Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 263

• 7 692
  • 222
  •   1
Отговори
# 210
Добро утроо!

Още снимки от РД на Ахмед Езз...

Приятен прохладен ден!

# 211
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
Взимам повод от световното първенство по футбол, което завърши наскоро. И понеже гледах доста, чух една статистика, която ме провокира да се замисля за непрекъснатите промени , които се случват във всички сфери на живота ни и то много по-бързо, отколкото можем да осмислим. Това е първото световно първенство на което повече зрители са го гледали в интрнет и на различни платформи, отколкото по телевизора. Новата публика, която приижда на всички фронтове, очаква представяне на съдържание по нов начин. И свързвайки го с Туба, за да имаш видимост, вече не е достатъчно да си добър само в едно нещо и да го правиш само него по типичния до момента начин. Непрекъсното трябва да си изобретателен, да се усъваршенстваш и да представяш различни страни от уменията си и то по различни начини , на различни платформи, места и други.  Телевизията с типичните си дизита вече не е това, което беше , нито имат такова влияние върху домакините, визирайки дизитата, нито върху по-младите поколения.  И си мисля, че съседите, дори да направят сериал с всичките им най-големи звезди заедно, няма да постигнат кой знае какво. Единственото, което е сигурно е фенската война, която ще се води. И съм благодарна на Туба, че избира различни проекти и роли за различни платформи. Участва  на различни модни събития и всичко останало, което прави, благотворителност, интервюта и т.н.
И това автоматично го свързвам и със сутрешното и стори, колко уморително е всичко това.

Песента е на The Beatles – I'm So Tired . Взимайки повод буквално от името на песента, и на тази снимка Туба ми  изглежда уморена, но прекрасна, наистина и съчуствам за този натоварен режим на работа и това непрекъснато пътуване, барабар с висенето по летищата преди полет и чакането на багажа след това и разбира се всичко останало.
Хубав петък!

# 212
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

Снинова Sparkling HeartБлагодаря ти за всичко!

"Целта на живота е да бъдеш щастлив.
                           Не знаем какво ще се случи в бъдеще, но сърцата ни се нуждаят от надежда.
                            Това ни кара да продължаваме."
                                Далай Лама

Приятен следобед,дами

# 213
Момичета имаме нова изненада. Туба е в Будапеща, заедно със Серкан и Шюкрю и други актьори.
Репост @serkanaltunorak Преживяването от Гран При на Будапеща е на път да започне!
Сътрудничеството на ALEM x Audi Türkiye с Формула 1
Тръгваме да изпитаме вълнението от първа ръка.

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 19:45 от sninova

# 214

Снинова Heart,благодаря за изненадата с Туба.

Туба е пътувала със Серкан в една кола.

ето и краткото видео,от където са снимките...
https://vk.ru/club143398602?w=wall-63875573_258571

Разпознах някои от актьорите.М/у Туба и Серкан с червения тоалет е Седеф Авджъ.До Шюкрю мисля,че е Бейза Шекерджи,с черния тоалет е Дилан Чичек Дениз.До нея е Хазал Тюресан(сестрата на Туба в КРА),следва Танер Олмез,игра Доктор Чудо.О другата страна до Серкан мисля,че е Сарп Апак.Не разпознах крайните жени от двете страни,дали са актриси.

И друг партньор на Туба е в Будапеща-Енгин Акюрек,като рекламно лице на Шел...

# 215
Злати:heart:
Сутринта Серкан беше публикувал снимка на него и Шюкрю.
И като я видях си викам , тези пък на къде?

Нашата Андреа Банда Банда се е снимала с Енгин.

Отседнали са в хотел Парижки двор Stuck Out Tongue Winking Eye
Серкан и Шюкрю са се отбелязали там

Туба е сложила още един клип

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 22:23 от sninova

# 216
Здравейте!
Снинова,
Права си, разбира се!
Дългите сериали са неприемливи за забързания живот. А и кой гледа ТВ? Аз напр. не пускам ТВ цяла седмица - соц.мрежи ми носят новините, а и мога да ги избирам, а не да ме облъчват и зомбират официалните медии.
Очаквам от Туба и една изложба, поне...
А иначе тя обича разнообразието и се стреми към различни роли, без да се зацикля на заплащането или на това главна ли е ролята, или не!
Затова е толкова специална и велика актриса и човек! Heart

Не отразихте клипа, създаден от ИИ за КРА. На мен ми беше интересен - сцените са различни от филма, а и така се разглежда този филм от безпристрастния ИИ. Иначе ИИ е хитър - ако често питаш за актьор, започва да ти го представя в благоприятна и понякога невярна светлина - сеща се кого предпочиташ. Но аз се интересувах от актьор, когото не харесвам - опитах се да разбера феновете му - може да не доглеждам нещо... Е, поизлъга ме ИИ, но го направи, защото мислеше, че така искам. Благодаря му, все пак.  (Нали знаете, че на ИИ винаги се благодари, защото когато ни превземе, ще бъде по-благосклонен... Stuck Out Tongue Winking Eye)

Ахмет е красавец, но  сърцето ми е още със Шукрю... Sunglasses

И това ще мине...
Радвам се, че са заедно с Туба в Будапеща, не че ще очаквам нещо, ами са хубава двойка.
А Серкан не е мой тип...

И имаме нов клип и  сн. от него
https://x.com/TWCARECA/status/2080739293325132269

Мисля, че ще има още много, все пак това е рекламно посещение от Ауди и списание Алем. Ако не ни ги навират постоянно, няма да си оправдаят парите...
Време е за почивка!
Спокоен уикенд!

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 23:21 от Lina_4

# 217
Добро утро,момичета!

Благодаря за споделеното.Аз гледам телевизия,само предавания или сериали,които ме интересуват.

Пускам видеото от ВК,тъй като от Х се гледа без говор.Ако натиснеш за говора излиза надпис за регистрация в Х.Това е от скоро,преди не беше така.
https://vk.ru/clubtuba507?z=video-63875573_456248715%2F4c0e3ea7f … _-63875573_258584
Скрит текст:
Видео от Instagram профила на ALEM #TubaBüyüküstün

Отиваме в Будапеща, за да се насладим на вълнуващата атмосфера на Гран При! 🏎

В първия ден от това пътуване, организирано чрез сътрудничеството между ALEM и Audi Turkey, нашите гости успяха да се докоснат до енергията на града и да се потопят в света на производителността на Audi. Състезателният дух на Audi R26 и характерът на новото Audi RS5 – автомобил, който съчетава авангардни технологии, комфорт и впечатляваща производителност – бяха неразделна част от това специално събитие.
@auditurkiye

#Audi #ALEM #RS5 #AudiRevolutF1Team
#reklam

Хазал Тюресан/Аслъ Денизер от КРА

Приятна и безгрижна събота ви желая!

# 218
Здравейте!
Разходка из Будапеща

Дали ще се отбият в музея а Мадам Тюсо? Сигурно няма. А там е това

Имайте хубав ден!

# 219
Здравейте момичета ,
На снощната снимка от фотографа им Туба я няма, но днес се появиха снимки от списанието.
alemdergisi • Гран При започна този уикенд в Будапеща! В това специално преживяване, съвместно с Alem и Audi Turkey, се заехме да изпитаме вълнението от Формула 1 в атмосферата на модния подиум, #TubaBüyüküstün

Туба беше сложила стори със Серкан и Шюкрю. Ходили са и на пистата

Има и клипче след това, слагам стоп кадри

Ето и снимки на другите
Сестрата на Елиф🥰

Бившия и настоящ съпруг на Ада 🤣

И останалите

Утре от 16 часа е състезанието, днес е било определянето на стартовите позиции.
Хубава вечер!

Последна редакция: сб, 25 юли 2026, 17:40 от sninova

# 220
Здравейте

Мили дами
Благодаря ви за всичко споделено.

Лека вечер,дами

Последна редакция: сб, 25 юли 2026, 18:56 от Вичона

# 221
Здравейте!

Във ВК излязоха по-разширени новите снимки.
Ще ги пусна с имената на актьорите.Предполагам, не ви интересуват,
но има четящи темата и може да желаят да ги знаят.

Шюкрю Йозълдъз

Дилан Чичек Дениз,доста е висока

Серкан Алтунорак

Бейза Шекерджи

Танер Йолмез

С Instagram профила на ALEM #TubaBüyüküstün

Уикендът на Гран При на Будапеща започна!
Отидохме там, за да изпитаме тръпката от Формула 1® на пистата, да се запознаем отблизо с визията на Audi за света на състезанията и да оценим характера на новото Audi RS 5 – автомобил, който безпроблемно съчетава производителност, комфорт и авангардни технологии. Това ексклузивно събитие, организирано съвместно от ALEM и Audi Turkey, съчета ритъма на Гран При на Унгария, енергията на Будапеща и света на високоскоростните автомобили на Audi.

Представяме ви ексклузивни снимки от Будапеща, заснети от фотографа Мехмет Ерзинджан.✨

До Туба е Седеф Авджъ

Ето пистата ...

https://vk.ru/clubtuba507?z=video-63875573_456248718%2F0e816f8a0 … _-63875573_258608

Серкан и Шюкрю,до тях са Туба и Седеф се виждат във видеото...
https://vk.ru/clubtuba507?z=video-63875573_456248717%2Fc73d872ca … _-63875573_258608

# 222
Момичета благодаря,
излизат още снимки. Прекрасен стил на Туба.

Фотографът слага и много хубави снимки от Будапеща.
Ако не сте били препоръчвам. Много красив град.

Общи условия

Активация на акаунт