iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 140

• 6 478
  • 139
  •   1
Отговори
# 135
При мен е в началната станцията на приложението, скролвам, докато стигна до секцията.

Да, от скрийншот-а виждам, че при теб се вижда, но аз така и не успях да я намеря през десктоп версията, което, разбира се, не е проблем, защото ще стигам до нея по другия (вече споменат) начин. Simple Smile
Ама хубаво са я скрили, де.

Ще ги разгледам тези превозвачи и вероятно и аз ще се ориентирам към такъв.

Minnie, според мен, вариантът с превозвач е най-изгоден за хората, които могат лично да отидат до офиса на посредника, за да си вземат пратката. В моя случай - късмет, но просто офисът им ми се пада точно до обект в София, до който, така или иначе, ходя често; т.е. дори не хабя допълнително гориво, а просто, пътьом, ангажирана с другите задачи, свършвам и тази работа, когато ми се налага.
Реално, доскоро плащах единствено 3 лв. / кг на превозвача - вече май закръглиха таксата на 2 евро / кг, за пратки от Германия.
Обаче, ако има необходимост от ползване и на вътрешен куриер, не знам дали би си заслужавало... Скъпичко ще дойде, а и далеч по-бавно / тромаво.
Просто ти го споменавам, за да си направиш сметката. Flowers Hibiscus

# 136
Благодаря, Гърненце. За тромавото, то и с пощите сега ми е така. Grinning

# 137
  • Berlin
На десктоп е в менюто на категориите, в дясно.
Скрит текст:

# 138
Странно! Да, сега и аз го виждам (в миналото също иконката винаги си е била там), обаче, ето как се визуализираха нещата при мен по-рано днес:

Пише някакво "BOGO" на мястото на "Try" секцията. Явно затова не съм му обърнала внимание.

# 139
  • Berlin
Интересно, това е съкратено от “Buy One Get One”.

Общи условия

Активация на акаунт