Тествайте IntimoHelp деликатна пяна – ново поколение интимна грижа с пребиотици

• 4 098
  • 241
  •   1
Отговори
# 90
Да поддържа естествения баланс.

# 91
При ползването на продукт за интимна хигиена е важно да поддържа естествената флора и да носи комфорт без да дразни.

# 92
Естествен баланс, без дразнене, лек аромат, лесно боравене с опаковката.

# 93
Нежно почистване и да не деазни.

# 94
Всички изброени са от изключителна важност.

# 95
Какво за вас е най-важното при един продукт за интимна грижа – да почиства нежно, да поддържа естествения баланс или просто да ви носи комфорт през целия ден? - освен всичко описано, да е с приятен, деликатен аромат.

# 96
  • Nesebar
Да не нарушава РН и да има лек аромат

# 97
  • София
За интимната грижа при мен е важно да е дерматологично тествана, безвредна и да се чувствам спокойна през деня...

# 98
да почиства нежно, да поддържа баланса и да е хипоалергичен...

# 99
  • София
За мен най-важното е да поддържа естествения баланс. Да има лек и приятен аромат и да се чувствам комфортно през целия ден!

# 100
  • Бургас
Да поддържа естествения баланс най-вече, но е важно и да се чувствам комфортно.

# 101
Какво за вас е най-важното при един продукт за интимна грижа – да почиства нежно, да поддържа естествения баланс или просто да ви носи комфорт през целия ден?
И трите неща са ми важни, но като че най-важно ми е да поддържа естествения баланс.

# 102
За мен най-важно е да поддържа естествения баланс, а след това и да почиства нежно и да се чувствам комфортно през целия ден.

# 103
За мен е важно да почиства нежно, да поддържа естествения баланс , а да носи комфорт през целия ден е бонус.

# 104
И трите неща са важни за мен относно интимната хигиена.
Искам комфорт, искам свежест, искам лесно нанасяне, особено напоследък само пяна купувам на различни фирми.
Трябва и да се грижи за моето здраве най-вече.

Общи условия

Активация на акаунт