Колко внимание обръщате на водата, която пиете всеки ден?

• 8 666
  • 416
  •   1
Отговори
# 45
Бих ползвала системата вкъщи. Не пия много вода и се опитвам да променя това.

# 46
Във вкъщи бих ползвала тази система

# 47
  • Once there was a Hushpuppy...
Бих използвала системата вкъщи, където пием много вода. Също така, с удоволствие бих носила уреда, когато пътуваме до вилата.

# 48
Къде бихте използвали подобен тип система за пречистване на вода – у дома, в офиса, в каравана, на къмпинг или на друго място?

- у дома; освен за пиене ще я ползваме и за готвене.

# 49
  • София
При нас водата е много киселинна и със съседите търсим добра система за пречистване и доставяне на качествена вода. Пробвали сме доста, но за сега няма някоя, от която да сме останали напълно доволни и ще се радваме да пробваме и тази. Дано пък се окаже каквото всички търсим.

# 50
Бих използвала вкъщи. Детето пие доста вода, а не смея да и давам дори от кана с филтър.

# 51
  • София
С удоволствие бих ползвала системата за пречистване на водата вкъщи.

# 52
Не мисля, че бих имала смелост да я нося с мен навсякъде, затова бих я ползвала вкъщи. Лятото пия много студена вода, зимата пия същото количество, но в чайове. Сега бедната Брита се измъчва да филтрира по цял ден, и това ще е идеален вариант!

# 53
Не мога да се науча да пия много вода, все я пия, когато вече съм жадна и дехидратирана, а както и кърмя това не ми се отразява добре. Използвам бутилка с филтърче, която разнасям със себе си уш, за да ми напомня да пия по-често. Особено сега лятото обаче започнах доста повечко да пия вода. С удоволствие бих използвала тази система у дома, където прекарваме най-много време и има хора, които пият доата повечко вода от мен. 🙂

# 54
Пием много вода. Избягваме бутилирана порази вече придобити проблеми от дълго консумиране. Бих ползвала системата навсякъде.

# 55
  • Beyond the stars
Къде бихте използвали подобен тип система за пречистване на вода – у дома основно.
На работа разполагаме с филтърна система. В зависимост от самия уред бих взела и на къмпинг с нас.

# 56
  • Велико Търново
Направо се ококорих щом видях играта! Страхотно! Пием много вода в нас, извън нас особено лятото. Постоянно търсим алтернативи на бутилираната, но досега така и не сме открили. Сега ще проуча въпроса по обстойно, тъй като и дизайна на машината е чудесен!

# 57
  • София
Къде бихте използвали подобен тип система за пречистване на вода -основно в къщи,където на ден само аз пия поне по 2 литра изворна вода и с удоволствие бихме я заменили с тази система.Ако е удобна за пренасяне бих я занесла и на вилата за лятото докато сме там Simple Smile

# 58
Тази система би била доста полезна у дома, както и на село, където водата е леко компрометирана. Прекарваме доста време там и бих искала децата ми да имат достъп до чиста вода.

# 59
Бих използвала системата вкъщи. В нашето семейство имаме навик да пием много вода и би ни влязла в страхотна употреба.

Общи условия

Активация на акаунт