Череши, ягоди и вишни за малки сладки Августовски мишки

• 17 431
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
Момичета имам нова рокля и нови сандалки  newsm08 newsm68, МНОГО съм доволна, скоро ще се щракна да ме видите  Hug

# 271
ПОЛИ-МОЛИ ПУСНИ ЛИНКА  Praynig

# 272
На нас на всичко отгоре и ваничка ще ни донесат май. Но ние ще си купим също. Какво ще кажете за една обикновена по-широка, а на дъното да сложа от тези стойки, които са облечени с хавлиен плат и приличат на малък шеслонг. Ние не сме ползвали такива за сетра ми и не знам дали са удобни? Тези анатомично очертаните ми се струва, че са малко времнни или греша? Ние къпехме Ели (сестра ми - с нея имаме 17 г. разлика) в голямо розово корито, сложено на масата. Хем на топличко при нас, хем всички маймуни и стояхме  на главатаSimple Smile

# 273
Беличка, има много хубави ванички на CAM - италиански са, анатомични, в едната част са с  гумено покритие, за да не се плъзга бебчето, докато е съвсем малко и са доста големи. Със сигурност може да я използваш до към втората годинка. Цената на ваничката е 48лв. Стойката струва 40лв., а има и специална стойка за вана, но не знам цената. Има ги в магазин Prima Pappa на Симеоновско шосе.Моята кума използва такава ваничка и е много доволна. Дано съм ти била полезна.

# 274
Здравейте момичета, най-накрая бебо реши да се покаже за да можем да видим дали е момче или момиче.И така ще си имаме още едно момиченце.

# 275
Мариетка -честито  stork-boy     
venieivi     ,а на теб  stork-girl                     

Охо и аз колко изварявах с тези тенджери ,но сега ще се поглезя -мисля и аз за този модел с парата ,че имам специално отношение към микровълновите ,но ако не намеря ще се примиря и с тях  .   
За какви раждания говорите ,стига сте дърпали дявола Twisted Evil за опашката .
Днес се намърдах в темата на майските мами -мале какви сладури са бебковците  Joy JoyОт разказите им Разбрах , че не само в нашата болница се разхождат хлебарки  Shocked
Приятна почивка на мамите ,които няма да пишат   bouquet
Аз уикенда съм на линия Peace     

# 276
Гита ,нямам търпение да видя този път какво е те сътворили  Embarassed

# 277
мишката ми се скапа ,исках да кажа :сътворихте с мъжо ти за следваща тема  bouquet

# 278
  • Варна
Здравейте мацки! Здравейте тумбаци  Mr. Green Heart Eyes

Първо честито за розовите и сини вести Simple Smile)) Да са ви живи и здрави Simple Smile

Сега да докладвам:
Вчера бях на ЖК - вече не съм в лигата на слабите бременни - 71кг. съм...само как съм наддала 4,5кг. за месец и половина, не ми стана ясно  #Crazy Вече съм +8 и май няма да се впиша в стандартните +12,5 до края на бременността...пак ми каза, че бебока е големичък...
Днес пък бях на видеозон(2Д), но готината ми лекарка ми пусна и 3Д-то и гледахме бебко доста, тъй като беше в края на работния й ден и имаше само още една пациентка след мен, та имахме време да го поразгледаме доста по-обстойно Simple Smile)) Вече сме 1250грама, в главично предлежание (каза че вероятността вече да се обърне в друга поза е минимална) и най-важното ниската ми плацента НЕ пречи на главичката на бебко и няма индикации за секцио...всичко е наред, чухме му и сърчицето, и топките с чурката снимахме специално Wink Та лекарката ми каза да пия магнезия още месец и после да спирам с всички хапчета, само желязото да си пия до край, че било много важно! Simple Smile Много съм доволна,...каза ми, че в момента вече само ще дебелеем още два месеца и сме готови за света Simple Smile) Днес стъпвам на 5 сантиметра от земята от кеф...А забравих да кажа - нали предния път в урината ми имало бактерии...направих стерилна и се оказа, че си е чиста работата...така че Jujka твърде вероятно е и при теб да стане така...явно често се случва  Thinking
За стойките - във варна гледах стойки за 22 лева, при това в скъп магазин  newsm78 Стабилни ми изглеждаха...
А да се похваля и че днес намазах 2 нови блузки - едно потниче анорак и една тениска - розоваа Wink Ще пусна снимки утре Simple Smile
Още нещо за хвалене - имаме си количка вече...задочно Simple Smile Платили сме капаро и в четвъртък ще я доставят! Става въпрос за Cangaroo VISION синя...много е сладурска... Уж нямаше да купуваме толкова рано, но тези май много малко ги зареждат и таткото много се зариби, та купихме я отсега Simple Smile
Аз съм около 30% готова с багажа за болницата, но този месец със сигурност ще го доокомплектован да ми е под ръка, че да съм си спокойна после...
Утре имам изпит, стискайте палци...Цунки на тумбаците...ще ида да разгледам снимките ви сега и отивам да доучвам (не че съм много подготвена де...утре май ще разчитам на деликатното си състояние  hahaha Mr. Green)

# 279
  • София
OOOOOOOOO сега се родих. Цял ден се чудя къде да се дена, толкова да ми е топло та думи нямам. Имам чувството , че са ме бутнали в казан и ме варят. Като се прибрах от работа бях вир вода, душа оправи само временно положението.
 И страх не страх, пуснах климатика и сега седя под него.  Надявам се да не се простудя тотално. newsm78
 Тази идея с лимоните , ще я пробвам задължително. И аз съм като Гита  - вода тече от мен, че и стъпалата ми се потят #Crazy Такова нещо за първи пат виждам newsm78, надявам се след раждането да си се върна в нормално хормонално състояние. Praynig

# 280
Ох, извинявайте, явно ще закрия темата. Тук на пазара в младост 1 има детски магазин голям. Не свивайте скептично вежди и аз мразя пазарите. Днес влязох в магазина и като ме заляха одеалца, камизолки... Голям страх ме хвана за гушата, Боже, момичета, май ме е страх и от раждането, и от това дали ще се справя kato mama Embarassed А и откакто съм бременна децата не ме радват както преди - само ги наблюдавам, а не ги гушкам. Толкова много искам да съм мама, а сега съм объркана от предизвикателството! Явно ще растем двамата тия месеци!!!
Та да ви кажа какво боди купих на съседското дете - синьо, ама сивкаво със стилизирано зайче и на едни моряшки райенца.... снимах ви го. На някаква фирма май турска- mine baby!
До скоро.
Екатерина, ние май сме с един термин и твоето бебче е колкото моето почти голямо. Сърдечни пргръдки за успокояващите думи на лекарките ти и успех с изпитите!А относно килата - аз съм си едра +5 кг, но вече 74! Добър старт имах, както съм се хвалила. Аз обаче забравям да ям и таткото ми купува банани, та поне това да ям набързо

# 281
  • София
Ето ме и мен преди лягане Simple Smile Бе много голями бебоци имате -1250  newsm78 аз мисля,че за тези седмици трябва да е по малко но може и да бъркам!Аз като ходих преди месец при док на консултация го питах колко е голямо а той ми каза,че не можело да ми каже защото няма да е точно  Rolling Eyes и не знам колко ли е голямо и дълго newsm78 Екатеринке да снимаш дрешките миличка да ги видим Simple Smile Аз блузки имам доста ама надолуу.....съм гола вода Mr. Green тези дни щв се поразходя за рокличка нещо и панталонче7 /8 съм си харесала едно но ще си взема черно, че има бели,зелени и оранжеви Crazy някак не ми допадат! PeaceЗа раждането аз вече казах че много ме е страх Rolling Eyes ма няма как Rolling Eyes Лека нощ на всички и до утре! Hug 

# 282
ТИГИ-МИГЪЛ  ти добре ли си? я се стегни кви са тея мисли ква е тая паника да не си единствената която ще ражда или е раждала  вземисе в ръце малко всеки си има някакви притеснения ама 4ак пък толкова  разсейвай се с нещо стига си мислила така

# 283
Хора вие откачихте  Shocked какво раждане какви 5 лева  #Crazy Аз имам още 2 седмици докато вляза в 7мия. Пък и къде сте тръгнали спокич.

Честити розови и сини панделки!

Ваничките честно казано ми изглеждат еднакви по-скъпите и по-евтините  Rolling Eyes Нашата не помня колко беше, но стойката си беше 22 лв. гледам не са им променили цената. До около 1 год може и малко повече я къпех в нея и после  започнах в нашата вана. Аз като съм с ниско кръвно и не мога да взимам вана поне детето да се кефи  Mr. Green Какви ли игри ще падат с двете вътре  Joy

Аз също много се потях и миналата бременност и докато кърмех...към края на кърменето потенето намаля и сега пак  ooooh! Поне се потя само под мишниците, ако бяха и краката щях да полудея  #Crazy

За стерилизиращия разтвор и таблетките пишеше да се изплаква, но аз съм изплаквала с обикновена вода не с преварена. Пък и аз толкова стерилизирах де  Mr. Green

Аз повече бях полудяла да гладя дрешките на бебето. Около нас всичко беше в строежи и толкова прашно, че се побърквах да не му се лепне нещо и да му се обрине кожата. Моята е с чувствителна кожа Simple Smile

Отивам да се мъча да спя, че пак е 3 часа  Tired

# 284
  • Ланкър, планините Овнерог
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=189637.0

Общи условия

Активация на акаунт