Естетични процедури за лице и тяло – 69 тема

• 18 862
  • 336
  •   4
Отговори
# 180
Аз да попитам - инжекциите под очите къде точно се забиват? Към костта или по-нагоре? Защото аз изпитвам ужас от игла, поставена в зоната точно под очите и някак си бих избягвала, колкото мога тези процедури.

# 181
С канюла. Бодат във високата част на бузата към хлътналата дъга дълбоко над коста. Като гледам клипове, дори не обезболяват

# 182
Не се обезболява.
Щом сутрин под очите има оток, то филър там не е подходящо да се слага.

# 183
  • София
Имам филър под очите поставен от д-р Ванеска преди повече от десет години, тогава бях с много слабо лице. След 2,3 години филърът мигрира и сега под едното око имам торбичка. По време на бременността ми и в период когато съм с 2 килограма по тежка изглежда още по зле. Не препоръчвам слагане и ако не ме беше страх от разграждането, веднага бих го махнала.
Допълвам: вече има разни скинбустери специално създадени за тази деликатна зона, ако бях на ваше място бих се насочила към нещо такова при някой доказан лекар.

Последна редакция: чт, 16 юли 2026, 16:22 от tedysworld

# 184
Защо да не може ? Не се ли разгражда?
И аз търся решения ...може би ще пробвам бустер  на първо време .
Някой правил ли е fat transfer ?

# 185
На теория се разгражда ,но може да има нежелани последици като резулатат.

# 186
Аз съм разграждала 10г след поставяне. При мен след лазер стана неравномерно, явно го разгради на места.
Не е страшно, не боли и след това изглежда по-добре ( при мен) Задължително правят тест преди това

# 187
Абе то уж може , но никой не дава гаранция как ще тази разпъната кожа и дали няма са е още по зле и да има увисване и бръчки… Аз някои сутрини съм много зле особено покрай МЦ.. дръг път не личи толкова, но си има като бучки са, когато кожата изтънее с възрастта филърът цъфва и то след 10 г! Няма абсорбиране няма нищо…

# 188
При мен след разграждане стана ужасно, още по дълбоки вдлъбнатини и сложих пак, за съжаление пак се капсулова и понякога си личи, но е по-добре отколкото след като го разградих..

# 189
Аз пък явно съм един от малкото случаи с положителен ефект от филър под очите. При мен нито е мигрирал, вече толкова години, а в същото време ми оправи години комплекси от тъмни кръгове и вдлъбнатини.
Синът ми също е наследил моите тъмни кръгове и вдлъбнатини, милото Grin

# 190
  • в 1001-та нощ
При  теб именно младостта е факторът, който прави ситуацията различна, спрямо много други споделени тук. Защото филърът се поставя под мускула и над костта. След една определена възраст - мускулът: "държачът" на филъра, се разтяга. Естествено се отпуска в хора на процесите на стареене, на които сме подвластни всички. И тогава филърът започва да мигрира. А с времето - не само мускулът се отпуска, но се репозиционират и тъканите наоколо - костна, мастна, меките тъкани. Пейзажът се променя.

Аз имах филър, който бе търде много, за моите депресии в зоната и стана на торби. Разграждахме. Поставихме нново - правилно и точното количество и беше уникално. Но след една "погрешна процедура" ми се съсипа лицето, в т.ч. и филърът там. След това поставихме пак, но тъканите вече бяха други. Бях предупредена, че мускулът няма да го задържи, но аз исках да опитам, Е, прав беше докторът.

Сега ... има какво да направя, но не ми се плаща цената (във финансово измерение) и съм приела положението - такова, каквото е Simple Smile В мир съм със себе си. Но при подходяща финансова ситуация - ще се погрижа по-добре Simple Smile

# 191
Аз го сложих, като бях на 27, сега съм на 34. Не е мръднал и дано не се случи това, което ти каза Grin
Все пак са 7 години минали.

# 192
И аз имам поставен филър под очите. За съжаление, се предоверих на лекаря и се съгласих на тази процедура, без да бъда уведомена, че поставен там този филър не се разгражда самостоятелно с времето. Отивайки вече при друг лекар, научих, че първо не е било изобщо нужно и подходящо да ми се поставя и второ - че няма резорбиране. Не знам с времето как ще се промени тази зона и сега съжалявам, че съм подходила така неинформирано Disappointed

# 193
Аз го сложих, като бях на 27, сега съм на 34. Не е мръднал и дано не се случи това, което ти каза Grin
Все пак са 7 години минали.

Аз го сложих около 30 те , сега съм на 45 и от 2 г имам проблем. Точно по причините описани от Алена по горе. Преди това беше идеално….

# 194
Здравейте дами, може ли да ми препоръчате в Пловдив за поставяне на филър в устните ?

Общи условия

Активация на акаунт