АВГУСТинчето хАрактЕр прОявявА и мАмА вЕче пОдлудявА!

• 12 007
  • 296
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте,
Блу много благодаря за темичката,прекрасна е както винаги!   bouquet
ЧРД на Elwing,пожелавам ти здраве,добри приятели,обичащ те съпруг и  много здраво и умно дете!  bouquet
ЧРД и на майката на Адрианска!Да ви е жива и здрава и много да я обичате и тя вас също!   bouquet

Валка много ми е тъжно за Али,но знам че след всяко зло идва нещо хубаво,сигурно е вирус и скоро ще премине!Много прегръдки от нас за малката красавица! Hug Hug Hug

Бубче много неприятно е това с падането !Дано няма последици!И бъди нащрек че с това малко шило....
Велмар много е хубава Дари на снимките и момченцето с нея също,това ли е братовчеда?Радвам се че всичко при вас е наред!

Аз съм болна,и кашлям ужасно и затова нямам сили и да пиша много много ,спя по 2-3 часа ,и вече съм на ръба на силите си,вчера не изведох дори Ели на разходка просто нямах сили....Аз нямам температура ,но тази кашлица ще ме умори,особено силна е през нощта и аз за да не будя всички вися посред нощ с чая в единствената ни друга стая кухнята Sad
Добре че поне децата са здрави,за да не ги мисля и тях.Еличка от 2-3 дни се пуска да стои без никаква опора и се задържа за 2-3 мин.

Karim, Мадекастел е много хубав френски мехлем за белези и наистина действа,мазахме Ники с него след инцидента и сега не се вижда никакъв белег на челото му,а го оперираха,черепът му беше пукнат и беше страшно. Аз съм шита след секциото с Ники, но с годините белега се смали много и сега почти не се вижда така че с времето ще е по добре!  Hug
Аз харесвам "Горчиво", заради водещия ,много свежи лафове пуска и ще ви гледам! Peace

# 31
УРА,

ВЕЧЕ ИМАМЕ ИНТЕРНЕТ!!!

така че, няма повече да отсъстваме без извинителни бележки.

Цункаме всички месечковци, и ние вчера чкнахме 9 месеца, по този повод малкият ми спретна една нощна разрядка на всеки час, така да не ми е скучничко, и накрая Боби се изнесе в хола Laughing

Валче, всички гушкаме малката принцеска, ще й мине. На тая възраст много често се случва дечицата да карат по три дни висока температура от 39 градуса без дори да има очевидна причина, нарича се затова и тридневна температура. Дано мине скоро!
На всички майчета поздрави, на Елвингчето честит рожден ден на патерица, дано съм разбрала правилно от четенето по диагонал  Embarassed

И хайде най-сетне да си го кажа и аз спокойно това прословуто ДО СКОРО ПИСАНЕ Joy

пс И нас ни бройте за следващата възможна среща през юни, от 7ми сме си пак вкъщи в София!!!

# 32
В това хубаво време няма никой тук. Да не сте вече по кръчмите? Wink
Ние днес направихме една дълга разходка до центъра, като излязохме в 10,30 и се прибрахме в 18,30 часа. Сега краката ми туптят и съм изморена, а Тони придрема докато сучеше и сега вилнее с проходилката.
 Ходих и до работата да видя колежките, попълних и някаква декларация че ще ползвам майчинството.  newsm78 Май някой питаше дали трябва да се попълва наново молба.

Тони в последните вечери спи почти по цяла нощ с едно събуждане за цокване и гушкане. Установявам че когато съм на лекции се буди по-често нощем и дори иска да играем. Май наваксва липсата ми през деня. newsm78 А сега е спокоен и дори не иска да спи при нас, а си спи в леглото.

dusheto хубаво е че имате вече интернет.  Hug

Дано малък Ники на Kabiv се въстанови бързо. Praynig
Извинявам се за питането, но каква операция му правиха? Явно е споменато в предишните теми, когато нямах нет и които не успях да изчета. Embarassed
Валка как е Али? Спадна ли температурата?
bubcheto15 как е Ина? За пореден път се убеждавам че винаги ние сме по-изплашени от децата при такива инцеденти. ooooh!

Ставам да се опитам да приспя Тони и да започвам да уча за изпита,че съм до никъде.

Лека вечер на всички. Hug

# 33
Добър вечер и от нас!!

Валка как е Али? Спадна ли температурата?
bubcheto15 как е Ина? За пореден път се убеждавам че винаги ние сме по-изплашени от децата при такива инцеденти. ooooh!

Тия дни прочетох тук във форума,че не може да се кръсти детето,ако родителите не са в " законен брак".А ние не сме  Mr. Green Знае ли някоя мама,дали има нещо вярно в това,че аз се глася за кръщене,пък то сега ще се окаже,че първо сватба ще трябва да вдигаме!!  hahaha

# 34
  • варненка от София
Тия дни прочетох тук във форума,че не може да се кръсти детето,ако родителите не са в " законен брак".А ние не сме  Mr. Green Знае ли някоя мама,дали има нещо вярно в това,че аз се глася за кръщене,пък то сега ще се окаже,че първо сватба ще трябва да вдигаме!!  hahaha

Стига бе! Това не съм го чувала. А и като съм кръщавала никой не е искал свидетелство за брак на родителите. Не мисля, че е вярно това. То и шушата ще си остане нехристиянка по тази логика.

# 35
  • София
mmilena нищо вярно няма в това. Единственото изискване на църквата е КРЪСТНИКЪТ/ЦАТА да е кръстена и да си носи кръщелното.  bouquet

# 36
Валка, как сте? Моя син беше вдигнал темп. на 5мес. Педито ни предупреди, че малките бързо влошават положението. Бяхме на АБ. Даде ми препоръка, в случай на над 38.5-39, да дам 2 капки течен аналгин. А иначе имахме и Ефералган-свешички  за бебоци. Дано сте добре!

Знаете ли къде мога да намеря памперс-бански, освен на Бамбиномио. Не ми пречи и тях да взема, но ми се ще от тези на Памперс или Хъджис. Голям мерак на басейн да го водя

Ние се водим с колан за прохождане, неискаше 2 дни да ми пусне ръцете и стискаше яко, днес напредък!

Мадона
, малкия беше във Варна за 2седм, не аз!

Поздрави на всички!

# 37
  • варненка от София
Знаете ли къде мога да намеря памперс-бански, освен на Бамбиномио. Не ми пречи и тях да взема, но ми се ще от тези на Памперс или Хъджис. Голям мерак на басейн да го водя

Виждала съм памперси бански, но миналата година в Метро и бяха на Либеро, не зная дали това ще ти е от полза.
Иначе на басейн е много хубаво, ние водим малката на Гранда на Дружба, този уикенд сме там.

# 38
Валка, как сте? Моя син беше вдигнал темп. на 5мес. Педито ни предупреди, че малките бързо влошават положението. Бяхме на АБ. Даде ми препоръка, в случай на над 38.5-39, да дам 2 капки течен аналгин.

Много внимавайте с течния аналгин защото по често дават алергична реакция!

Моя син ме побърква тази вечер. #Crazy Само мрънка и не иска да заспива. Сега съм го връчила на баща му че се изнервих. След малко пак ще се борим да се приспиваме. Сега обаче малко да се разсея във форума.

# 39
Здравейте мили мамчета и сладки надявам се вече  smile3524бебченца!  Hug Hug Hug
Аз съм много щастлива  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 Днес цял следобяд обикаляхме докторите, но резултата е прекрасен - моето слънчице е добре, изследванията са прекрасни и аз съм вече спокойна  Laughing Днес едното ни педи малко ни шашна, че детенцето ми изоставало в развитието си щото не се изправяло и не правило опити да лази  Shocked  Twisted Evil, но май вече свиквам да не му обръщам много внимание а след това си го обсъдихме с другото педи и тя ме успокои, че всичко с моето детенце е перфектно. Сега вече дишам по-спокойно.
Надявам се малката Али да е по-добре, май не видях новини за нея.
bubcheto15 наистина е много неприятно това, което се е случило с твоето мишленце. Аз често оставям Лори да се играе на столчето сама докато си вършя домакинските работи, но вече май трябва да имам по едно наум винаги - въобще не съм се сетила, че може да падне именно от там  newsm78.
velmar Дари наистина е прекрасна на снимките - истинско слънчице.
MamaMargo оздравявай по-бързо  Praynig
Сега видях, че всяка втора дума ми е спокойна  hahaha Banghead, ама наистина такова спокойствие ме е хванало, че ако се хвана да редактирам ще стане още по-зле Mr. Green
Желая ви от сърце сладки и спокойни сънища  Hug

# 40
  • Някъде там...
vst_80 и ние не лазим, нито се изправяме Thinking, но всяко детенце си е индивидуално, така че спокойно и от мен.
Бубче  Hug и за Ина  bouquet

Иначе ние днес паднахме за сефте от спалнята Sick Sick Sick, беше ми пред очите и изведнъж туп и зверски рев Sick
Имаме си и второ зъбче Grinning
Еми общо взето е това, разхождаме се , пием бири всяка вечер до късно и така:)

Вал къде си, как сте?  bouquet

Лека!

# 41
  • София
Добро утро момичета!

Днес моята мила майка има рожден ден Laughing Затова слагам кафето

и нещо сладичко за нейно здраве! /подходящо и за мамите на диета Mr. Green/

# 42
Добро утро от нас!

Честит рожден ден на майката на Нана. Да ти е жива и здрава!  bouquet

Деня ми започна с хубава новина. newsm44 Моя приятелка е родила снощи и си има момиченце-4050 . Да и е жива и здрава! newsm51

# 43
Ох, с АБ овладяхме Т, но от вчера сме с обрив от него  Cry Cry Cry
Водих я на педи, каза че било от слънцето - супер се изненадах, защото я пазя,  а и никога не е ставала такава.
Та ставаме тая сутрин и цялото и личице е на червени петна големи и по гърдичките и гръбчето има  Sad Сега по обяд пак сме при нея, че да я види и каза да спрем АБ.
Милото ми то покрай тоя вирус ли... какво е... се напати толкова много  smile3518

Благодаря ви за загрижеността, трогната съм в тия моменти човек има нужда наистина от хора като вас
  bouquet  Heart Eyes

п.п. MimSss, АБ е Цефзил но явно ще изпише днес нов  Rolling Eyes

# 44
Здравейте, мили мами!
Честит рожден ден на майката на nana   bouquet Да ти е жива и здрава още дълги-дълги години да се радва на внучета.
Val, ние сме пили Цефзил с каката, когато беше на 1г4м. Имаше ангина и много висока температура, над 39 гр. Дано бързо да се оправите, защото и аз съм го изживявала това, което ти казваш, на където й преместиш ръчичката, там остава   Praynig
А ние сега отиваме на разходка, че после става голяма жега. Приятен ден на вскички.

Общи условия

Активация на акаунт