Естетични процедури за лице и тяло – 69 тема

• 18 140
  • 314
  •   1
Отговори
# 210
  • София
При мен не са торбички, а хлътване и прекалено тънка и фина кожа и се виждат всички кръвоносни съдове
И аз съм така. Пробвах поливуклеотиди виднъж, но без ефект и с много синини. Сега д-р Георгиевски ми препоръча лазер и Juvelook. Каза, че при кожа като моята, лазерите давали най-добър ефект. Мен обаче ме е страх и не знам дали ще пробвам.
Аз правих ER:YAG терапии, редувани с Rejuran. Има супер ефект.
Колко процедури направихте и през какъв интервал?
Трябваше да направя 3, една месечно, но започнах малко късно и вместих само 2 до кроя на март. Мезото го направих в пълен курс - 3 процедури. Две седмици след лазера. Лазерната процедура не е страшна 🙂. Не боли, усеща се леко парене, като от фото епилация 🙂. После отичах, но от петък до понеделник се оправят нещата. Тази зима ще повторя. Работим и лице и очи едновременно. Доста съм доволна. За моята преклонна възраст -  52, изобщо не очаквах, че има такова подобрение.

Бихте ли споделили при кой лекар?

# 211
  • Бургас
Здравейте , пробвал ли е някой поли млечна киселина ?

# 212
Derma Act са пуснали лятното промо https://derma-act.bg/shop/lqtna-oferta-do-50-procenta
valia0014, има различни продукти на базата на полимлечна киселина, като най-често се коментират Sculptra, Lenisna и Juvelook. В темите назад са коментирани доста. Аз лично имам опит със Скулптра, както съм споделяла, за лицето съм довална, за шията не видях някакъв ефект. Следващия път вероятно ще пробвам Ленисна, заради комбинацията с хиалуронова киселина.

Последна редакция: сб, 18 юли 2026, 13:58 от Bitter_Sweet

# 213
Мили момичета, искам да сменя филъра от Теосиал на някой по-твърд. Моля препоръчайте.

# 214
При мен не са торбички, а хлътване и прекалено тънка и фина кожа и се виждат всички кръвоносни съдове
И аз съм така. Пробвах поливуклеотиди виднъж, но без ефект и с много синини. Сега д-р Георгиевски ми препоръча лазер и Juvelook. Каза, че при кожа като моята, лазерите давали най-добър ефект. Мен обаче ме е страх и не знам дали ще пробвам.
Аз правих ER:YAG терапии, редувани с Rejuran. Има супер ефект.
Колко процедури направихте и през какъв интервал?
Трябваше да направя 3, една месечно, но започнах малко късно и вместих само 2 до кроя на март. Мезото го направих в пълен курс - 3 процедури. Две седмици след лазера. Лазерната процедура не е страшна 🙂. Не боли, усеща се леко парене, като от фото епилация 🙂. После отичах, но от петък до понеделник се оправят нещата. Тази зима ще повторя. Работим и лице и очи едновременно. Доста съм доволна. За моята преклонна възраст -  52, изобщо не очаквах, че има такова подобрение.

Бихте ли споделили при кой лекар?
Аз ходя в клиника Ревърс - на Черни връх. Исках да избягам от усещането, че съм на конвейра. Пациент съм на д-р Топова, млада е но аз съм доста доволна от това което успя да постигне с лицето ми за половин година. След перфекто поставен ботокс  (на цяло лице), без увисвания, щръквания, или каквото и да е и без нужда от ретуш и се обясних в любов 🙂. От ботокса най ме беше страх. Апаратните процедури се правят от Димитър Костуранов, който е страхотен. Точно се прибирам от там, мрънках да направим нещо за очите и през лятото и понеже отичам слагаме   RRS.

# 215
Моля ви, като цитирате, недейте да оставяте целия тест, защото стават огромни цитати и така затруднявате четящите.Може да триете ненужното в цитата или да се и обръщате по ник към потребителя, с когото водите разговор:

# 216
На мен околоочната зона ми е идеална - не е мръднала от тийн годините ми. Нямам дори и минимална чертичка. Същото е и с челото и гневната. Всичко се дължи на ботокса, разбира се. Генетично съм силно предразположена към пачи крак и гневна бръчка. Сестра ми е на 28 години и вече е с изявен пачи крак, започва и гневна да и се формира. Добре, че ме послуша и ще сложи ботокс най-накрая.
На мен филърът засега ми е идеален, надявам се така и да си остане Grin

За съжаление, в близките 3-4 години ще трябва да правя горна блефаро, защото още сега не си понасям горния клепач. Супер много състарява и вече и ботоксът не го вдига. Мислех да пробвам плазма пен, но май няма много ефект, а си има период на възстановяване

# 217
  • в 1001-та нощ
Снимай това, което те дразни 👌

# 218
Искам за момент да отворя темата за другия аспект на естетичните процедури, а именно социалния. Имате ли хора от близкото ви обкръжение , които ви съдят за това че имате хиалурон,ботокс, силикон и други подобни интервенции. Как реагирате на такива критици?

# 219
Искам за момент да отворя темата за другия аспект на естетичните процедури, а именно социалния. Имате ли хора от близкото ви обкръжение , които ви съдят за това че имате хиалурон,ботокс, силикон и други подобни интервенции. Как реагирате на такива критици?

Не. Хиалурон поставям от 2010-та година.
Може би познатите ми са свикнали с този вид. Единствено половинката е мрънкала като тръгна да слагам.

# 220
Не обръщам внимание, но аз съм на години и корекциите са доста семпли и почти невидими.

Последна редакция: сб, 18 юли 2026, 18:08 от ДХ3

# 221
  • в 1001-та нощ
В моя случай по-скоро е грижа, а не корекции и действително получавам множество комплименти, че изглеждам прекрасно (за възрастта си). Осъждане не е имало, но и не виждам за какво да има.

# 222
При мен също е така. Нямам силикон, хиалурон, филъри (освен ХармониКа), работим за качество на кожата. Познатите и приятелите ме поздравяват, казват че е страхотно, че съм започнала да се грижъ за себе си. След процедура мъж ми ме посреща с "Къде си бе, тинейджър". 😄

# 223
След моя ботокс, досега никой не ме питал дали имам поставяно нещо, явно не личи. Получавам коментари, че изглеждам много по-млада, за годините си, ама то аз и преди имах такива.
Вчера се видях с една приятелка, на моите години, която по едно време беше тръгнала да се променя, т.е. взеха да личат бръчки и изглеждаше доста изморена, стресирана. Работата и я скъсваше.
Сега разбрах, че от 2 г не консумира месо и млечни хора, ако щете вярвайте изглежда невероятно подмладена, стройна и красива. И е бременна 40+ ( забременяла е от раз).
Каза ми че всичките и хормони са перфектни, чувства се прекрасно и здрава и красива! Само за справка, тя си е била винаги слаба и сега отново е, но отвътре нещата са се подредили прекрасно и това се отразява отвън. Това го казвам, защото знам как се борим тук всички да си запазим естествено младостта, чрез различни процедури, но освен тях си трябва и чиста храна, разнообразна, липса на стрес и т.н.
Знам, че голяма част от момичетата тук следите доста здравето си и се грижите и затова и резултатите ви са прекрасни, просто го споделям като нещо, което видях с очите си, за тези които като мен все пренебрегват някои важни детайли, като стрса и храната.

Направо се замислих сериозно.. как да спра изобщо с месото и да запонча по-разнообразна храна, ако не ми беше супер зле желязото, бих почнала веднага.
Аз и сега почти не консумирам червено месо, то няма и от къде да си взема качествено такова, но все пак ям пилешко, което е супер вредно...и ям и кисело мляко, особено за закуска, защото ми е най-лесно и бързо.

# 224
Скептична съм, че е от месото. Аз не бях консумирала 5 години и кожата ми беше много зле. Не ядях боклуци, да добавя. Липсата на стрес е топ 3 фактора. Казвате, че е забременяла. Да не е с нов мъж? Защото аз най-красива съм била като съм прясно влюбена 🤭

Общи условия

Активация на акаунт