Естетични процедури за лице и тяло – 69 тема

• 39 820
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
Алена, същите витамини приемам и аз, но без омега 3.

# 706
  • Варна
Аз знам, че цинк и мед се пият заедно и в точно съотношение 10:1, 20 цинк с 2мг мед примерно.

# 707
И аз пия като Алена, без вит В

# 708
  • София
и аз без омега и вит б, но пия желязо (с анемия съм) и магнезий високи дози.

# 709
  • Варна
KPP, филър е моментното решение с мигновен ефект, но ти си млада, имаш много години пред теб и всяка година филър-не знам. Дали не е по-добре да направиш ударна програма с вътрешен прием на колагеностимулиращи продукти и кофактори  + апаратни процедури / не Морфеус/+ полинуклеотиди, екзозоми, PRF/ то е като “сопол” и ще имаш позапълване/,  Скулптра/но тя не е за челото/ Определено предвид възрастта ти и като знам колко добре изглеждаш аз не бих сложила филър на местата, които визираш.

# 710
Момичета, коя процедура препоръчвате за изглаждане на неравности на кожата? Планирам си един бустер сега от промото на Дермаакт, но се чудя и за друго?
За Морфеус и подобни, съм по-скоро не..
Нещо по-щадящо.
Кanari, ти какво желязо пиеш? Аз вече две различни и сега ще пускам изследване, но усещането ми е, че нищо не се е променило. Много е ниско и моето.

# 711
Момичета, преди 20+ дни сложих rrs ha long lasting. Ясно ми беше, че не е лифтинг или магическа пръчка, ама не виждам абсолютно никаква разлика в нищо. Аз ли нещо съм имала някакви нереалистични очаквания или какво? Какво трябва да прави това нещо, защото нито заглади бръчици, нито лифтира нищо, нито виждам някаква промяна в "подхранеността" на кожата. Както си изглеждах вечно "уморена", така си и изглеждам. (На 36 съм, ако нещо)

# 712
  • Варна
Ами би трябвало да имаш освежаване, по-хидратирана да чувстваш кожата и лек плъмп ефект може би. Лифтиране минимално ако дойде от плъмп ефекта, до там. Пий повече вода.

# 713
Момичета, преди 20+ дни сложих rrs ha long lasting. Ясно ми беше, че не е лифтинг или магическа пръчка, ама не виждам абсолютно никаква разлика в нищо. Аз ли нещо съм имала някакви нереалистични очаквания или какво? Какво трябва да прави това нещо, защото нито заглади бръчици, нито лифтира нищо, нито виждам някаква промяна в "подхранеността" на кожата. Както си изглеждах вечно "уморена", така си и изглеждам. (На 36 съм, ако нещо)
Хм.,, много странно.. Това беше моят геймчейджър на кожата, а съм на 43. За мен супер ефект, чак сега минаха 5 месеца и започна да се губи ефекта. Кожата ми изглеждаше по-равна, сочна и свежа. Позакри ми назолабиалните доста добре. Къде поставяхте вие?

# 714
Как го сложиха лонг ластинга с канюла или като скин бустер?

# 715
3мл с канюла до скулите и надолу към челюстта , и остатъците в назолабиалните само с игла.

Последна редакция: пн, 24 авг 2026, 12:39 от Drama Llama

# 716
  • в 1001-та нощ
Joana85, какъв тип са неравностите от какво са породени?

# 717
Joana85, какъв тип са неравностите от какво са породени?
Ами виждам я, някак дехидратирана, загубен обем, с видими пори и неравномерна текстура в централната част, а в околоочната зона доста тънка и прозират венички и сенки сякаш. Имам и пигментни петна, едно особено на челото, а нон стоп съм с 50 фактор.
Бях на море и дълго пътуване, може би е зле и заради това, но и ме пусна сякаш скинбустера, до скоро нямах нужда да слагам фондьотен, изглеждаше равномерно добре.

Последна редакция: пн, 24 авг 2026, 17:36 от Joana85

# 718
KPP, при д-р Чилингирова ли ще го слагате филъра? Аз от доста време обмислям да си слагам филър в зоната на слепоочията и се чудя на кого да се доверя. При д-р Петкова от Дерма акр ходя за полинуклеотиди и скинбустери, но тя не слага филъри.

# 719
  • София

Кanari, ти какво желязо пиеш? Аз вече две различни и сега ще пускам изследване, но усещането ми е, че нищо не се е променило. Много е ниско и моето.
Пия sideral forte 15, уж е най-щадящ за гастрита и колита ми.  и магнезиев цитрат, за да се контролира запека. И при мен си е на долна граница. държи го колкото да не е в пъти под долна, както беше. ОБАЧЕ лекарите както винаги са го карали през пръсти- по мое осмотрение пуснах вит Д, беше под долна граница и това шречи усвояването на желязо. Отделно желязото се пие с вит ц. В това желязо има. Аз не пия течно, защото зъбите ми почерняват и коремът ми става ад. Отказаха ми вливане, някви други лекари се учудиха защо... Отделно се оказа, че при невдигане 2 години вече и при гастрит и колит трябвало да се изследва трансферинова сатурация и ретикулоцити. Това пък абсолютно никой не ми го е споменал, с позната лекарка случайно се заговорихме. Въобще нямам думи...

Общи условия

Активация на акаунт