АПРИЛските мишлета си играят с мечета

• 8 687
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Данче, извини ми чадото, че докато погалваше Стаси и някой шамарче му дари...
Ти пък Раче, като гледам на шефчо колко се впечатли от Емчовите погалвания  Mr. Green.... Много ми харесва как двете овнета се дърпат я за солета, я за играчка  Mr. Green

За кухнята на Усоето - хипер мазни пържени картофи, шкембе чорба с 3 парченца шкембе, сервирано без нужните подправки, счупени съдове, липсващи дръжки на чашите, лошо обслужване - това за мен не е добра кухня.

Като цяло обслужването и вниманието като към клиенти на комплекса беше лошо. Не си знаят интереса хората, това е.

# 256
Здравейте!Данчето верно не е излъгала, че срещата ще е страхотна Mr. Green.
Момичета, радвам се мноооого, че сте си изкарали весело и разтоварващо и искренно се надявам некст тайм и ние с вас Hug.да си похваля момчето от 3 дни прави по няколко самостоятелни, боязливи крачки Flutter.На път е да проходи и той вече, че то май малко непроходили останаха Crazy.
Другото ново при нас е, че отрязахме къдриците newsm45.Ревахме,смяхме се и накрая го подстригахме като войниче.Снимки утре, че забравих да кача снощи от вкъщи.
Деси, дано Кало се оправя скоро-скоро Heart Eyes Praynig.
Малииии, Раче без да съм видяла питката ми потекоха лигите/както съм и на ограничено ядене напоследък, познайте дали не ми се  прияде Blush/.
Много са сладки всички дечица и родителите им, разбира се Peace.

# 257
  • София
Страхотни снимки! Само можем да съжаляваме, че не се организирахме да дойдем и ние с вас!

Раче, наколенки и аз търся, но толкова малки не съм намерила досега. Хич не ми се иска цяло лято да е с дълги панталонки, а и ние вече сме с една раничка на коляното. Има протектори за малки велосипедисти, ама са ни огромни.

# 258
Добро утро! Grinning

деси, как е юнакът днес? Heart Eyes

И днес ще бъде ад, от сега е жега, явно пак чак вечерта ще излизаме Tired

# 259
Здравейте момичета!
Много се радвам,че сте си изкарали хубаво.Снимките,които досега успях да разгледам са страхотни,всички сте толкова щастливи и доволни,че и на мен ми става едно такова хубаво и приятно все едно съм била поне за миг с вас.А дечицата са просто прекрасни! Hug
Сега се връщам назад да разгледам още снимки и да попрочета дано има вече разкази за веселбата.

# 260
Добро утро   bouquet

За кухнята на Усоето - хипер мазни пържени картофи, шкембе чорба с 3 парченца шкембе, сервирано без нужните подправки, счупени съдове, липсващи дръжки на чашите, лошо обслужване - това за мен не е добра кухня.

Ммм, Данче, не мога да се съглася с теб, картофите бяха супер - не бяха бланширани или замразени, а си бяха картофи - истински, пилешката супа - невероятно гъста с много месо вътре (това беше едно от яденетата на Алекс там), тараторът ми го направиха както искам и беше краставици с мляко, а не мляко с някоя краставичка, механджийското им вретено го препоръчвам, а за свинският гювеч - няма какво да допълня  Hug , нито един счупен съд, а сервитьорите за мен бяха на ниво  Peace

Роди, гледай да не е шарка, че тогава ще се докараме хубаво за баловете  Naughty  Laughing

# 261
Да се присъединя към благодарностите към Рачето, която беше страхотна, към Ексчето, която беше подготвила изненада за априлчетата, към половинките на Данчето, на Рачето и на Бабълка, който дежуряха край скарата, и към абсолютно всички останали малки, големи и още по-големи, които направиха купона страхотен!!!
Hug Heart Eyes Hug

Смини, страхотни снимки! Peace

Кате, за собственика си права. Close

Раче, сктрахотен залез си снимала - очите ми останаха!!! Grinning

Роди, от шарка не се повръща. Wink

Деси, как е Калоян? Heart Eyes

Бюти все още не е наминала!? Thinking

МТаня, все забравям, да те похваля - браво, че сте махнали памперса през деня!  Peace Страхотно постижение! И Велина туй я чака, но още малко, да се постопли. Mr. Green Като се напикаят 2 пъти в гащите без памперс и съвсем им светва лампичката, за какво иде реч! Twisted Evil

Последна редакция: вт, 15 май 2007, 10:47 от envia

# 262
И аз и аз и аз да изкажа благодарности на Ексчето, на Рачето, на баш-майсторите и на всички останали!   bouquet
Аз чак се засрамих, че бяхме малко като на гости Embarassed

Аз предлагам да мислим за следващия пленум вече кога, къде, може на морето лятото примерно Joy

Кало днес е по-добре, няма Т, играе си, но снощи стигнахме до Пирогов Sad ... събуди се в 12 часа и като започна да се превива и да пищи и така един час и ходихме до Пирогов прегледаха го, направиха му снимка на червата и още едно изследване и слава Богу нищо нередно нямаше, казаха, че е от вируса вероятно .... но като се прибрахме се успокои и заспа към 2:30, сутринта става 2-3 пъти, но половинката го приспива, та аз от 2:30 чак в 8:30 станах ...

Сега ще разучавам къде има денонощни дежурни педиатри, че снощи се оказах неподготвена за такава ситуация ... то дано не се налага, ама ...

А сега като гледам всичко може да се окаже от зъби, сега стои до мен и яде подлакътника на стола ми Joy

Последна редакция: вт, 15 май 2007, 10:51 от десито

# 263
Привет и от мен.

И аз се присъединявам към благодарностите към Рачето най-специално - за страхотната питка, за безмилостното начукване на пържолите, за подсигуряването на мръвката за скарата! На Деската - за това от бурканите(няма да уточнявам заради бременните мами) Mr. Green Към Ексчето за това, че се беше сетила да подсигури по един скромен сувенир за малките Априлчета от първата им среща! Към всички, които наглеждаха децата и се стараеха да ги забавляват! Ако някого пропускам за нещо - да ме извини!

Днес от сутринта малко ми стана криво - пак и отново нямаме асансьор, свалих Маги с количката 12 етажа пеша, егати му работата, писна ми вече, иде ми да се изасям от тоя блок #Cussing out  Сега пиша от компа на леля й на бебка, че те поне са на първия етаж, та да не катеря количката нагоре дойдох тук. По-късно ще се прибирам, дано са оправили това чедо, че иначе ще викам свеки да качва беба, а аз количката с покупките.
Иначе и тук е страшна жега, в 11 вече така ми напече главата, че побързах да се ския с бебка на хладничко вътре.

Отивам да пия кафенце на спокойствие, че беба ей сега заспа и да си избирам филми от колекцията на леля й - не че има кога да ги гледам, ама все пак.

Айде до после, мацки. И ако се прибера по навреме може да се пробвам да пусна нова темичка, че на тази й се вижда края. Grinning

# 264
Добро утро (ден) и от нас,

Деси, дано Кало в най блиzкото бъдеЩе да е окей  Praynig

Хайде наистина една морска среЩа  Sunglasses  Много искам и аz да пленувам  Wink  Ние от 21.8. до 11.9. Ще си бъдем във Варна сс сигурност, имаме ве4е билети, стига да не ни мине 4ерна котка път  Wink

Днес полу4их иzвестие, 4е не трябва да връЩам държавния zаем zа следването, zаЩото гледам дете и нямам доходи  Mr. Green  Кеееееееееееф  Mr. Green

Ра4е, мерсаж zа рецептата, сега май нямам оправдание да не правя проЩъпулник  Crazy

# 265
  • Варна
Здравейте!
като гледам ще търсим сандали според изискванията Thinking
Ники спи по гръб или на една страна. Общо взето се търкаля из цялото легло. Само не можах да разбера, защо трябва да спят на възглавница?
Снощи хич не спа, днес съм като разглобена, а той стана по-рано и то свеж като репичка. Сега спят и двамата с баща си (той от наряд, че дреме сега) и аз като една кралица из къщи се моткам Sunglasses

# 266
  • София
Аз по план - график трябва да съм във Варна на 21.8 поне до 25.8, така че да мислим, ако искате!

Пиша курсова работа и затова ме няма!

# 267
  • Русе
Привет! Grinning

Диляна отдавна спи с възгавница(тънка, пухена, шита от майка ми), но в повечето случаи си я гушка, а не спи на нея. А за позата - много често е по корем, с подвити крака и навирено дупе.

Уфф, пак ще пие антибиотик... #Cussing out Док ме пита дали ходи на ясла, защото има типичен ясленски супер упорит бацил - ясно откъде дошъл... Close Ей, писна ми вече! #2gunfire Ще изолирам баткото при свеки за седмица-две, ама после нали пак ще се върне... Ако не беше проблемът с окото, хич нямаше да си тровя детето. Naughty
Добре, че поне урината е добре - бяха ме притеснили едни 4-5 левкоцита, но док каза, че за момиченцата било нормално  Thinking...На кръвните СУЕ-то е над нормата - засега го обясняват с бацила, дето още не можем да го уморим.

Всички болни(Кало, Теди,...?) и "криви" дечковци да се оправят!  Hug

# 268
Добре, че поне урината е добре - бяха ме притеснили едни 4-5 левкоцита, но док каза, че за момиченцата било нормално  Thinking...

И не само за тях. По принцип при бебешките изследвания е нормално да има единични левкоцити, щото е почти невъзможно да вземеш стерилна урина. Ние Иво го чистихме, подмивахме, забърсвахме и най-накрая пак имаше левкоцити. Това не е опасно.

Много се радвам на разказите за пленума, моля пишете още, още, ОЩЕ! И кажете какво е било онова нещо в бурканите, че ще умра от любопитство. Може и на лични  Mr. Green Аз съм много повече любопитна, отколкото гладна.

Иво спи всякак - надупен в поза "ей ся ще запълзя, ама първо да дремна малко", на една страна, на гръб, разкрачен като жаба. Средна трайност на всяка поза - около 2 минути и после се налага смяна. Върти се като вентилатор и обикаля из цялото легло. Нощем, като се разреве, понякога ми е трудно да го открия в тъмното даже и по гласа. Възглавница на ползва поради 2 причини - първата е, че все още обиколката на главата му е малка и не сикам да му се криви врата. Втората е, че с това въртене възглавницата само ще му се пречка. Иначе като види моята възглавница и веднага я напада да я гушка, защото е много мекичка.

Аз всъщност сандали още не съм купувала, защото искам първо да си доизноси буйките.

# 269
Момичета, някой знае ли какво става с Бюти? Не дойде на срещата, а и тук не се е появявала. Чак започнах да се притеснявам.

Общи условия

Активация на акаунт