АПРИЛските мишлета си играят с мечета

• 8 687
  • 296
  •   1
Отговори
# 270
Кате, и аз туй питам...  Confused Дали Филипка няма да даде инфо!? Thinking

Юлче, а аз взех, да се притеснявам, дали не досаждаме с
разказите за пленума!? Crazy

Иленка, дано Диди бързо се оправя!  Praynig Аз почти се примирих, че вторите деца боледуват по-често...  Rolling Eyes

# 271
ох, Роди ме успокои, че не е шарка  Whistling
юлче, ще разказваме, що не  Laughing

# 272
Хич не се притеснявайте да говорите за ядене направо Grinning

На мен с тази бременност всичко ми се е прияло вече, ама далеч не съм си угодила, не вярвам в тези неща.

А така завоалирано като говорите и мен ме гризе повече любопитство, отколкото глад Laughing

А Бюти, не мога да пиша причините от нейно име, все някога ще се включи и ще си каже сама.
Всъщност, сега се замислих, че може и да не пише вече, каза че й било неудобно, че не са успели да дойдат.

# 273
здравейте и от нас  Hug
Да попитам коя е Цвети от снимките newsm78, не е нашта Цвети

# 274
  • София
здравейте и от нас  Hug
Цвети е Априлка под прикритие  Mr. Green Чете и ни познава всичките, но защо не пише засега още е неизвестно  Mr. Green Дечкото е Дани, полу мой адаш, слънчев и сладък за трима, таткото му е готин  Wink. Цветииии, ако четеш сега, включи сееее  Hug

# 275
здравейте и от нас  Hug

една априлска мама, която ни чете, още от първите месеци на бременността, но не се осмелява да пише, познава ни всички  Laughing
Данчето ме изпреварила  Whistling

# 276
Юлче, а аз взех, да се притеснявам, дали не досаждаме с
разказите за пленума!? Crazy

А, неее, моля ви, аз, като не можах да дойда, поне от това удоволствие не ме лишавайте! Като чета и гледам снимките и направо си представям как все едно и аз съм била там  Laughing

# 277
  • Русе
Аааааа..., и аз искам още за пленума - чак ходих да ви чета в другата тема  Laughing. Разказвайте. Hug

юл4е, 10х за инфо-то за левкоцитите!  bouquet

Енви, тя Диляна не е точно болна, нито боледува много. Като изключа проблема с оченцето, който е физиологичен от раждането, е само този бацил в носоглътката - 75% от хората са носители, а децата неминуемо се сблъскват с него в яслите и градините. Преслав го "лекувахме" миналата година по това време, и най-вроятно Диди още от тогава си го мъкне - ако не й влошаваше окото, сигурно изобщо нямаше да се занимавам... ooooh!

# 278
Цветиии на сладък Дани, знам, че четеш! Wink Ами хайде включи се при нас, де!  Hug Мястото ти е сред нас! Peace

# 279
Току Що открих 4е Милена си има кътник  #Crazy  Подоzирах си аz, нали много мрънкаШе и си бъркаШе в устата, ама като не ми дава да гледам.... И сега ве4е е пробил, 4е и голям, а бе направо готово иzляzол  Crazy

# 280
Току Що открих 4е Милена си има кътник  #Crazy  Подоzирах си аz, нали много мрънкаШе и си бъркаШе в устата, ама като не ми дава да гледам.... И сега ве4е е пробил, 4е и голям, а бе направо готово иzляzол  Crazy

Лелеее и кътници вече .... тя и Маги с кътници .... те май излизали най-трудно или поне така съм чувала ...

# 281

Лелеее и кътници вече .... тя и Маги с кътници .... те май излизали най-трудно или поне така съм чувала ...

И аz така съм 4увала  Laughing

# 282
Здравейте,
аз се позагубих,защото се изнесохме Wink
сега сме при баба ми,а там нет нямам!
И ние чакаме зъбки newsm78за сега сме с 8.Вече може да се каже ,че ходим Mr. Green
Целувам ви всички Heart Eyesи многооо ми липсвате Confused

# 283
  • Boston, MA
Да, и аз вече нямам оправдание за прощъпулника. А и малкия разбойник се пуска стремително, чак тича.  Shocked

Страхотни снимки! Докарах ги до 1/3.  Laughing Искам още да разказвате!

Видях кътника на едно приятелско дете, на 15 месеца, ми той е голям колкото пуканка бе! Малеее, как ли ги боли като излизат. Дани също е крив и пак почна да хапе (най-вече майка ми), може и нас това да ни чака.  Tired

# 284
здравейте и от нас  Hug

една априлска мама, която ни чете, още от първите месеци на бременността, но не се осмелява да пише, познава ни всички  Laughing
Данчето ме изпреварила  Whistling

еха  Laughing чете и даже на срещата дошла супер
Нова темичка ще трябва че 15 дойдеееееее

Общи условия

Активация на акаунт