(7) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti, Догукан Гюнгьор, Haysiyet

• 9 036
  • 418
  •   1
Отговори
# 405
Алие Узунатаган, чието напускане на сериала „Шербет от боровинки“ предизвика широк обществен отзвук, коментира изявленията на продуцента Фарук Тургут с думите: „Възпитанието ми не ми позволява да му отговоря.“

Узунатаган присъства на откриването на театър в Бейоглу. По повод отсъствието на актьорите от сериала „Забранена любов“ (Aşk-ı Memnu), в който е играла четири години заедно с наскоро починалата Гюлшен Тунджер, тя заяви: „Не бива да се допуска подобна неблагодарност.“

„И АЗ НЕ УСПЯХ ДА ПРИСЪСТВАМ, МОЖЕ БИ СА БИЛИ НА ПОЧИВКА“

Алие Узунатаган призна, че самата тя също не е присъствала на погребението на Гюлшен Тунджер, състояло се на 20 септември.

„Това, че не присъствах на погребението, не намалява уважението и обичта ми към нея. Може би колегите ѝ от сериала са били на почивка и затова не са успели да присъстват“, коментира актрисата.

# 406
Не съм гледала епизода, ама от фрага май няма.... има някаква фраза, но предвид първото и дете не знам дали този път ще иска.

Апо-беден ще бъдат фантастични епизоди, още повече искам да видя Салкъма дали ще помага с нейното богатство, че нали имаше приказки, че има къщи. Обаче ми липсва къщата на Къвълджъм, тази нещо много богаташка за жена-безработница 🙄

Аз се надявам Башак да запази бебето , но зависи дали Мелзей ще го позволи. Тя още не е казала на фатих за болестта си.

Апо няма да падне по гръб и помощ няма да иска 😁
Асил много искам да ги изгони , Тунджай и той май иска фирмата.

Асил не ми харесва май си пада по чимен, тъкмо с Къвълджъм направиха хубаво приятелство.

Омер пребледня като видя Къво и Лидер и веднага почна ревността му 😁 хилял и тя не пада по гръб да обвинява Къвълджъм че е ревнива в промото 😁😁 само че хилал е поредната на омерчо. Значи той може да прави каквото си иска и да е щастлив и Къво да страда ,но тя не може и почва пак неговите панаири.

Рейта е зле , две седмици мачове на турците и след седмица морето иди и сухото лято иди, май ще завършват до края на годината, Мелзей не спират да пишат глупости. Хората си искат омер и Къвлъджъм заедно но те продължават да  не го правят.

И на мен апартамента на Къвълджъм ми липсва , с тази огромна къща за сама жена с малко дете не става.

# 407

За някои любови няма път; пътя го проправяш заедно с човека, когото обичаш.

Мехмет и Симай… Влюбени, които се обичат въпреки всичко…

# 408
Тя тая бабичка, и не, не желая да се извиня само защото е "икона" за турската телевизия, първо да види какви ги надроби тя! После дали тя е присъствала на погребението на Едже, защото вероятно и тя някъде си е лежала на почивка. Неблагодарница от класа е просто тази жена!

# 409
Не разбрах последния пост, ама изобщо. Кой какво е надробил, благодарност за какво.

# 410
За Алийе ханъм викаха ,че много мрънкала на сета и тн сега не знам дали е така ние говорим и съдим по говореното от други хора ,но Фарук пресоли манджата с всички лятото при Иззет Чапа каквото и да си говорим можеше малко по възпитано да я кара.

# 411
Алие която игра сюмнез в сериала е засегната че са я изгонили от сериала.
Отделно когато почина Едже (ишъл в сериала) никой от екипа не отиде на погребението и , но и другите продукции където игра едже не дойдоха, но хулиха екипа на Шербета

# 412
Говоря за афиша от миналия сезон и баба Сьонмез /Алие от репортажа на Блеки/. Не знам дали си следяла от тогава новините, но тя първо е възроптала на Фарук /продуцента/, че иска да я има на афиша. След това Фарук приема, но това нейно искане води и до претенции от останалите вероятно. Та преди няколко месеца Фарук излезе с интервю за нея и нейните желяния. И всичко това, въпреки че не е нито главна, нито историята зависи от нея в сериала. И сега да излиза и да обвинява само Фарук, ами смешно е! А за втората част-предвид изказването и за това, че е неблагодарност неприсъствието на колегите на Гюлшен-ами те не ги коментираха напразно колко са благодарни и са присъствали на погребението тези от Шербета. Повечето пуснаха по един пост на някоя страница и толкова. А тя специално май дори и това не направи.

# 413
да, алието много накърнена беше че не беше на първите три афиша и затова всички ги сложиха защото имаше доста недоволни и накърнено его. не стига че самата сьомнез много мразеше омер и нищо хубаво не видяхме от двамата с къво в тая къща, постоянно недоволна беше.

тя алието и вдигане на заплатата искаше и затова фарук я отрязал.

# 414
Няма да забравя как се подмятаха имената на Доу и Серай като палачинка в тиган. ;д
И как писаха Джерен при големите актьори ахахахахах

# 415
сега гледах, докторката на башак каза че има левкемия и ако не почне бързо хемодиализа в последните три месеца или тя или бебето ще почине. костен мозък трябва да има също и евентуално трябва детето да се премахне.

# 416
За костен мозък не трябва ли някоя роднина, а тя има само сина си, да не би да го върнат

# 417
Хрисе химеотерапия ще е мисля ,че минала съм през раковия сектор за майчето и няма такава чума на 21 век.
Трагедия да казва ,че е болна едва ли Фатих 2 ще я остави заради това че е болна.

# 418
За костен мозък не трябва ли някоя роднина, а тя има само сина си, да не би да го върнат

ами би трябвало джемо сина и да се появи отново ако се стигне до такава операция. не знам нали уж лидер според писанията го спрягат за баща на джемо, но от мелзей очаквам всичко.

Хрисе химеотерапия ще е мисля ,че минала съм през раковия сектор за майчето и няма такава чума на 21 век.
Трагедия да казва ,че е болна едва ли Фатих 2 ще я остави заради това че е болна.

ами не знам, ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт