АПРИЛските мишлета си играят с мечета

• 8 685
  • 296
  •   1
Отговори
# 285
Татянка, браво! HugПоне един кътник вече сте отхвърлили Laughing

Моят човек още си стои с 6 зъба Rolling Eyes, няма изгледи скоро да има нови, не че така ми е зле де, не е кисел, спинка GrinningДаже вече е в леглото и начена нощният сън.

Цвети, и ти ни липсваш! Hug Sad Hug

# 286
  • София
Цвети и ти ми липсваш! Айде прокарвайте нета и пак - тук!  Mr. Green

Новото Цвети, айде мацка, включвай сееееее!  Hug

С удоволствие ще разказвам, ама като се замисля търчането с шефчо и единствената мисъл в главата "Ега ти кефа, че сме тук, че сме заедно!" и другото не ми се вижда толкова интересно. Почвам да пускам тото и Раче, там над комплекса, до овощната градина ще стоиме женски, форумски манастир  Mr. Green
За отбелязване е и пивката ракийка на Ицо на Енви! Енви поздрави на половинката!
Иначе, вечерта като запалиха барбекюто Ст дейно разпалваше и барбекюто и настроението с непрестанно бръщолевене на щуротии, от което мъжете в отпуска явно се забавляваха. Към последната пържола чак разбрах това - бум, бум, бум, бум... от къде идвало, а то Рачето млатила пържолите. Сега съм се амбицирала да си изпробвам силите само върху 2 броя  Mr. Green След това когато почти всички чаавета спяха по количките и ние, се размазвахме от кеф и умора, Рачето пя на Емчо, за да заспи. За съжаление на 3тата песен заспа, а ние трябваше да си вдигнеме ченетата  Mr. Green Али на Смин я гледаше зяпнал  Joy много беше сладък! Въобще не всички успяха да хваната фотоапаратите, най-вече настроението и спокойствието се вижда само на лицата ни  Heart Eyes

Това много набързо от мен, питайте за подробности  Heart Eyes

# 287
Данче, поздравен е! Peace Много точно - спокойствие си беше! Hug

Да намекна на интересуващите се, че в старата тема за срещата се заформя нова среща!!! Party

~Цвети~, липсваш! Confused

Татянка, честит кътник на Миленка!  bouquet

Да ви разкажа нещо ежедневно!  Rolling Eyes При изследванията на Вили се установи безумният хемоглобин 82 /мисля, че разказвах на някой на пленума/. Та вчера я водихме на нови изследвания, където се установи хемоглобин 125. Обясниха ни, че когато кръвта се вземе неправилно, т.е. когато пръстчето се стиска твърде силно - кръвта не тече правилно, а се разрежда с лимфа, от където  и хемоглобинът излизал нисък. А при първото вземане на кръв, Велина рева, като обезумяла, а една мед.сестра-бабушкера зверски й стискаше ръката... #2gunfire Такива ми ти работи... Може на някой да е от полза нашият опит! Rolling Eyes

# 288
енви, доколкото видях от снимките, мъжът ти ми се стори скромен и притеснителен?

Добра ли съм на психо портретите? Blush

# 289
  • София
Съчувствайте ми - Ст лежи и само нарежда - "Прати много поздрави на...., прати поздрави и на...." - та моля ви, скъпи пленумки, приемете поздравите от Ст, специаааааааално отправени към силните ви половинки, за да мирне  Mr. Green  bouquet

# 290
Тц, Филипка, не си добра на психо-портретите! Joy

# 291
М, добре, приземи ме, иначе щях много да се надуя Laughing

# 292
  • 2 етажа над тавана
Дайте идея за заглавие на новата тема, моля ви, много ме е зле мозъка напоследък Tired

# 293
  • 2 етажа над тавана
Ето новата тема, утре ако мога ще я дооправям - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=190570.new#new

# 294
Тъкмо измъдрих някакво заглавие:"Априлското дете се стяга за море"

# 295
  • 2 етажа над тавана
Фил, ще си го пазим за следващата тема, няма страшно Peace

# 296
  • София
Тук ли да пиша там ли, айде тук!

Сандалките - ми казаха да са с парче отпред пред пръстите сиреч сандалки дотолкова колкото са отворени от страни. Много се спъват и нараняват пръстите а така ще им се предазят и ноктите.

Танче честит кътник, колко to go ?

Аз съм чувала, че най-болезнено излизат кучешките. Когато растът закачат някакви нерви и са много болезнени, а все пак болка без неврони неможе да се предаде затова и кътниците само изглеждат болезнени но не са, по скоро сърбят.

Общи условия

Активация на акаунт