Колко внимание обръщате на водата, която пиете всеки ден?

• 693
  • 144
  •   6
Отговори
Всеки ден вземаме десетки решения за здравето и комфорта на семейството си. А едно от най-важните започва с чашата вода, която пием.
Водата е в основата на всеки аспект от нашето ежедневие – от енергията и концентрацията през деня до добрия тонус и усещането за комфорт у дома. Все повече хора обръщат внимание не само на количеството вода, което приемат, но и на нейното качество. Именно затова системите за пречистване на вода стават все по-популярни в съвременните домакинства.

NatureFlow предлага модерни решения за пречистване на вода, които помагат на все повече семейства да се наслаждават на качествена вода у дома всеки ден. Със своята 10-степенна филтрация и минерализация, както и с филтри с дълъг експлоатационен живот, които се подменят на всеки 2 до 4 години, уредите NatureFlow предлагат не само чиста вода, но и спокойствие, удобство и минимална поддръжка за цялото семейство.

NatureFlow F4 е компактна и стилна система за пречистване на вода, която съчетава модерен дизайн, лесна употреба и високо ниво на удобство. Уредът осигурява бърз достъп до чиста вода с възможност за избор на различни температури и количества според индивидуалните предпочитания.

NatureFlow Y6 Ultra е алкална RO система със силиций за топла и студена вода. Системата използва технология за обратна осмоза (RO), комбинирана с алкализация и обогатяване със силиций. Уредът предоставя както топла, така и студена вода, което го превръща в универсален помощник за цялото семейство.

NatureFlow I4 предлага впечатляваща комбинация от пречистена вода и производство на лед в едно устройство. Независимо дали подготвяте студени напитки през лятото, посрещате гости, или просто искате повече комфорт в ежедневието си, I4 съчетава практичност, модерен дизайн и многофункционалност в едно решение.

Поканихме в кампанията да се включи и потребителката Three Eyed Raven, която ще сподели своите отзиви от системата NatureFlow Y6 Ultra. Следете темата, за да не пропуснете нейното видео!

Включете се в дискусията и спечелете!

Къде бихте използвали подобен тип система за пречистване на вода – у дома, в офиса, в каравана, на къмпинг или на друго място? Споделете мнението си в темата.

На 03.07.2026г. сред участниците в дискусията ще изтеглим един късметлия, който ще спечели система за пречистване на вода NatureFlow F4.
А всички останали могат да се възползват от 10% отстъпка за всеки уред NatureFlow с промокод bgmamma10 до 7 юли 2026 г.

Запознайте се с общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: вт, 23 юни 2026, 10:43 от Адри

# 1
Пия доста вода, свикнала съм и тялото ми го иска, ако случайно съм се отплеснала в задачи.
Системата ще влезе в употреба вкъщи, където прекарваме много време.

# 2
Пия минимум по 3 литра на ден, лятото и повече. Филтрирана или купена. Една подобна система ще спести доста разнасяне на купени бутилки.

# 3
  • При децата ми
Бих използвала системата за пречистване на водата вкъщи. Пием доста вода, а сега в топлото време, разбира се, повече.

# 4
  • гр. Кюстендил
Къде бихте използвали подобен тип система за пречистване на вода – у дома, в офиса, в каравана, на къмпинг или на друго място?

Би било голямо удобство да се ползва на всички изброени места, за да сме сигурни, че приемаме чиста, безопасна и в случая дори обогатена вода. Факта, че произвежда и лед, сега за лятото е перфектния уред!
На мен лично в офиса би ми свършило чудесна работа - в момента купувам постоянно големи туби вода, нося ги от отдалечен магазин, тръбичката на помпичката лесно се замърсява, сега лятото отделно водата е и топла, а аз обичам да се разхлаждам като консумирам студена вода/напитки.

# 5
  • Пазарджик
Къде бихте използвали подобен тип система за пречистване на вода – у дома, в офиса, в каравана, на къмпинг или на друго място? Споделете мнението си в темата
Бих използвала подобен тип система вкъщи -там прекарваме по-голяма част от деня си.

# 6
  • София-Младост
Ще я ползвам у дома. В офиса имаме система за пречистване на вода, а вкъщи за момента полцзвам кана Брита.

# 7
  • София
Бих използвала системата за пречистване на вода вкъщи. Аз работя от вкъщи, та основното ми място за прекарване на времето е у дома.

# 8
Бих я използвала у дома, особено за водата за детето.

# 9
За дома такава система ще е незаменима.В момента сме с кана с филтър.Макар че живея на прекрасно място, водата е с компромисно качество много често.Къщата ни има три филтъра и пак не се справят с првчистването, защото после виждам и каната.
У дома сме четирима, почти постоянно и се употребява
много вода.Отказали сме се по тази и поради екологична причина, да купуваме с складираме големи бидони с вода- няма къде. Досега каната с филтър и чешмяна вода е оптимално за нас.Ще се радвам да мога да ползвам подобен уред.

# 10
Бих я използвала вкъщи.

# 11
  • Пловдив
Къде бихте използвали подобен тип система за пречистване на вода – у дома, в офиса, в каравана, на къмпинг или на друго място?

Намирам уреда за подходящ за употреба у дома или в офиса.
У дома в момента използвам филтрираща кана, а в офиса ползваме диспенсър с минерална вода, която ни доставят на място. Тази вода ползваме и за кафемашината, за да избегнем проблеми с натрупване на котлен камък.
На каравана и къмпинг не ходя, но пък на почивка на море залагаме само на бутилирана вода. Не знам доколко тази система е подходяща за пренасяне за кратък престой извън дома.
Но определено изглежда като полезен уред за пречистване на вода. Охлаждането и затоплянето на вода е само плюс. Заменя стандартния диспенсър за вода.

Интересно ми е дали е подходящ за употреба в детски заведения, например в детска градина или ясла, за да не се налага децата да пият минерална вода.

# 12
Бих използвала системата у дома, за да заменим използването на филтрираща кана и купуването на пластмасови бутилки.

# 13
В къщи и на работното място пия много вода, така че бих използвала уреда и на двете места. Както и на вилата, където прикарвам доста време през лятото.

# 14
Ще я ползвам у дома. През лятото често пия вода, семейството ми също. Филтърната кана се пълни по няколко пъти на ден, но вече е стара и се замислям за по-модерно и изгодно решение.

Общи условия

Активация на акаунт