Естетични процедури за лице и тяло – 69 тема

• 19 065
  • 340
  •   9
Отговори
# 330
  • София
The demon, супер сте!

# 331
Ноември миналата година, по мнение на тогавашната лекарка сложих ботокс на гневна, после имам попълване с филър и после имам пак ботокс (слагам снимка на изходното положение). Резулата е почти пълно изглаждане на тоя ужасон разделящ челото ми на две. Сега новата лекарка обаче ми казва, че филър в гневна не се слагало, или се слагало в определени случаи, и то само на мъже. Каза, че продължаваме само с ботокс. Аз обаче не съм сигурна дали само с ботокс ще се постигне запълване  и "повдигане" на тоя кратер  до нивото на останалата част от челото. Изпадам в див ужас ако се върна в положение на видимост на бръчката Disappointed Relieved Какво е Вашето мнение. Редактирам се - слагам и снимка "сега"
Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 21:57 от metome

# 332
Ами аз съм с такава бръчка ,но и аз знам,че филър там е рисковано .Иначе супер изглежда.

# 333
Вижте на какви "промени" попаднах. Дали наистина е възможно?

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 22:20 от Гърне без похлупак

# 334
Благодаря ви за комплиментите... Чак красива не съм, ама малко поне да изглеждам прилично. Аз съм в Казанлък и тук има само една клиника по естетична медицина на д-р Тотка Чукалова и при нея ходя.
Относно гневна, и аз имам и ботоксът я омекотява, но не изчезва. Лекарката каза, че филър там абсурд, защото минават много важни кръвоносни съдове, риска е голям и най-вече че води до слепота. Филърът не се абсорбира, само се мести и мигрира и никой не знае в кой момент къде ще заседне и какво ще затисне. Иначе супер изглежда, да,.  И на мен ми е болна тема, ама карай.... Все едно са ме издялкали с брадвата през средата на главата 🤣🤣🤣🤣🤣

# 335
The_demon, жестока сте 😍
Толкова го пазя този ботокс да не се разгради, че и на почистване не ходя… няма и 2 месеца след поставяне съм и вече усещам леееко отпускане. За втори път се случва така. Лекарката ме предупреди, че ще стане така, заради възрастта ми и че мускулът бил много стегнат още. Чудя се дали е от това или трайността зависи и от лекаря, който го поставя.

# 336
Изглеждаш невероятно the demon! Колко мл сложихте?

# 337
И моя ботокс отпуска бързо, защото съм дърта, почвам сега и е първи път. Лекарката каза, че с времето ще държи повече и ще се изглаждат повече (дано, защото гледам другите хора са топ). За съжаление, когато съм била на 35-40, нито ми беше по джоба, нито беше толкова разпространено, че да почна превенция..
Колко мл? По челюстта(имах едно леко висване точно под марионетни, не много, но разваляше контура), във самите марионетни и малко около ъглите на устата сложи целия лост ластинг, тоест 3 мл. За скулите не остана 🤣🤣🤣🤣. В марионетни и да ми вдигне ъглите на устата и едни гънки около тях , отиде 1 мл филър, но не помня името, твърд(имам паспорт, ако някой го интересува точна марка, макар че едва ли е от значение). Платих 375 за двата общо. Края на август съм за ботокс, пада се края на 4 месец. Каза тогава, не чакай да пусне напълно, мускула е силен

# 338
Лични наблюдения, а и на приятелки- не държи повече с времето.Все по-малко държи като чета и в темата.

# 339
Да, все по малко държи. Има случаи, ако е поставен не пълна доза, пуска за три месеца. И никога не изглажда повече. Челото става силно разпознаваемо, като восъчно. От пръв поглед мога да кажа кой има ботокс слаган дълго. Много личи.

# 340
И мен все по-малко ме държи всеки следващ месец, последния път (преди две години) едва два месеца. Имам много силна гневна бръчка , много се колебая дали да сложа отново ботокс.

Общи условия

Активация на акаунт