаено момиче, 26г., София      Вяра  на sesil i viara
27.03 Георги на Dezy, 29г., Варна
28.03
Калоян на desi, 29 г., София      Христо на hriskata, София
29.03 Боян на mimi75      Михаил на MTania, 30г., София
30.03 Калина на DIS_M, 24 г., Русе
31.03 Невена на mama meca, 29 г., София      Христо  на ~Цвети~, Асеновград
01.04
  Ана-Мариа на x_diabet_mama   
Матей на Вени*, 35 г., София   Станислава на natali_sl, 26 г., София
02.04
Пресил  на Филипа, 26 г., Русе  Симеон на IKI_79, Силистра Христо на Танина, 25г., Бургас  Радослав на Зени, 27 г., Варна   Ники на Еми-Н 
03.04 Иван на adyto, 30 г., Смолян
  Ивайло на юл4е, 27г., Пловдив  Йоана на ~клио~, 35г.
04.04 Христо и Юлиян на nadiaeuro, 27 г., София    Пламен на Катя (Сливен), 28 г.  Сами на kremakula   
Симона на Cherepahova, 27 г., София 
Реа на ramama, 25 г., София
05.04 Никола на mama-didi
06.04 Иван на ladye,31г София

Инес на halapela

07.04 Давид на Beauty, 24 г., Русе   Ивайло на Vaska, 23 г., Благоевград    Ивайло  на nokon2, Варна Деница на dibo, 27 г.
Стефан на orell, Смолян   Божидар и Кирил  на марианна,28г., София
09.04 Огнян на silvanka, 27 г., София
10.04. Виктор на elica s, 22 г., Плевен   Емил на bobbi, София

Теодор  на mama79, 27 г.   Гергана на ani80
Димитър на мама Ж Ина на tusana   
 Емил на ra4e
11.04 Ивайло на Rossi, 30 г., София Даниел  на bubka, USA/Пловдив Калоян на Mum   Ева на evi-t
12.04 Мадлен на elima, София Алекса на missZ   
 Явор на Me4o Puh, София 
Александър на didi_demi, Добрич
13.04 Александър на sminscho, Варна Евелина на elidima01
Дениз на tsachi, 30 г., Бургас
14.04 Ева на Dani_Tod, Сандански  Виктория на g_genova   Валентин на amoritka, Германия
 Деян на musashi   
Йоанна  на uma
15.04 Християн на yacek bs, София 
Соня на renni79, 26 г., София
16.04 Кристиaн на Misty, 24 г., София    Милена на Tatjana, 31 г., Германия  Димитрина  на galiabalq  Иван на АниРС, 31г., София, кака на 2г7м   
Денис на pam_denis, Атина/Благоевград 
17.04 Станимир  на Dan4eto-Kalpazan4e, 26г., София Мартин  на deninas, 27г., София
Тони  на skarlet#    Златомир на коко 

18.04 Дея-Мария   на Дея, 21 г., Карнобат
Валентин  на renkata, 28 г., София    Йоана  на Ivka, 24 г., София 
19.04
Ема    на Mayflower, 29 г., София   
Яна  на nuni, 22 г., София   
Радост на furor Кристина на alest, 30г., Испания
20.04
Мариса на Борислава,
Александър на Петето(petia p p), София 
Йоан на Лейси, В.Търново
21.04
Анжела на мимка   Йоана на Pa-pa, Las Vegas
22.04 Велизар на danislavkova,София  Мария    на Zarka, 33г., USA, NY   
Стилян  на Nadeto, 21 г., София
 Оги на Котето 123
23.04 Велина  на envia, батко на 5 г.  Диляна на Иленка
26.04 Стилиян  на iveta76
27.04 Скарлет-Елизабет на-Rina 
Юлиан  на petrovavania
28.04 Мартин на PetyaP
29.04. Джорджия на moraska
30.04 Мартин на 6u6i
1.05 Кристиян на zori2005
02.05 Даниел на Chance  Илиян на Rossica_G

Албум на АПРИЛските щъркели  Потребител: Aprilki Парола: 2006 и на новото  aprilkidwe Парола: 2006-2

Видео на АПРИЛските бебоци

# 1
Пу първа  bouquet
Наде, мерси Heart Eyes

# 2
  • Варна
Айде и аз да се наредя Heart Eyes
Моя юнак го боднаха днес, засега нищо му няма. Поне вече няма да се занимавам с вигантола, връзката с космоса се затваря добре Laughing

# 3
Трета,  Пу-пУ Mr. Green

# 4
  • София
krasse,  welcome и от мен!

Късно ли е да споделя нашата схема за сваляне на температура?
Мерим през 4 часа, ако е до 38,5 градуса пием нурофен. Над 38,5 - свещичка ефералган. Ако на 4-тия час от взимане на лекарство няма температура не пием нищо, след 2 часа мерим пак, за да видим има ли 6 -часов резултат. Ако има температура,  действаме пак по същата схема. Някои лекари предпочитат редуване на двете лекаства, други смятат, че температурния център свиква с един медикамент и по лесно се влияе от него. Аз съм по-доволна от действието на свещичките за висока температура.

Бързо възстановяване!

Поздрави

# 5
Пу 4та  Mr. Green

Ян4е, 4естит рожден ден, мила   bouquet  Да си винаги Щастлива, лъ4еzарна, zдрава и много оби4ана  Heart Eyes

Краси, добре доШла, радвам се 4е Варненския отбор се увели4ава   bouquet

Сминс, наШета церемония в Св. Атанасий беШе раzкоШна, препоръ4вам с 2 ръце, стига да е Поп Дон4о  Peace

Иленка, Доц. Митов  Peace

Бабъл, бих я у4ила, явно е готова  Wink

А моята кокона хи4 не проявява интерес към наШета храна  newsm78  И хляб не оби4а. Дори бисквити и сухари предпо4ита да й ги дам аz, а не да яде сама  Thinking  Кво Шъ я правя?

Милена и тя е в усилен процес на прохождане, от няколко дена все прави 2, 3 кра4ки, 4акаме да се пусне смело  Mr. Green

Рамама, при коя Т° по4ваШ да даваШ лекарства zа сваляне? Аz давам над 39°, та zатова питам....  newsm78

Цвети наистина иz4еzна, а Мецанка и тя мн липсва  Cry

Таzи сутрин се роди синът на най добрата ми приятелка  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 6
Татянка, на мен докторите ми казаха, че ако Т е под 38 не се дава нищо.
Честито бебе на приятелката ти, да е живо и здраво и много да радва мама и тати

# 7
  • София
Привет! Аз от миткане немога да стигна до форума! Имам още два дни лекции, после изпит, въобще тези дни съм супер ангажирана! Мъжа ми днес замина и вече съм сама и всичко е върху мен легнало! Сутрин ще водя Лора на у-ще, докато съм на лекции, после баща ми ще я води! Три нощи Мати спи у свеки, но от утре ще е тук - дано да няма проблеми! В свекърва ми си спи като къпан!

# 8
Наде, благодарства!  bouquet

Татянка, честито ти приятелско бебче! HugДа е здраво, ящно и кротичко Grinning

# 9
  • София
Днес ходихме на мерки и теглилки и младежът ми е отлабнал  с 350гр Thinking А яде доста, но и доста търчи напоследък - да не казвам, че хич не спира. Вече е понапреднал в ходенето и не ходи с вдигнати ръце като в началото. Все още не се е научил да става след като падне на тревата - следва голямо гъзурчене и накрая му подавам ръка да стане иначе започва да пълзи до първата пейка или дърво, където да се изправи. А най- смешното е, че не иска да го държа и хуква напред сам, докато се изтърси на дупе. И така ми подсигурява сериозна кардио тренировка с много клякания и ставания Simple Smile Мисли детето за моята извънгабаритна фигура...

Мисче, очертава се и ние с Емича да сме във Варна след 8 юни, та като нищо ще се включим във варненските купони.
Вени, Аги липсвате ни с Мати и Тони в парка.

Таничка, честито ти приятелско бебе (предполагам варненче)!
Емо все по-често проявява интерес към нашата храна и днес му преложих пържени картофки и си ги хапваше с голям интерес. Лошото е, че и на бирата ми налита - та къде ще му излезе края не ми се мисли.

Та като казах beer се сетих колко много ми липва Данчето.
newsm24 Аз си пийвам самосиндикално!

# 10
  • Boston, MA
Айде и аз - Наде, мерси за темата!

Зарче, честита проходила госпожица!

Фурор, много прегръдки на Радост! Да оздравява бързо!

Радвам се, че Давид е вече добре!  Heart Eyes

Ивка, погледни от положителната страна на нещата - хем ти ще си починеш, на детето интересни подаръци ще донесеш. Говори с шефовете си, и кажи, че за теб и детето ти е много важно да се прибираш всеки уикенд до България. Дано се уредят нещата!

Татянче, честито приятелско бебе!

Дани също прави опити за бъркане в манджата и като вземе лъжицата почва "Ам-ам", дори и току-що да се е напукал. Колко яде това дете, плаши ме.  Rolling Eyes Но май по-добре така, отколкото да се преследваме с лъжицата (аз бях жестоко злояда и баба ми ме гонеше из махалата с филия лютеница в ръка).  Laughing

Ето малко снимки от купона в събота:
http://family.webshots.com/photo/2121731100011233688wlhUjO
http://family.webshots.com/photo/2413740120011233688sYOOFF
http://family.webshots.com/photo/2635837730011233688vLYQCK

А ето и от парка с любимите патета:
http://family.webshots.com/photo/2819230670011233688RsfgoS

# 11
Здравейте!
Честит рожден ден на мама Черепахова .   bouquet
Бързо възстановяване на всички болнички дечица!  Praynig
Честито и на Филипа!Желая ти много безпроблемна бременност и една сладка бонбона като за начало на 2008г.  bouquet

Аз влизам за да ви попитам-ккак обличате мъниците в това време?Събличате ли ги по къс ръкав?

Вече и официално мога да се похваля,че е изникнал първото зъбче  Mr. Green,май Дея-Мария последна от всички априлчета изкара зъбче  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

За яслите-аз също знам,че ги взимат ако са проходили,но не и преди ваксината на 13 месеца.Много се замислям аз за ясли....Възможно е да я пусна чак в градината,а сега съм си взела детегледачка,че не мога да сколасвам в работата,детето,къщата и куп.други неща.

Също така да питам-изведнъж ли се пуснаха да вървят децата или постепенно?

Бубка,прекрасен син имаш!Да ти е жив и здрав!Много сте хубави на снимките!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 12
Добро утро, момичета.
Дея, честито първо зъбче на малката красавица.
Аз още не смея само по къс ръкав да обличам децата. Вкъщи Пламен стои по боди с дълъг ръкав, а навън му слагам боди с къс ръкав и блузка отгоре.

# 13
Добро утро! Grinning

Бубс, страхотни сте на снимките! Hug

Честито зъбче на Дея-Мария!   bouquet

Аз в нас Пресил го държа по боди с къс ръкав, но навън още не, тук все се намира някакъв вятър да задуха.

# 14
  • София
Tatjanka, аз почвам с нурофен над 37,6. Тя с темп 38 или 38,5 е старшно нервна. Ние бяхме в болница и там ни инструктираха така. Казаха,че телцата им много бързо прегряват.

Ние от доста време сме с боди тип потниче и къс ръкав отгоре навън. Аз по се чудя как да и сложа къси панталонки, като пада често и ще си направи крачетата в рани за половин ден. Не ми се иска да е с дълги цяло лято.

Честити зъбче на малката кукличка Дея-Мария!

Ние много се изненадахме от прохождането и. Както си лазеше у нас, изведнъж се пусна по коридора и 3 метра се задържа ходеща без да падне.

Последна редакция: ср, 09 май 2007, 08:35 от ramama

Общи условия

Активация на акаунт