Тествайте IntimoHelp деликатна пяна – ново поколение интимна грижа с пребиотици

• 4 665
  • 247
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Какво за вас е най-важното при един продукт за интимна грижа – да почиства нежно, да поддържа естествения баланс или просто да ви носи комфорт през целия ден?

Да поддържа естествения баланс, да носи комфорт през целия ден, да няма аромат и да не дразни кожата.

# 76
Според мен е важно да поддържа естествения баланс, да носи комфорт и да не дразни.

# 77
  • София
Важно е да поддържа естествения баланс, да има лек приятен аромат и след използване да чувствам комфорт и чистота.

# 78
  • софия
Важно за мен е да поддържа естествен баланс и да почиства добре.

# 79
За мен е най-важно продуктът, който използвам, да поддържа естествения баланс и да е без парфюми.🍀

# 80
Какво за вас е най-важното при един продукт за интимна грижа – да почиства нежно, да поддържа естествения баланс или просто да ви носи комфорт през целия ден?
За мен на първо място е продукта да е качествен и със естественни съставки без много химия,да не исушава кожата и да почиства нежно и не я дразни и не на последно място да има траен комфорт на свежест.

# 81
За мен е най-важно да е максимално изчистен и натурален, останалото е на кантар - и трите са еднакво важни.

# 82
Да има изчистен състав и да запазва естествения баланс

# 83
Да ми поддържа балнса и предпазва от инфекции!

# 84
Избирам продукти с нежно действие и качествен състав. Ще се радвам да тествам IntimoHelp Foam и да споделя впечатленията си. Успех на всички! 🌸

# 85
  • SF
Важно ми е да поддържа ph  в норми и да се грижи за лигавицата

# 86
Важно е усещането което имам след използването .

# 87
Да поддържа естествения баланс, да не дразни, да е удобен за употреба и да се чувствам чиста и свежа след употребата му.

# 88
Всичко ми е важно, но най-важно - да поддържа естествения баланс на кожата там.

# 89
За мен е важно продукта да поддържа естествения баланс на кожата и да не дразни

Общи условия

Активация на акаунт