Естетични процедури за лице и тяло – 69 тема

• 17 535
  • 310
  •   6
Отговори
# 300
Ми не всички хора имат нужда да се оперират.Някои просто правят каквото може с минимално инвазивни методи и остаряват както им се случва оттам-насетне.
Иначе Ильо Стоянов е брат на Денкова и ако тя е искала, е щяла отдавна да се оперира.
Аз засега се глася, ама дали ще го направя, като дойде време, не мога да съм сигурна.

# 301
Мисля ,че на Денкова просто не и е толко важно да е на 100 процента опъната .Тя си гледа работата ,пътуванията и си е добре ,няма нужда от външна валидация ,че да ляга под ножа.Както синът и си ходи  с гола глава -не му пука.

# 302
Аз да се похваля, че махнахме и последното топче с д-р Манолова днес. Честно казано въпреки тази лека спънка аз съм си доволна от нея и от отношението. И двата пъти досега ме взимат супер бързо, не доплащам нищо, разбира се и докторката е супер лъчезарна и усмихната. Не съм се почувствала претупана в нито един момент, така че оставам позитивно настроена към нея и клиниката и бих се върнала.

# 303
Не би и трябвало да доплащаш гаф на лекар.Мен в Дерма акт един нов лекар преди години добре ме подреди по същия начин( вече не е там, но да речем, че беше инцидентно и затова не съм казвала кой е), после без пари ми разградиха устните и ми направиха нови.

# 304
  • София
За дамите от Варна, Георгиевски ще започне да идва скоро.
Ехааа!Определено ще го посетя за ботокс.
Дано е скороо!😊

# 305
  • Варна
Мисля ,че на Денкова просто не и е толко важно да е на 100 процента опъната .Тя си гледа работата ,пътуванията и си е добре ,няма нужда от външна валидация ,че да ляга под ножа.Както синът и си ходи  с гола глава -не му пука.
По принцип си абсолютно права, просто нали тя е основното рекламно лице на работата си и затова прави впечатление

# 306
Тя не е пластичен хирург, a дематолог.Ако дерматологията можеше да реши всички грижи на остаряването, нямаше да има пластични хирурзи, занимаващи се с това.
А и, все пак, хората остаряваме, това не бива да е стигма.

# 307
  • Варна
Така е, но има процедури за шия в каталога ѝ, които обещават какви ли не неща нали и има хора, които вярват, че ще помогнат. Включително и аз съм си мислила, че ако поддържаш няма да се стига чак до там, но явно се. Защото кел файда, че лицето е опънато на 60, като шията е супер зле. То и ген има със сигурност де. Майка ми почина на 70 и шията ѝ дори на 70 не беше така виснала като нейната, а пък тя всичко на всичко някъв крем от 5лв ползваше. Тъй де, не знам за какво ги говоря тия неща, за себе си си разсъждавам просто.

# 308
  • София
На мен за шия ми препоръчаха Radiesse, мисля да направя в някакъв момент.

# 309
Аз бръчки на лицето нямам, сравнително ок изглежда, но шията ми висна доста.Радиес съм слагала, нямаше ефект.Реших да си я оперирам някой ден направо.
Майка ми беше по същия начин, така че си е и ген.Някой път, каквото и да направиш, срещу природата не може да вървиш.А и е въорос на лично усещане.Жената е на години.

Последна редакция: сб, 25 юли 2026, 09:52 от ДХ3

# 310
  • в 1001-та нощ
Операция ще поопъне малко кожата, но няма да подобри качеството й. А красотата е именно в това кожата да жизнена, хидратирана, свежа, изпълнена с живот. Та в този план - операцията не замества грижите, само може да ги надгради.

Затова и много жени нищоправят в грижите цял живот и разчитат на един лифтинг след 50-те. Да, но то всичко вече се е скапало и както и да го опъваш - работата отдавна е изпусната. И следва оплакването, че било ден до пладне.

Разбира се, грижа далеч не - абонамент при дерматолога.

И, ДХ3, не визирам теб в случая, макар и да се закачих за споделеното от теб Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт