ДВАНАДЕСЕТИ клас 2025/2026 - Тема 5

• 30 702
  • 595
  •   25
Отговори
# 555
  • София
Не е само правото, което липсва. При нас липсват и няколко от специалностите от стопанския факултет, бакалавърски програми. Иначе и при нея са нанесени оценки от първи гимназиален етап без да сме прилагали удостоверението и които са изредени при някои специалности като евентуални балообразуващи.

# 556
  • София
При нас всички бройки се появиха.

# 557
И при нас.

# 558
Излезли са резултатите в ТУ. Приета е по 1 желание. Успех на всички.

# 559
И синът ми е приет по първо желание, много се радваме! Успех на всички!

# 560
  • София
И моят син е приет по първо желание. Интелигентни системи и изкуствен интелект на АЕ.

# 561
  • Бургас
Сина ми е приет по 2 желание в ТУ София- автомобилна електроника. Бала му е 25,73. Първото желание е киберсигурност. Ще чака за второ класиларане. Ще помоля ако има приети киберсигурност да пишете с какъв бал сте. Благодаря!

# 562
  • Plovdiv, Bulgaria
Честитооо, и ние видяхме вече официално приет!  Мехатроника и информационна техника на немски език.  Бал 29.64 за протокола.  И малко да се посмеете, снощи пристига някъде към 23ч. в спалнята и го гледаме един усмихнат и доволен, а до преди 1 час един - уморен и заспал, защото  ходи на преход в Родопите 3 дни. Та така. Хайде стискам палчета на всички, които все още очакват класиране!

Последна редакция: пн, 06 юли 2026, 09:52 от шушито

# 563
  • В светлината на слънцето
Ех, че хубави новини! Heart Eyes Браво на всички приети деца! И стискаме палци на тези, които остават за второ! Hug

# 564
  • гр.Варна
И нашето момче е прието по първо желание в ТУ - Анализ на данни с бал 26.85.
Чакаме класирането и на СУ,тъй като там сякаш му се иска повече🙄
Успех на всички!

Последна редакция: нд, 05 юли 2026, 23:51 от Bonanza

# 565
Браво, честито на всички деца!💐

# 566
Честито на всички с първите хубави новини от ТУ!

И моят, дето ме изнерви онзи ден, е приет аерокосмическо инженерство, бал 27.5

# 567
И моят син е приет електротехника и електрообзавеждане, чудя се дали да го записвам, балът му е 21,80. Някой беше писал, че не е тежък факултет.
Много ми е притеснено, предпочитам висшето транспортно училище, но на него не му било престижно.
Имате ли някаква информация дали е много трудно? Ще съм много благодарна на всякакви отзиви.

# 568
Yellow flower 12, има група на ТУ във ФБ. Може там да попиташ за тази специалност. Не е много активна групата, но може някой да се включи и да ви отговори.

# 569
  • София
Още един кандидат инж. - Мехатроника на НЕ.
Очаквано, 2ро желание.

Yellow flower 12, важното е той какво предпочита. Няма от какво да се притесняваш, ако не му хареса, животът е пред него, 1 г. не е загубена, а може да смени.

Mimi-M, според мен на 2ро ще падне бала значително.

Общи условия

Активация на акаунт