С какво ви дразнят свекървите? - 174

• 7 985
  • 214
  •   7
Отговори
# 210
Ариел не я критикуваме като снаха. Тя си е обиждащо мрънкало всички в обкръжението й.

# 211
Защо направо не затворите темата?
Уж за оплаквания, а всяка снаха, която пише тук я сравнявате със земята. Ми то си е за ключ, особен смисъл няма.

Има разлика между теб и нея. Според мен на теб ти начукват канчето за спорта и те изкарват виновна за нахалството на свекърва ти. Изобщо не съм съгласна с грубите коментари по твой адрес. Но не всички снахи са като теб, при някои е пределно ясно, че проблемът е или в тях, или и в двете

# 212
  • София
Никой не е изкарвал виновна Злодеида за нахалството на свекърва й. Реакцията е срещу това, че го търпи.

# 213
И че твърде много му обръща внимание.

# 214
  • при късмета
Точно необръщането на внимание, води до това нещо, което те дразни да стане статукво. Не обръщай внимание, подминавай, пускай го покрай ушите си, не върши работа. Като не се реагира от самото начало, дразнителя решава, че съветите и действията му се приемат и започва да ги вади с кофите. Ако  отначало реагираш и ясно дадеш да се разбере какво и защо те дразни, повечето нямат проблеми занапред. Ако дразнителя продължи, то вече е до собствения му капацитет, а не на дразнещия се

Общи условия

Активация на акаунт