Естетични процедури за лице и тяло – 69 тема

• 16 934
  • 297
  •   5
Отговори
# 285
И аз си мечтая за тен, като на Алена Heart, обаче моята кожа е много бяла и буквално прозрачна и едно петънце да имам, се вижда. Правила съм IPL и други лазери, обаче резултатът е минимален и после пак идва лятото, колкото да мажа и да се крия, пак ставам на петна. Покрай бременността още повече. Отделно и под очите и над очите зоната ми е синя. Решението ми е всеки ден коректор на проблемните зони, за изравняване на тена и приемане,че това ми е чарът Simple Smile

# 286
И аз съм петносана от години невнимаване със слънцето на младини Sad Ама кой да знае тогава.

# 287
Logan,  през месец се поставя Ялупро-то. Аз слагах при д-р Клаклова. Освежава и хидратира зоната.

# 288
Алена, може ли да споделиш къде правиш IPL?

# 289
  • в 1001-та нощ
IPL - при д-р Михайлов, когато беше в Skin Line. Сега в новата клиника не съм сигурна дали е инвестирано в такава апаратура. Трябва да се попита.

# 290
Благодаря!
Питам, защото не всяка IPL апаратура е читава....

# 291
  • София
Logan,  през месец се поставя Ялупро-то. Аз слагах при д-р Клаклова. Освежава и хидратира зоната.
Много благодаря за мнението, записах час в Дерма Акт за понеделник.
Иначе ако някой се интересува, процедурите от промоциите им трябва да се използват до 15.10.

# 292
Много благодаря за мнението, записах час в Дерма Акт за понеделник.
Иначе ако някой се интересува, процедурите от промоциите им трябва да се използват до 15.10.

Ще ми е полезно да споделиш как е минало .

# 293
  • Варна
За дамите от Варна, Георгиевски ще започне да идва скоро.

# 294
  • Варна
Ох само мен ли ме притеснява да ходя при такива гостуващи за кратко? И Манолова, и Марковски.. Нали все уж имена, ама нещо ако има после ко прайм? Нужна е корекция, допълване, разграждане, недай си боже има проблем... Какво правим в тоя случай?

# 295
Ако почне да идва, най- вероятно ще е ежемесечно и на следващото идване ще прави корекция при нужда.
Аз също пътувам, както за поставяне, така и за корекция.

# 296
А в Пловдив когааа🤪

# 297
  • Варна
Днес се загледах по Денкова и Силвена Роу. И двете са на сходна възраст мисля, и двете лицата им са опънати, обаче на Денкова шията е много по-зле от на Силвена Роу. Това с шията не го ли измислиха вече как да се коригира?

Общи условия

Активация на акаунт