АПРИЛските мишлета си играят с мечета

• 8 684
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
Черепахче, честит рожден ден на патерици! Всичко най-хубаво ти пожелавам   bouquet

Честито първо зъбче на Дея-Мария  Hug

Татянка, честито бебче на приятелката ти    bouquet

Много  Hug от нас

Бубка, Дани е много сладък

# 46
Привет!
 За момиченцата и роклите-ами аз постоянно я обличам в полички,тип минижуп.Като върви ,върви и хоп вдига си поличката....Ето я и с пола на мотора моята малката/татко и от сега инвестира да кара мотор/
СмиНсЧо,работа ли започна?Как се справяш с малкият там?

За обличането питах,защото аз вече и слагам под дънките само чорапки и нагоре е с късо ръкавче,като стане по хладно и нося якенце.

галябаля,стискай зъби,нема страшно поне резултати ще има,разбирам те чудесно!Аз вечер преди лягане ще ти кажа какво пия за резултат,от 5 дни -3 кг.
 Благодаря за честитките,така се зарадвах,сякаш аз имам зъбче като го видях.чувала съм ,че щели да бъдат по здрави,но времето ще си покаже

# 47
По къ ръкав  не съм я събличала още.
Мажа със слънцезащитен крем.
Излизаме предимно с рокли, но отдолу е с чорапогащник.
Голям инат е станала, ако не стане каквото иска почва да реве и да се тръшка.

# 48
Честито на проходилата Мимка!

Честито зъбче на Дея-Мария!

Татянка разбира се че се счита-честито ви проходили крачета! Heart Eyes Честито бебче на приятелката ти!

Иленка и аз съм за доц.Митов-с две ръце.Той се премести в нов център точно под самата църква"Св.Петка" Peace

Юлче, само свирни и сме на бира Sunglasses Пък автобус има и от гарата директно,ама кой номер беше 109 ли 409 ли... newsm7 309 със сигурност, но ще ви спре горе на главната улица Peace

Яслата-другия четвъртък съм на родителска среща hahaha Та да видим какво ще си говорим  Crazy

Последна редакция: ср, 09 май 2007, 19:33 от rody

# 49
галябаля,стискай зъби,нема страшно поне резултати ще има,разбирам те чудесно!Аз вечер преди лягане ще ти кажа какво пия за резултат,от 5 дни -3 кг.

Аааааа, такива да ги нямаме...Казвай, че и аз гладувам активно... Crazy

# 50
Деич, то аз не съм спирала работа, но направихме офис, вече не е от нас, засега се справяме с Али, в свободното време - на площадките, разходки  Crazy обаче деичка джуниър е голяма рокерка  Heart Eyes

Татянче, ха честити краченца   bouquet

Юлче, с 8мичката сте директно там Peace

# 51
Татянка, честита ти пешеходка Hug  bouquet Hug

# 52
  • София
Матейката прави крачки между двама човека, пуска се понякога сам като забрави, че иска да го държиш!

Юлче, къде въвъ Варна ще бъдете? Аз още не съм решила кога да отида!

# 53
за обличането-под дънките с чорапки, по боди с къс ръкав или потник и отгоре с блузка с дълъг ръкав, с къс ръкав още не съм го събличала
Честито на проходилите   bouquet
Честито първо зъбче на Дея-Мария, чакаме и първото зъбче на Стенли на Надето
Ние вече си ходим във вкъщи свободно, на вън обаче още го е страх  Laughing
аз пък днес го водих на лекар че е хремав и очичките са му зачервени и сме се обзавели с алергия към пухчетат от тополите или от нещо друго цъфтящо от вън  Tired

# 54
[Юлче, къде въвъ Варна ще бъдете? Аз още не съм решила кога да отида![/color]

В хотел Жолио-Кюри, в Свети Константин и Елена.

# 55
Янче, честит рожден ден на патерици   bouquet.

А Ема вече няколко дена я извеждам по къс ръкав и нося за всеки случай едно дънково яке, но се чудя кога да махна чоропогащника  newsm78, имам предвид само по къси панталонки или рокличка, ама май още е рано.

За режима в яслите съм чувала , че като мине една седмица и се настройват децата на дадения.

Дея, и аз чакам да разбера какво пиеш вечер, че стопих 10 кг, ама още 6  Rolling Eyes , а вече не мърдам.

# 56
А, Дея  Whistling Стенли още няма зъбчета, ама нито едно  Mr. Green  Така че Дея-Мария не е последна  Crossing Arms

# 57
  • Варна
Моя Ники и той много се тръшка, направо страхотия. Пищи и пада на земята, после дава бързо главата назад и се търкаля. Рев, писъци и прочее.
Днес му дадох да си хапне сладолед, издебна ме и ревна, аз като една лекомислена майка с добра душа му дадох Mr. Green
Дано утре да е малко по-кротък, че....вече ще лудна. Татко му е командировка и малкия стана шеф на къщата!

# 58
Как обличате децата за спане и с какво ги завивате?

# 59
Мерси zа 4еститките  Heart Eyes

Какви са температурите при вас?  newsm78
Тук до преди миналата седмица бяха все поне 25 преz деня и Милена беШе по къс ръкав, от долу с боди беz ръкав, и с панталонки 3/4. За спане боди с къс ръкав и летен (лек) спален 4увал.

Общи условия

Активация на акаунт