АПРИЛските мишлета си играят с мечета

• 8 679
  • 296
  •   1
Отговори
# 30
 Joy Joy Joy
Бонбона е таз Симона!  Heart Eyes То не личи, че и пола има... hahaha
За аватара - и без туй съм постоянното присъствие, та съответства ми някак си! Mr. Green

Много заговорихте за ясли и на мен ми се приходи на работа...  Thinking Влезе ми мухата нещо... Thinking

# 31
Янче честит ти рожден ден на патерици,да си здрава,весела и много щастлива мама и съпруга!
Честито първо зъбче на Дея-Мария!
На Зарка честито проходило детенце,да тича много и да не се спира,та и мама с него!
Много целувки за всички болнички,дано бързо да оздравяват!
Калоян в къщи ходи по боди с къс ръкав от няколко дни,а от вчера го извеждам и навън по къс ръкав,но той много тича и постоянно е изпотен.
Енви,какви са тези мераци до сега не си ги споделяла?А,сладката бонбонка какво ще я правиш?

# 32
Да де, това имах предвид - возиш количката и насреща един разкрачен чорапогащник напр.! Laughing

Еее, вие от сега ли почвате с мини полите? Ако е дълго роклето, нищо не се вижда. Ау, сега видях на Симонка снимката. Много сладък чорапогащник. А де е полата???   Sunglasses

Честити крачета на Мимата и честито зъбче на мини-Деичка! Със здраве да си ги ползват! 

Иво не съм го пуснала по къс ръкав поради единствената причина, че е много бял и не искам да изгори. Още ме е страх да го пускам и по къси гащи, да не обели коленете, че той е много засилен. Той проходи някак изведнъж - на РД-то си направи 3 крачки и на следващия ден почна да обикаля къщата.

Варненки, очертава ми се почивка в Свети Константин и Елена от 3 до 10 юли. Може да се срещнем, ако желаете - в морската градина, на бира  Laughing 

# 33
  bouquet здравейте от новия офис

(малее, хващам се, че тръгвам да търся на кого да честитя месечинката  Crazy)

деичка, честито зъбче на принцеската  Heart Eyes
честити ходещи крачета на адашката    bouquet
Татянка, честито бебе на приятелката Hug
Иленка, за доц. Контрова и аз съм чувала добри неща, а и ми я бяха препоръчали, но ние се оправихме и без лекар, израстна го проблема явно  Peace

вчера беше по боди без ръкав и един много тънък суичер, но днес е по боди без ръкав, тениск аи гащеризонче - 7/8 крачоли, чорапки и сандалки, адска жега е от сутринта  Crazy
по принцип ние си ходим и по-разголени де (аз днес по чехли и къс ръкав, и вчера бях така  bowuu)
ходенето - засега сме на етап да се пуска между мебелите за 2-3 крачки

Юлче, е как, тук сме на линия  Hug а за бялата кожа - така обилно го мажа и засега няма пропуск  Peace

# 34
Хайде да всигна малко темата....

Ох оплаквам се - в солидарност с мъжа ми от 3 дни съм на диета, леле ако знаете как съм гладна, нямате си на идея, най-лошо е следобед като вече съм изпукала от глад и Димитрина ме кара д тичм по нея, леле откачам тогава.

Иначе за полите и виждането на памперса, ами не ме притеснява. Като стане голяма ще се крие, сега ми е сладка така.

Честито зъбче на малката Дея!

Утре и аз ще отида да подам молба за ясла. Дано да ни я вземат, че и тук било голям проблем с яслите.

По къс ръкав не съм я събличала още. Засега сме с боди с къс ръкав и блузка.

# 35
Бабълка, повредата не е в твоето авокадо Simple SmileТака си е безвкусно, то за това не се яде самосиндикално, а се смесва с разни нещица.И променя вкусът на банана, ама не неприятно.
Иначе е много полезно Peace

сминс, честит нов офис  bouquet
Абе все преди да пиша, вместо "смин" ми идва да напиша "сминдух" CrazyНали има едно такова разстение Grinning

# 36
Олеее, днес изгоряхме от горещина!  Shocked Точно за къс ръкав си е вече! Peace

Мамче, моментно желание някакво си - нищо по-сериозно, засега! Wink

Взеха на Вили кръв. Рева половин час след това... С вземането на урина се изложихме сутринта, така че - утре пак.

Да ви кажа за едни летни шапки на бълг.фирма "Сали" - СВИВАТ СЕ!  #2gunfire Много са леки, пъстри и сладурски, обаче след първото пране си променят номерацията. Толкова й мерихме на Велинката шапета - най-най-накрая избрахме, а тя се сви. Много ме е яд! Close То си пише 100% памук, ама... Rolling Eyes

# 37
  • Варна
Изгоряхме с малкия, дано слънцезащитния крем да е хубав, че не знам... Засега само бузите само червенки.
Направих си един албум в snimka.bg, за да се представим по-добре Heart Eyes
Това е рожденния ден на Ники
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=131153

# 38
Ах как ми се идва във Варна сега пък  Twisted Evil  Мъжът ми Ще скита иz Щатите от 3. до 15. юни и аz се огледах zа билети, нали с 4артерите не е голяма философия, оооооба4е баЩа ми неЩо се опъна, ами той не zнаел какви йм били плановете zа юни  newsm78 (какви планове бе 4овек, пенсионер си), Щял да работи в градината, нямало да може да ме воzи насам натам....а бе само дет не ми каzа директно "Стой си там"  Shocked  А живея на 1км от Св. Константин (юл4е, в кой хотел???), Щях да се видя и с Мис4ето, и юл4ето, както и с редовните Варненки....  Cry  Ще умувам.....

Уф, тук не спира да вали. И Милена е много крива неЩо и ве4е не zнам какво да я правя. ТръШка се zа най малкото неЩо, и zа капак сноЩи имахме будуване от 4.30 до 6 4аса  ooooh!  БеШе се събудила, успокои се Щом като отидох да я проверя, но просто не успя да zаспива пак  Tired И предните ноЩи се будеШе (но zаспиваШе беz проблем), реве като zа световно като я слагам да спи, абе идилия. Може би Ще я водя на лекар утре, zа всеки слу4ай.....просто не ми се е слу4ило да не мога да й zадържам интереса с ниЩо zа пове4е от 3 минути  Confused

Смин, ние сме на съЩия етап  Peace

Оф отивам, 4е не се трае  Confused

# 39
  • София
Привет! Днес си взех детето и ще е при мен до петък вечерта, в събота и неделя пак ще епри баба си, поне до обяд в неделя!

Моята снаха била бременна и тя като Филипа ще ражда на края на годината - 30,12! Втори племенник ще имам!

Раче, днес ще дойда в парка, ако сте там след 5.30!

Аз извеждам Мати по дълъг ръкав, отдолу е по боди или с къс или без ръкав! Тук тия дни духа и нестава според мен за къс ръкав навън още!

# 40
Жолио-Кюри. Близо е до Гранд хотел Варна според беглите ми спомени от първи клас. Но ние сме началото на юли там, не на юни.

# 41

тъй тъй, знаем го, ех какви спомени от един 8ми декември  Crazy

първият ден в офиса приключи успешно, Али спа даже 2 пъти  Mr. Green
Фил, може и сминдух, ще знам че е за мен  Laughing

Татянка, винаги си Вилкомен  Laughing

# 42
Уф юл4е, Ще си иzбърШа о4илата  ooooh!  Хотела го zнаем, как няма  Mr. Green Блиzо е и до спирката на 8цата  Laughing

ъъъъм, 10 стъпки с4итат ли се zа прохождане?  Blush

# 43
Считат се - ха честито   Laughing

Още малко ако ми обясните за тоз хотел, май ще успея да се оправя и сама до него, без да се налага да викаме кръстник да ни кара от гарата до там   Mr. Green

# 44
Ха мерси  Mr. Green

Ами лесно е бе юл4е, хваЩате рейс номер 8, например от Катедралата (не е мн дале4 от гарата) до крайната спирка. Вървите по алеята в посоко плажовете/поЩата и там ве4е се вижда, висок е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт