Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 263

• 11 835
  • 324
  •   2
Отговори
# 165
Здравейте

Момичета Благодаря ви за всичко интересно,което споделяте.
                    Линка,Снинова,ЗлатиБлагодаря ви за  всички части от интервюто,което споделяте,знаете,аз съм само потребител,който чака наготово.

Повярвай в силата, която имаш и избирай със сърцето си Доброто винаги побеждава
                              Мечтай, дерзай и вярвай  Пътят е само напред и нагоре

Приятен следобед,дами

# 166
Здравейте дами,
благодаря за труда, който сте положили и за споделеното.
Туба вчера и днес ни заряза без нищо споделено.

Относно интервюто, моето мнение се покрива напълно с това.
"Дълбоко трогателно интервю, в което Туба разкрива вътрешния си свят – мъдър, мил и дълбоко човешки. Тя споделя части от своето пътуване и устойчивост, изградена през житейските предизвикателства. Вдъхновяващо е да я видим как избира семейството, ценностите и автентичността пред славата и очакванията"
И ако мога да перифразирам  една наша поговорка, Туба не е лъжица за всяка уста.  Трябва да можеш да четеш и между редовете, и да мислиш върху казаното и да се опиташ да разбереш другата гледна точка.Но сайтове, жълтурковци и всякакви други, освен, че се развела и  че не е красива, друго не сложиха.  Копи и пейст до безкрай. Трудно се преборват предразсъдъците.
Хубава вечер и седмица!

# 167
Добро утро,момичета!

Благодаря на всички за споделено от вчера. HugRevolving Hearts
Вичи, и при нас вчера следобяд се изсипа силен дъжд за кратко.

Желая ви лек и спокоен ден!

# 168
Здравейте дами Heart
Последната седмица Туба е на 409 място от 500 места в световен мащаб.
В Турция е на първо място. Ако някой е имал някакви съмнения, аз не съм имала такива Sunglasses

Хубав вторник!

# 169
Добро утро,момичета.

Снинова Heart

Днес да отбележим 11 год. от финала на незабравимия сериал КРА! Nature Dizzy

Приятен ден ви желая.

# 170
Здравейте!

Докато критиците се опитваха да я определят чрез най-трудните ѝ моменти, тя се определи сама, като ги преодоля. Болката не я направи горчива; тя я направи по-силна. Тя превърна борбите в растеж, раните в мъдрост, избра състрадание пред жестокост и зае позиция в защита на онези, на които им е нужно. #TubaBüyüküstün

Тази седмица Туба е на първа позиция в imdb  , Шукрю на 6 -та

Хубав ден!

# 171
Здравейте
                      МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

Успех,това са няколко несложни правила,които
                                вие спазвате всеки ден.
                            Провал,това са няколко грешки,които
                                 вие всеки ден правите.
                               Джим Рон

Лека вечер,дами

# 172
Здравейте момичета,
днес при нас наистина са Горещници.

Последните месеци Туба беше много активна по различни поводи и сега през последните пет , шест дни в които не е споделяла  нищо, направо ми се виждат цяла вечност.
И аз да отбележа годишнината, незабравим и ненадминат КПА.

Хубава вечер!

# 173
Добро утро,момичета!

Благодаря на всички за всичко споделено. Flowers HibiscusFlowers Cherry BlossomFlowers Hibiscus
Да видим кога и от къде ще се появи Туба? Thinking

Приятен ден,макар и горещ!

# 174
Здравейте!

Вчера пропуснах да отбележа годишнината от края на КРА, но така и така няма новини   сега ще я спомена.

За сериал, който се харесва на Барбара Стрейзънд и се изучава в университетите, каквото и да кажа, ще е малко-
Класика!
Да си пожелаем повече такива прекрасни проекти!

Макар че аз обичам всички проекти на ТУба и обикновено най-новия ми е фаворит! Blush

Хубав ден!

# 175
Хубава вечер!

# 176
Добро утро,момичета!

Днес 17 юли, православната църква почита Света Великомъченица Марина.
Скрит текст:
В народните вярвания празникът има езически произход и се свързва с така наречените Горещници – най-топлите дни в годината. Те започват на 15 юли, когато хората изгасяли огъня във всички къщи и чак на третия ден от Горещниците – на Света Марина (17 юли), се палел ритуално огън на селския мегдан и се вярвало в неговата сила. Затова искрица от него отивал във всеки дом, където се палел огън, който се вярвало, че лекува всички болести на света.
Казват, че Света Марина идва в съня на хората, които вярват в нея, пророкува и дава съвети какво да се направи, за да се спасят вярващите от болести и нещастия. В много от църквите и манастирите, които носят нейното име, има лечебни води, особено силни в деня на Света Марина – 17-ти юли. Има обичай болните да се къпят в топли извори или с топли билкови отвари за здраве. Света Марина е известна като господарка на змиите и лечителка нhttps://www.bg-mamma.com/?action=post;topic=1791097.60;num_replies=64#sports_set:hugs:Hugа ухапаното от тях. Почитана е като покровителка на брака, водите и Южното Черноморие.
  Света Великомъченица Марина е дъщеря на езически жрец от Антиохия. Марина приема християнството още на 12-годишна възраст, но понеже в Антиохия и близките околности нямало свещеник, който да извърши светото тайнство „кръщение“, тя останала непокръстена, а Кръщението се превръща в нейно съкровено желание. Тъй като отказва брак на управителя на източните римски провинции Олибрий, той започва да я преследва и измъчва и накрая я посича с меч. Св. Марина често е изобразявана като победителка на дявола.
Самото име Марина се превежда като „огнена“ и „слънчева“. Днес именници са Марин, Марина, Маринела. Името, което носят, означава постоянство.

Ринка Hug,честит имен ден! Flowers Rose
Бъди здрава,щастлива и обичана! Flowers Four Leaf Clover

Приятен ден ви желая!

# 177
Здравейте момичета,
не че има нещо ново. И аз, като Туба се почвесвам, къде изчезнахте и тя и някои от вас?

И като няма друго, една непотвърдена информация.
Водят се преговори с тези актьори за  вторият сезон на ABI и в частност с Туба

Аз не го искам, ама кой ме пита. Ще има много голям скок във времето, и многооо екшън сцени. Новия женски герой, ще бъде ключов двигател на събитията. Бла, бла, бла – все тая.
Хубав следобяд

# 178
Здравейте!

Снинова, надявам се Туба да не се хване с ТВ сериал. А и не вярвам да го направи.
Мисля, че това са фенски мечти...

Появи се сн от SOY. Май ще излезе до края на годината.

Приятен ден!

# 179
Здравейте

Момичета
Благодаря ви за всичко споделено.

"Най-великата доблест не е в това никога да не паднеш,
                          а да се изправиш всеки път, когато паднеш."
                     Конфуций[/b

Лека вечер,дами!Пазете се от горещините.

Общи условия

Активация на акаунт