Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 25

• 4 299
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
Добре, че рекламите на лекарства против разстройство, не са толкова реалистични.

# 31
А един китаец дето повръща едни балончета ли са, топчета ли са... За някаква свежест иде реч, дъвки или бонбонки с мнооого freshness, ужасна реклама.

# 32
Страхотна реклама! Много добро артистично представяне на момичето

# 33
Страхотна реклама! Много добро артистично представяне на момичето
На мен също много ми харесва. Предходната за Световното по футбол и почивката в Гърция със същите герои беше много забавна. https://youtu.be/afzzFz-7w3c?is=1Lo0u318-UvQSsCZ
Много ми допада и всеки път ме усмихва и рекламата на Изипей и Мастеркард.
https://youtu.be/ICMs67wkoMU?is=hB2nBYrYaNbxTkJM

# 34
  • София
Аз я следвам отдавна жената от тези реклами на А1. Диляна се казва. Много са ми забавни видеата ѝ за майчинството.

# 35
Харесва ми рекламата за нам кви си платежни карти - "Ама ти даже нямаш книжка!!!"
Нямам идея защо ми харесват все реклами за непотребяеми за мен стоки и услуги - бира, кока кола, карти и парични услуги... Извращение някакво Joy

# 36
  • София
Един кратък рекламен блок от 2001 година.
https://www.facebook.com/reel/1807560540697772/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

# 37
И малко спомен от 1988:

# 38
Култово:

Подсетиха ме за прословутите "Тик Так - само 2 калории", "Делта - връx на сладоледа", Ариел от Procter & Gamble Grinning
Сапуни Camaу, бонбони Рафаело. И колко xубава реклама на "Уискас", ама пълна с измишльотини. "Висококачествена храна, без изкуствени оцветители", това не само, че е лъжа, ами тази храна е и доста вредна и води до запушене на пикочните пътища и проблеми с бъбреците при котките,  Уискас си е баш джънк фууда  на котките, ама тук са снимали изгладнели котки, дето облизват чинията... А и 1993 нямаше никаква xрана за котки, всеки им даваше консерви риба или домашно направена  xрана, нямаше и за кучета, та като се появи "Чапи" - за кучета и "Уискас" за котки и всички като невидели купуваxа. А то пълен боклук. Същото беше и с разтворимите сокове Танг, уау реклама, ама се оказаxa супер вредни и отровни. Даже ги изтеглиха от търговската мрежа заради някакво разследване.

# 39
  • Fairbanks, Alaska
Рекламата на Ариел имаше още една версия-тя беше дублирана от актьорът Бочо Василев и беше много по-добра. Тази е дублирана от Марин Янев.

# 40
Прави ми впечатление колко по-красиви са жените без надутите джуки, ботокси, екстеншъни и почти черен изкуствен загар.

# 41
Аз реклами по телевизията вече почти не гледам, обаче по сайтовете ми прави много неприятно впечатление, примерно, някаква тежка или неприятна новина и хоп, изскача ти някоя весела рекламка. Ми малко все пак съобразяване може да има в това отношение. На определени теми да не излизат реклами.

# 42
  • Fairbanks, Alaska
Прави ми впечатление колко по-красиви са жените без надутите джуки, ботокси, екстеншъни и почти черен изкуствен загар.
Винаги естественото е по-красиво от изкуственото.

Дори рекламите от последния линк-няма за хем сърби, хем боли, за рядкото щастие, запек. По съвсем друг начин изглеждат.

# 43
  • Бургас
По радио Енерджи пускат една много весела реклама на Кренвирши Кен! Много ме кефи!
,, Аз съм луд... По кренвирши те Кен...,,

# 44
Не знам за Вас, но страшно много вече ме дразни:

"Балонъ се надува, надува, надува, ПУК!"

... още от първият път като я чух по ТВ-то. Има нещо в тази реклама, пеенето + текста, абе много ми е писнало, дразни ме просто ...

Общи условия

Активация на акаунт