АВГУСТинчето хАрактЕр прОявявА и мАмА вЕче пОдлудявА!

• 12 079
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Привет! Hug
Ако щете вярвайте, но на мен вчера дори ми беше студено навън и май настинах  Rolling Eyes ooooh! Тук доста духа и стояхме на сянка...
Дани, мерси за кашата! Аз още не съм му давала портокал и се чудя - в нея дали е много? А количката е  Peace
Сега ме наплашихте с тези кариеси и пълни упойки! Да взема и аз една паста и да почвам.  Rolling Eyes
Обърквация , браво за дискотеките! Аз и да имам сили, нямам мерак вече. Да, възрастта не прощава никому. Confused
vst_80 , може да си писала и преди, ама не помня - къде работиш? В ДГ или в у-ще? Би било хубаво, ако повече от преподавателите бяха като теб!  Hug
Бланк, не си прецаквай друг път отговорите! Липсваш!  Heart Eyes
Айде, до писане!  Hug

# 136
Добро утро от мен и Тони!

Вчера изпита мина успешно и слагам кафенцето тази сутрин. Тони ме остави да спя до 9, което не се случва често. СЕга отивам да му измия дупето и да закуси, а следобед ще опитам да наваксам с четенето и писането, защото излизаме на разходка докато е още по-хладничко.
Лек ден на всички! Hug

# 137
  • Sofia
Elwing, от вчера съм ти записала...имам една каша на Хип с елда, която е без глутен и без мляко. Като се върна довечера ще ти напиша точното заглавие.
Димана тази нощ почти не спа, явно нослето и е запушено и спеше на присекулки, съответно и аз. Сутринта й пръснах Стеримар и като че ли малко се поотпуши. лошото е, че през ноща ми прокашля няколко пъти, и ако и днес кашля ще викам педито.
Само да ви се оплача, вчера в най-голямата жега Димана е била навън, облечена с дълъг ръкав и дълъг панталон #Crazy Естествено под блузката с дълъг ръкав има и боди, което слава богу е с къс ръкав. Направо ми идваше да  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Това е последният път, в който не крещя, а обяснявам че навън е мно-о-о-ого топло и детето ще се изпоти и съответно може да настине и че няма никаква опастност да умре от студ като е облечена с къс ръкав и шорти. ОФ!
Търсих, ама не намерих - какви капки слагахте на бебоците в нослето?

За концертите - за сега съм на Джордж Майкъл

Последна редакция: вт, 15 май 2007, 10:18 от Eliona

# 138
Добро утро на всички!
При нас нищо ново,освен че от 2-3 дни пробваме да ядем попара.
Режима сега ни е :
До 10ч кърма,както дойде
10ч малко попара(около50-60гр. )+ малко сок или плодово пюре(около50гр.)
11:30ч кърма за приспиване
13-14ч зеленчуково пюре с жълтък 2 пъти седмично,или месно пюре,или само зеленчуково
16ч кърма
18ч плодово пюре или каша с кърма или с плодово пюре(Засега съм опитвала,оризова,ориз и царевица на Фризо(много готина) и ориз с 3 плода на Нестле,много хубава Peace) Не изяжда повече от 120-130 гр.
21ч кърма и през ноща когато се събуди Grinning
Хапваме си ,а? Mr. Green
Разхожадаме се главно след 18ч тези дни до към 21ч защото жегата е убийствена!

Elwing портокала в кашата е в много минимално количество!Много е хубава! Peace
Бамбуча много гадна случка дано да си добре вече! Hug
Мадона как ме размечта с това корабче и Стефанчето с морските снимки.....ИСКАМ МОРЕ!
Елиона много готин трик аз също го прилагах пред Ники всички дружно си миехме зъбите  SunglassesКак върви работата?
Не се ядосвай,нашата баба е същата,на възрастните хора им е по студено и не могът да преценят.
Ние вече си ходим от 2-3 дни по рокличка и с боси крачета  Mr. Green
vst_80 колко големи са дечицата?
Много се радвам че има учители като теб,знам че не сте много,но аз явно имам късмет защото откакто сме в София случихме само на добри учители с Ники и в детската градина и сега в училище и съм им много благодарна! Hug
Kaili мерси за кафето,имах нужда! HugЧестито за изпита!  bouquet
Аз също учих задочно докато Ники беше бебе,т.е започнах когато беше бебе и завърших докато Ники завърши детска градина,така че знам колко е трудно,но си заслужава човек да преследва мечтите си! Peace Успех и за напред!
val_stef пиши повече как е Али!

Последна редакция: вт, 15 май 2007, 10:34 от MamaMargo

# 139
  • Sofia
Ей сега говорих с Дани и тя ми каза, че вчера е било много ветровито...айде от мен да мине, няма да има #2gunfire Mr. Green това обаче не пречи да се ядосвам

# 140
  • София
Елиона, вчера наистина беше ветровито, дори както писах на мен ми беше хладно по къс ръкав. Аз бях облякла Ивчо по същия начин и не му беше топло. За кашата от елда - има една само елда, има и с плодове, но той не хареса първата, та се чудя ако и тази с плодовете има подобен вкус дали пак ще се мръщи newsm78
Кайли, браво на теб! Все така успешно! Peace
Да ви питам - колко време след като изпратихте мечоците, получихте играчката? Аз чакам вече 3та седмица. Дали са ни забравили? Confused
А има ли проблем според вас че изпрах дрешките на Ивчо с нашия прах за пране? Неговия беше свършил и понеже мозъка ми съвсем се е стопил - забравила съм да купя, а трябваше да ги врътна днес. Rolling Eyes

# 141
  • софия
Елфче,аз вчера се обадих да питам дали ме има в списъка за играчките на телефона на Сити експрес:029141425.Мацката беше много любезна и жирафчето на Найа,ще е при нас края на другата седмица  Grinning!Аз го изпратих преди три седмици.
А,за прахта за пране не мисля,че ще има проблем.

# 142
  • София
Мерси, Дани! Hug Да взема и аз да се обадя освен? Rolling Eyes

# 143
Здравейте мили мамчета и сладки бебчета!   Hug
Kaili честито  smile3501
Elwing и MamaMargo  Embarassed
Аз завърших предучилищна и начална училищна педагогика, а специално с тези деца съм от 4 години - започнахме в детската градина и минахме в първи клас. Сега са втори клас, много са пораснали и са страшно умни и усмихнати дечица. Липсват ми Sad
Аз пък чак днес успях да сколасам с мечетата и ще пратим писмото - дано да е останало някое и друго жирафче и за нас! Стискам палци ваште да дойдат по-скоро
Ох, ставам, че на Лори много й се спи.
Ще пишем пак  Hug

# 144
Здравейте момичета  Hug
Вчера се прибрахме от гостито и днес оправям багаж,чистя,абе луда работа  Close,смятам след 17 часа да излизаме на разходка,че много топло бреееееее  Joy Joy
Kaili   smile3501 на теб,все така да продължаваш  Wink
Elwing и на мен ми се е случвало да пера на Даяна дрехите с нашия прах и досега не съм имала проблеми  Peace
Момичета вашите бебоци имат ли едни такива ситни пъпчици по ръцете/на други места няма/?,че на Даяна от 2 дни и се появиха,не е от храна понеже не съм и давала нищо ново,според майка ми е от жегата,а вие как мислите  newsm78,в четвъртък ще питам и педито,но все пак споделете и вашето мнение  hahaha
Дани,Найа много е пораснала,браво на нея  smile3534
Мислих че мойта мома яде много,но като Ви чета количествата,които дават някои мами малко се поуспокоих  Mr. Green
Починах си малко и ставам да продължавам с домакинстването  Heart Eyes
После може пак да пиша  Hug

# 145
Привет на всички от нас с малкия Начко,

вчера бяхме на педиатър, станали сме 78 см, 10200 кг, 48 см - главичката. Потенето не е проблем и не може нищо да се направи, дори гол да стои. Тя ми обясни, че някои деца просто имали по-развит метаболизъм и им се поти много вратлето и гръбчето. Успокоих се много, пък и тук прочетох, че не сме само ние с този проблем Hug
Пепърче, аз отдавна съм признала доброволно, че съм от лошите майки, и то за всичко Joy И моят юнак вече от седмица го кара само по боди, но не само като спи, а и на вън сме така, особено по жегите. Днес времето прави пауза и пак сложихме дънките и пуловерчето, но ще е за кратко.
Анди, мила, направо се успокоих, като прочетох вашия режим с Гоги. Не сте сами, ние сме на същото дередже Joy Кърмим се по всяко време до полуда, когато му се прище на малкия юнак. Единственото разнообразие, а той яде наистина всичко с голямо удоволствие, е обедното ни меню от зеленчуци и месце, при това вече яде всички видове зеленчуци и всички видове месо, и следобедното ни меню от плодове с мюсли, с бискитки Хип, с елда и т.н., не мога да ги преведа всичките. Педито каза да почвам лека полека да давам суров плод, ама ние сме още само с два долни зъба newsm78 И ми препоръча кърмене до втората годинка, това било най-новото според МЗО, обаче тук вече аз направих лека гримаца и тя каза, че и тя си го представя доста трудно това мероприятие. Моят човек вече съвсем нахално се протяга с ръце към гърдата, ей така както си играе седнал и т.н.
Така, спирам локумите Laughing Днес бяхме на бебешкото плуване, разкошно е, вече се гмуркаме под вода и имаме шайби за ръцете, от следващия път почваме да се учим сами да се държим във водата.

От нас приятна и усмихната седмица.
Цунки-гунки

# 146
Ние се прибрахме от разходка, взехме и яденето от кухнята. Тони хапна в парка ястието,но после пак си потърси цицата. Mr. Green Гледам че пак говорите за режимите.
Нашият е: 5-6 кърма
                 8,30-9.30 попара с 3 сухара и плод или плодово пюре около 50 гр. / изяжда колкото иска/
                12,30-13 ястието от кухнята и малко супа
                16 - десерт / крем,грис,каша/
                19 - мляко с бисквити / аз давам и кисело мляко /
                21 -кърма
До сутринта имаме още 1-2 кърмения /поне/, може и повече. Mr. Green Когато сме в къщи се приспиваме на гърда, така че през деня има още няколко кърмения между отделните хранения. Той сам започва да ме дърпа за блузата и да си навира главата в мен. Когато не иска да суче започва да си играе с зърното и да го дърпа с пръсчета. Laughing

dusheto Тони още няма зъбки,но аз му давам суров плод. Ябълката я стържа на ситното ренде и понякога я пасирам, банана го чупя с пръсти  /ако сме навън/ или го настъргвам/намачквам/. Мисля да му взема и киви,но не трябва да му се изчистят семките и много не ми се занимава. Иначе и а Тони му се поти главичката, а понякога като се кърмим чак му се стича капчица и моят ръкав е мокър от пот.
miss_74 пъпчиците трябва да са от претопляне.

Ох ставам, че ще пренареждам гардеробите.
Приятна следобедна почивка или разходки. Hug

# 147
  • гр.Добрич
Kaili, моето педи ме посъветва да се въздържа от Ягоди и Киви тази година. Виждал много трагични случаи на алергия и то при големи хора.

# 148
  • по света
Здравейте и от нас
Пресиана последно я теглих преди 3-4дни беше 9860 някъде,74 см.
Режима ни е:
7ч.попара с три сухара
10.30ч.плод
12.30 супа или ядене от кухнята с половината десерт
16.30 другото ядене от кухнята и другата част от десерта
21ч.250гр.АМ+лъжица и нещо Плазмон
Слънцезащитен крем ползваме на Мустела за бебета,доволна съм.
Незнам има ли някой от вас по Младост 1А да се видим,че аз ходя всеки ден нали строим там и се налага.
За морето ние ще тръгнем около 20юни и вероятно ще се върнем есента с малко прекъсвания,но и там имаме интернет така че ще следя форума Laughing

# 149
Kaili, моето педи ме посъветва да се въздържа от Ягоди и Киви тази година. Виждал много трагични случаи на алергия и то при големи хора.

spinki аз съм давала сок от киви,но наистина иска голямо усилие за много малко сок. И без това мисля да изчакам и да пробвам наесен. За ягодите и аз мисля да не рискувам с пресни плодове,макар че съм давала пюре в което има ягоди.

Ах, морето... не съм сигурна дали ще успеем да стигнем до него тази година. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт