Сполучливи имитации на маркови парфюми - 68

• 14 040
  • 202
  •   2
Отговори
# 195
  • София
Byredo Blanche също. В имитация на D&P го имам, мирише на сапун Dove.

# 196
  • Deutschland
Благодаря ви много.

# 197
.. Тютюн, примесен с ябълка. ..
За мен Veneno French Avenue е точно тютюн със зелена, свеж ябълка.Не знам той ли е,но ако го видиш - тествай Simple SmileСтрахотен е
https://www.fragrantica.com/perfume/French-Avenue/Veneno-105519.html

# 198
  • София
Често усещам такива миризми по улицата, според мен са разни реплики на Tobacco Vanille.

# 199
  • Стара Загора
Здравейте  и тук 😁 хич ме няма в парфюмите, знам само, че сега съм на вълна "да мирише на чисто" и си търся такива. Ако се сещате за някои имитации споделете. Досега съм ползвала само парфюми на рефан и на мартинез, но не съм запозната с аромати на морковите парфюми.

Освен Белия чай на Е.Арден, който вече е споменат, на мен на чисто ми мирише и Lazy Sunday Morning на M.Margiela.
Видях, че е в новите на Гиза. Някой дали го е пробвал вече. С радост бих си взела, ако са го докарали.

# 200
Здравейте  и тук 😁 хич ме няма в парфюмите, знам само, че сега съм на вълна "да мирише на чисто" и си търся такива. Ако се сещате за някои имитации споделете. Досега съм ползвала само парфюми на рефан и на мартинез, но не съм запозната с аромати на морковите парфюми.
На първо място е ето този спрей от ДМ.
~ спрей за тяло Perlier White Musk - мирише точно на чисто.
~ Noa /Cacharel - мирише подобно на крем Нивея ,но луксозен и ненатрапчив. Моя голяма любов.
~ Martin Lion F85 Narciso Rodriguez - Pure Musk for her - нежен ,чист ,свеж аромат.
~ Eyfel W257 Moschino - Toy 2 - чист ,лек ,нежен ,ненатрапчив ,много близък до кожата.
~ Eyfel W126 Britney Spears - Vip Private Show - женствен ,нежен ,лек.
~ Elizabeth Arden - Green Tea Lotus - изключително свеж ,лек ,летен аромат.
Лосиони за тяло също залагам на Nivea Soft ,Nivea Family ,Dove.
Както и серията на ДМ Perlier White musk.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/search?query=perlier%20white%20m … rType=dm-products
Няма начин да не се влюбиш в нея ,абсолютен чист аромат.

# 201
С mavina1380 явно имаме сходен вкус към чистите аромати, ето я моята скромна колекция от парфюми, ухаещи на чистота:

Above the clouds и Silk Stone са вдъхновени от Blanche на Byredo.

От много време търся добра имитация на Pure Musk. Martin Lion F85 добра имитация ли е на Pure Musk? Ползвах дълго време на Заг и ми беше любим, но не го предлагат вече, а е отдавна свършил при мен.

От чистите отдавна ми е свършил и 724 нa
Kurkdjian в имитация на Мартинез, но няма да го подновявам, прекалено остър беше при мен. И Лалето на Заг при мен беше подобно остър.

# 202
Лалето на Байредо ухае на чисто.

Сутринта се разминах с едно момиче и след нея се носи уникален шлейф от парфюм. Тютюн, примесен с ябълка. Мислех да се върна да питам, но бързах много. Някакви идеи кой може да е?
Иначе тренда с Ерба пура продължава. Всеки втори е с него.
Тютюн и ( по-скоро печени ) ябълки има в Smoking Hot / Killian.

Подкрепям мнението на RebelHeart. И при мен Smoking Hot ухае на малко тютюн и повече ябълки. Имам вариантите  на Zag и Giza. Много са хубави и двата с лек превес към аромата на Zag Zodiak.

Общи условия

Активация на акаунт