Тествайте IntimoHelp деликатна пяна – ново поколение интимна грижа с пребиотици

• 4 666
  • 247
  •   1
Отговори
# 240
  • София
С огромно удоволствие тествах и все още тествам продукта. Нежна и деликатна формула, не дразни. Аромата е деликатен и ненатрапчив. Определено бих посегнала отново към продукта. Като допълнение опаковката и дозирането са доста удобни и практични. 🩷

# 241
Изобщо не очаквах това от продукта. Не знам защо виждайки опаковката дори на снимката, си представях доста ароматизиран продукт. Бях скептично настроена, но продуктът ме изненада приятно.

Количеството е много добро и предполагам ще стигне за дълго ползване защото самият продукт е икономичен.
Ароматът е приятен, не е натрапчив, не дразни.
Пяната е изключително нежна. Не знам колко и как влияе на Ph-то и други неща, но не усещам сухота, парене или друго неприятно усещане .

Благодарна съм,че попаднах сред хората имащи възможността да го тестват, защото сама не бих посегнала към този продукт, а сега със сигурност бих си го закупила.

# 242
  • София

Първо впечатление и опаковка
Опаковката е удобна и хигиенична, благодарение на дозатора. Превръща течността в наистина пухкава, лека и богата пяна с едно натискане, което прави продукта изключително икономичен. Ароматът е много лек, свеж и ненатрапчив – нещо изключително важно за продукти от този тип, където силното парфюмиране е излишно.

За разлика от стандартните гелове, пяната се разпределя много по-лесно и не натоварва излишно чувствителната кожа.

Оставя усещане за чистота, без да изсушава или да "опъва" кожата след изплакване.

Оценка: 5/5
Отличен продукт в бюджетния клас, който върши работата си перфектно, без излишни изкуствени добавки.

# 243
Хора, ще кажа само ПРОБВАЙТЕ!

Наистина прекрасен продукт. Даже си мислех да го използвам и за пияна за лице - тъй като проверих състава до последно. Няма и една лоша съставка.

А в същото време на усещане и вид е уникален. Мека пяна, която чисти БЕЗ да раздразнява, с точното ПХ (което е много трудно, пробвала съм много интимни гелове, и не са били ок, за разлика от тази пяна).. И е натурален..И е без силен, изкуствен аромат. Опаковката е доста голяма. Просто ме спечелихте за клиент.

# 244
Като един от печелившите имах възможността да тествам интимната пяна Intimo Help и да споделя своето честно мнение. Още от първото ползване прави впечатление колко мека, пухкава и нежна е самата текстура. Изключително много оценявам факта, че няма никакъв добавен аромат, защото търсех точно такъв максимално чист продукт. Опаковката е супер удобна за ползване с една ръка под душа, което за мен си е голям плюс в ежедневието. Моята кожа по принцип е доста чувствителна, но тази пяна се оказа пълно попадение. Не предизвиква абсолютно никакъв дискомфорт, а напротив За разлика от много други сходни продукти, Intimo Help изобщо не изсушава кожата. Напротив, след ползване оставя усещане за истинска мекота, спокойствие и естествена свежест. Препоръчвам я с две ръце на всеки, който търси деликатна грижа за тялото всеки ден.

# 245
  • Пловдив
С удоволствие пробвах продукта и трябва да съм честна - ако не го бях спечелила, нямаше да посегна към него. Имам дерматит и кожата ми е много чувствителна на интимната зона, затова години наред вече ползвам доказана пяна и дори не ми хрумва да пробвам друга. Е, направих го. Интимохелп почиства добре, много нежен продукт към кожата ми, а това че няма аромат е само плюс за мен. Не ме раздразни и със сигурност ще продължа да ползвам тази пяна.
Препоръчвам!

# 246
  • Стара Загора
Включвам се и а със същите положителни отзиви като всички преди мен. Много мека, пухкава и кремообразна текстура, която гали кожата. Няма аромат или е толкова лек, че да не се усеща. Измива без да пресушава и да дразни, щипе деликатната зона. Една помпичка е достатъчна. С удоволствие бих си взела отново щом изразходя опаковката.

# 247
Много ми хареса пяната – мека, нежна и оставя приятно усещане за свежест и лекота. Нужно е съвсем малко количество, което я прави много икономична. След измиване остава приятно усещане за чистота, дори лек „скърцащ“ ефект, без да изсушава. С удоволствие бих я използвала и занапред.

Общи условия

Активация на акаунт