(7) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti, Догукан Гюнгьор, Haysiyet

• 9 107
  • 419
  •   1
Отговори
# 405
Алие Узунатаган, чието напускане на сериала „Шербет от боровинки“ предизвика широк обществен отзвук, коментира изявленията на продуцента Фарук Тургут с думите: „Възпитанието ми не ми позволява да му отговоря.“

Узунатаган присъства на откриването на театър в Бейоглу. По повод отсъствието на актьорите от сериала „Забранена любов“ (Aşk-ı Memnu), в който е играла четири години заедно с наскоро починалата Гюлшен Тунджер, тя заяви: „Не бива да се допуска подобна неблагодарност.“

„И АЗ НЕ УСПЯХ ДА ПРИСЪСТВАМ, МОЖЕ БИ СА БИЛИ НА ПОЧИВКА“

Алие Узунатаган призна, че самата тя също не е присъствала на погребението на Гюлшен Тунджер, състояло се на 20 септември.

„Това, че не присъствах на погребението, не намалява уважението и обичта ми към нея. Може би колегите ѝ от сериала са били на почивка и затова не са успели да присъстват“, коментира актрисата.

# 406
Не съм гледала епизода, ама от фрага май няма.... има някаква фраза, но предвид първото и дете не знам дали този път ще иска.

Апо-беден ще бъдат фантастични епизоди, още повече искам да видя Салкъма дали ще помага с нейното богатство, че нали имаше приказки, че има къщи. Обаче ми липсва къщата на Къвълджъм, тази нещо много богаташка за жена-безработница 🙄

Аз се надявам Башак да запази бебето , но зависи дали Мелзей ще го позволи. Тя още не е казала на фатих за болестта си.

Апо няма да падне по гръб и помощ няма да иска 😁
Асил много искам да ги изгони , Тунджай и той май иска фирмата.

Асил не ми харесва май си пада по чимен, тъкмо с Къвълджъм направиха хубаво приятелство.

Омер пребледня като видя Къво и Лидер и веднага почна ревността му 😁 хилял и тя не пада по гръб да обвинява Къвълджъм че е ревнива в промото 😁😁 само че хилал е поредната на омерчо. Значи той може да прави каквото си иска и да е щастлив и Къво да страда ,но тя не може и почва пак неговите панаири.

Рейта е зле , две седмици мачове на турците и след седмица морето иди и сухото лято иди, май ще завършват до края на годината, Мелзей не спират да пишат глупости. Хората си искат омер и Къвлъджъм заедно но те продължават да  не го правят.

И на мен апартамента на Къвълджъм ми липсва , с тази огромна къща за сама жена с малко дете не става.

# 407

За някои любови няма път; пътя го проправяш заедно с човека, когото обичаш.

Мехмет и Симай… Влюбени, които се обичат въпреки всичко…

# 408
Тя тая бабичка, и не, не желая да се извиня само защото е "икона" за турската телевизия, първо да види какви ги надроби тя! После дали тя е присъствала на погребението на Едже, защото вероятно и тя някъде си е лежала на почивка. Неблагодарница от класа е просто тази жена!

# 409
Не разбрах последния пост, ама изобщо. Кой какво е надробил, благодарност за какво.

# 410
За Алийе ханъм викаха ,че много мрънкала на сета и тн сега не знам дали е така ние говорим и съдим по говореното от други хора ,но Фарук пресоли манджата с всички лятото при Иззет Чапа каквото и да си говорим можеше малко по възпитано да я кара.

# 411
Алие която игра сюмнез в сериала е засегната че са я изгонили от сериала.
Отделно когато почина Едже (ишъл в сериала) никой от екипа не отиде на погребението и , но и другите продукции където игра едже не дойдоха, но хулиха екипа на Шербета

# 412
Говоря за афиша от миналия сезон и баба Сьонмез /Алие от репортажа на Блеки/. Не знам дали си следяла от тогава новините, но тя първо е възроптала на Фарук /продуцента/, че иска да я има на афиша. След това Фарук приема, но това нейно искане води и до претенции от останалите вероятно. Та преди няколко месеца Фарук излезе с интервю за нея и нейните желяния. И всичко това, въпреки че не е нито главна, нито историята зависи от нея в сериала. И сега да излиза и да обвинява само Фарук, ами смешно е! А за втората част-предвид изказването и за това, че е неблагодарност неприсъствието на колегите на Гюлшен-ами те не ги коментираха напразно колко са благодарни и са присъствали на погребението тези от Шербета. Повечето пуснаха по един пост на някоя страница и толкова. А тя специално май дори и това не направи.

# 413
да, алието много накърнена беше че не беше на първите три афиша и затова всички ги сложиха защото имаше доста недоволни и накърнено его. не стига че самата сьомнез много мразеше омер и нищо хубаво не видяхме от двамата с къво в тая къща, постоянно недоволна беше.

тя алието и вдигане на заплатата искаше и затова фарук я отрязал.

# 414
Няма да забравя как се подмятаха имената на Доу и Серай като палачинка в тиган. ;д
И как писаха Джерен при големите актьори ахахахахах

# 415
сега гледах, докторката на башак каза че има левкемия и ако не почне бързо хемодиализа в последните три месеца или тя или бебето ще почине. костен мозък трябва да има също и евентуално трябва детето да се премахне.

# 416
За костен мозък не трябва ли някоя роднина, а тя има само сина си, да не би да го върнат

# 417
Хрисе химеотерапия ще е мисля ,че минала съм през раковия сектор за майчето и няма такава чума на 21 век.
Трагедия да казва ,че е болна едва ли Фатих 2 ще я остави заради това че е болна.

# 418
За костен мозък не трябва ли някоя роднина, а тя има само сина си, да не би да го върнат

ами би трябвало джемо сина и да се появи отново ако се стигне до такава операция. не знам нали уж лидер според писанията го спрягат за баща на джемо, но от мелзей очаквам всичко.

Хрисе химеотерапия ще е мисля ,че минала съм през раковия сектор за майчето и няма такава чума на 21 век.
Трагедия да казва ,че е болна едва ли Фатих 2 ще я остави заради това че е болна.

ами не знам, ще видим.

# 419
Камионът, който Азиз купува, за да изгради собствен живот, предизвиква голям сблъсък в семейство Карлъова. Азиз най-сетне казва на баща си всичко, което е премълчавал с години, но проклятието, което Садък изрича в пристъп на гняв, го съсипва.

Уплашена от бащината клетва, Нимет се опитва да запази семейството си сплотено. Междувременно стремежът на Азиз да докаже себе си го отвежда до врата, на която не е почуквал от години.

След като се завръща в бащиния си дом, Симай очаква Мехмет да дойде при нея и да я разбере. Нито едно от двете семейства обаче няма намерение да отстъпи. Натискът, който Халук упражнява чрез дълга, гневът на Нимет към Симай и отново събудените надежди на Хюля все повече отдалечават младата двойка.

Мехмет и Симай не престават да се обичат и накрая вземат трудно решение, за да изградят свой собствен живот. Докато Туфан се изправя пред голяма истина, която отчаяно се опитва да пренебрегне, Садък и Азиз остават разкъсвани между гордостта си и любовта, която изпитват един към друг.

Точно когато изглежда, че обидата между баща и син най-сетне ще остане в миналото, ужасяваща катастрофа съсипва семейство Карлъова.

Общи условия

Активация на акаунт