Естетични процедури за лице и тяло – 69 тема

• 17 086
  • 301
  •   13
Отговори
# 45
Здравейте!
Преди 4 година родих близнаци с общо тегло над 6кг, 2 плаценти… сещате са какъв беше коремът ми на размер… В резултат на всичко това ми остана този корем, който осъзнавам, че не е безкрайно зле, предвид преживяното, но все пак имам стрии и отпусната кожа. Тъй като два пъти ми бе отказана абдоминопластика, се питам как бих могла да подобря положението? Ще се радвам някой със сходен опит да сподели.
Правила съм Exion и PRP. Тренирам редовно с треньор. Храня се режимно.
Скрит текст:

# 46
Аз не виждам снимка

# 47
За стриите можеш да се консултираш с Анна от Flawless. Безмастилна татуировка за заличаване - до кожа си е, но не пречи да пробваш.

Относно абдоминопластиката - какви са ти очакванията? Защото за мен на този корем (поне според снимката) няма какво да му се прави, освен пъпа. Имай предвид, че е тежка операция с дълго възстановяване. Кой ти отказа? Да зная дали да препоръчвам друг 😄

# 48
С право са ви отказали, не виждам нищо което ни следвало да тревожи майка на 2 деца.
И аз имам стрии, не ми пречат, спомен са ми от децата:) Избледняли са с годините.

# 49
Коремчето е топ, за мен няма никакви проблеми.

# 50
И за мен този корем дом на близначета е екстра. Гордейте се с него!

# 51
Благодаря за милите думи. Отказът бе от Гигов и Милев. В изправено положение нещата не са трагични, но като седна се нагъва… та ми се ще това набръчкване да го няма. Скептична съм към апаратните процедури, имам чувството, че само ти вземат парите и да има разлика, то тя е недоловима. Предлагат ми мезотерапия, но не чуя ли лична препоръка от някого, който е правил, не се доверявам на реклами. От Exion-а имах минимален ефект за стягане, който даже не знам дали да припиша на него или на тренировките.
Това с татуировката е интересно предложение, ще разгледам. Благодаря!

# 52
Засега ти супер, някога ще го мислиш пак.На твое място щях да съм горда собственичка:)))

# 53
Коремът ти е супер! Не прави операции. С Трендафилова съм обсъждала, че след нейните близнаци е правила скулптра и много добре е повлияло.

Момичета, някой правил ли е - Moxi и NCTF мезо?

# 54
Цитат на: KPP
Момичета, някой правил ли е - Moxi и NCTF мезо?
Правила съм мезо-то на Филорга преди доста години, на по-младата ми кожа тогава се отрази точно никак. Но аз не съм фен и на бялата им козметика като цяло.

# 55
За корема може Морфеус да пробвате за стягане на кожата.

# 56
А криолиполиза дали някой е правил? В случая май няма нужда, понеже не виждам мазнини, но аз също съм майка на близнаци и положението с корема хич не е приятно. Стрии нямам, но имам мазнини, които не изчезват, колкото и да отслабна.

# 57
Аз исках да правя , но една приятелка я изгориха и се разколебах.

# 58
А криолиполиза дали някой е правил? В случая май няма нужда, понеже не виждам мазнини, но аз също съм майка на близнаци и положението с корема хич не е приятно. Стрии нямам, но имам мазнини, които не изчезват, колкото и да отслабна.
Аз съм правила, никакъв ефект нямаше.
Не бях прочела много подробно какво може да се случи при нея, но сега никога не бих направила.

# 59
Аз съм правила. Имаше ефект, но аз много тренирах и правих детокс в същото време, плюс съчетах криото с 7 процедури Венус легаси

Общи условия

Активация на акаунт