АВГУСТинчето хАрактЕр прОявявА и мАмА вЕче пОдлудявА!

• 12 011
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Валка, дано бързо се оправи и този обрив! Измъчи се сладураната! А и вие покрай нея. Много да я цункаш от нас!! Heart Eyes
ВСТ80, браво на вас!  Hug А за изоставането - значи половината от августинчетата, плюс нас,  не са в ред, така ли  newsm78 Я не обръщай внимание на такива неща! Нищо му няма на детенцето!  Peace
Честит рожден ден на майката на Нана! Да е здрава, щастлива и усмихната!   bouquet
Честит рожден ден и на таткото на Ния на Блу, ако помня правилно! Да е все така грижовен и много да се обичат с мама й!  Hug
Честито бебче на приятелката на Кайли! Голяма мома! Да е здрава и безколична!  Wink  bouquet Как ще се казва?
И честито на днешните месечковци и именяци, ако има такива сред нас!   bouquet
Айде, само букети и честитки от мен... Blush

# 46
  • Sofia
Привет и от мен! Благородно ви завиждам за следобедните разходки в парка.
 Hug Hug Hug Hug за майките героини Валка, Кабив и Айла, дори не мога да си представя колко ви е било тежко.
Честито на всички рожденници!!!
Само да ви се похваля - Димана днес вече е с пет зъба tooth

# 47
Добро утро на дружината,

Валче, хубаво че преминава температурата и обривът ще отшуми скоро.
И аз уж го пазя от слънцето, ама е вече загорял като бразилец, на ръце и в лицето, хем и бебешки крем срещу слънце му слагам Joy
Някои вече колко са зъбати, много хубаво. И ние показваме гордо двете си долни зъбчета.

Аз си купих бански памперси от ибей, ние ходим на бебешко плуване, вече се гмуркаме под вода и е много забавно.
Пожелавам на всички много усмихнат ден и до по-късно (мечтаех си да го кажа Joy)

# 48
val_stef , добре поне, че е смъкнал температурата! Дано и обривът се скрие бързо! Praynig

nana77, да е жива и здрава майка ти и много да ви помага! Hug

Eliona , ама сладката Димана съвсем се  е "озъбила"! Mr. Green

vst_80 , много се радвам, че Лори е добре...звънни когато си свободна, за да те запозная с местните забележителности! Hug

Покрай толкова черпене, аз ще се покрия за вчерашния рожден ден на нашия татко, защото за съжаление празничното китайско, приготвено от мен се провали...е, всъщност сладко-киселият сос само, но пък оризът ми със зеленчуци и пилешко стана екстра (поне на мен много ми хареса, а той тактично си замълча Mr. Green) Подаръкът му беше 2 билета за концерта на Джордж Майкъл, като той трябва да избере с кого да отиде... Mr. Green

Тази нощ Гого вече тотално ме побърка - събуждаше се и плачеше на всеки 30 мин. Confused, но поне сутринта заспа към 9.30 и още не се е събудил.
Днес направих една много сложна схема за придвижване, защото имам доста работа в центъра и ще запозная Гого с трамвайчето. Mr. Green

Оппп, чувам мърморене от спалнята...

# 49
Elwing
ВСТ80, браво на вас!  Hug А за изоставането - значи половината от августинчетата, плюс нас,  не са в ред, така ли  newsm78 Я не обръщай внимание на такива неща! Нищо му няма на детенцето!  Peace
Споделям и аз мнението на Elwing, а аз какво да кажа като още Даяна неможе да стои седнала сама  newsm78,ама вече не се юркам за такива работи,ще се научи детенцето  hahaha
Kaili да са живи и здрави майката и бебчето  Peace /ама много голяма мома е родила твойта приятелка/ Party
Валка,браво че вече нямате температура,скоро и обрива ще мине и Али пак ще те ядосва,както тя си знае  Peace
Нана да е жива и здрава и майка ти и много да те слуша  Mr. Green  bouquet
Момичета вашите бебоци смучат ли още биберони?Аз вече смятам да я отучвам,ама без биберон неиска да спи и това си е  Sad
Приятен ден ви пожелавам,а аз ще ставам да приготвям багажа,че ще изчезваме за 3 дни на гости на мама  Heart Eyes

# 50
  • София
Благодаря за честитките момичета!

Имам един въпрос - моето диване от няколко дена реве като магаре след ядене и е супер кисел. Сега татко му се прибра от работа и уж да го приспива, ама това се дере и дере. И му направихме мляко 150 мл - изяде ги. Като само преди час е изял 200 грама пюре. Та въпросът ми е - мислите ли, че вече 200 грамова порция не му стига?!?! #Crazy newsm78
А и колко трябва да му увелича? Може би на 250?

# 51
  • у дома
аз само набързо, че имам много задачки  Laughing

Да почерпя за нашия тати и месечинката на Ния накуп
ето и мезенце
а това за пазещите диета   Mr. Green
Elwing Heart Eyes
nana77 ЧъРъДъ и на твоята мама   bouquet при 5 хранения, едното хапване не бива да надвишава 200 мл, т.е. на ден не повече от 1 л манджане  Peace отделно водичка и сокче, ако си пие Simple Smile

бяхме на консултация, резултата - 8.500кг и 72.5 см  Mr. Green зъбите ни се виждат, ама още не са пробили ципата  Mr. Green 

ставам, че диването дивее
  Crazy

# 52
  • София
Нана,Блу ти е написала,но и аз да ти кажа,преди време Ина спокойно изяждаше 250гр,но педиатърката каза,че това е адски много и да не надвишавам в никакъв случай 200,защото ще й разширя стомаха.Опитай да му правиш самите пюрета по-хранителни Peace
Ина няма никакви видими последици от вчерашния полет,а и никакви странични реакции HugНо и не се е кротнала,да не си помислите нещо. WinkКакто се изрази братовчедка ми - "А си я пуснала,а е проходила"
Mr. Green Stop

# 53
Здравейте мами, има ли някоя от вас която ходи на хомеопат  - много искам някой да ми препоръча някого в София за да запиша там и Жорко, а и мен...но нямам идея кой и къде, та ако има някой доволен ще съм благодарна да ми дадете координати за да се юрваме натам  - ако искате - пишете ми и на лични.
Хайде, ние излизаме пак.

# 54
Честито на всички празнуващи днес и мерси за почерпките!  Hug

Бубче, радвам се че Ина е добре Heart Eyes

Elion-ка, честито ви 5-то зъбче  Grinning

Ние се върнахме от преглед и се оказа, че в действителност е направила алергия от АБ, спираме го! Не искаше да сменя с друг АБ докато не излекуваме сега алергията  #Cussing out Започнахме Финистил капки и Калциев Глюконат Лактат сироп.
Сега ми е притеснено като няма да лекуваме тоя вирус  да не се възвърне отново високата Т. Дано всичко е наред Praynig че  ще подлудея вече от болести  Sad

# 55
  • гр.София
   Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower-поздрави за таткото на Ния, за майката на Нана,за приятелката на Кайли, за Душето,за Али, Ина, Ваня и Ники, за Кабив и малкия,...абе,направо за всички ви Grinning

# 56
Здравейте!  Hug
Честито на всички пранували и празнуващи и благодаря за диетичните почерпки!  Hug
val_stef нацункай и нагушкай малката Али от мен и Токи!  Hug Бързо оздравяване и дано да сте излекували гадния вирус.  Praynig
Kabiv как е малък Ники?
Подаръкът му беше 2 билета за концерта на Джордж Майкъл, като той трябва да избере с кого да отиде... Mr. Green
А дали не може мен да избере.  Thinking   smile3534
Хайде, много гушки и целувки на болничките и бързо оздравяване!  Hug

# 57
Здравейте, момичета!
аз искам да се запиша в темата и да споделям с вас преживяванията на моето августинче- надявам се да нямате против Simple Smile

# 58
  • София
Добре дошла, АМ  bouquet Разкажи ни повече за Калина. Къде и кога се роди, мерки? Heart Eyes

Сега да се похваля. Решихме с мъжа ми и ние поканихме мама у нас за вечеря. Спретнах една торта и пиле с гъби, лук и сос бешамел в йенската, ще направя една картофена салата и вече метнах ракията в камерата Laughing
Сметнах, че вече е време, когато мама има празник, наистина да празнува, а не да тича между печката и масата да ни сервира и отсервира Wink

Блу и Бубче и аз мисля, че 200 грама са му ОК, ама той не смята така. А междудругото от 2 седмици, откакто взе да спи по цяла нощ е на 4 хранения, а не на 5.

# 59
  • Някъде там...
AM Добре дошла  bouquet

Валка дано Алката бързо се оправи и без повече температури  bouquet

И както казваш Блу ЧъРъДъ на мъжа ти   bouquet
Тази биричка добре ще влезе ,както е и студена Twisted Evil

До преди малко бяхме на бебешки имен ден, но Вики му се спеше( а навън вече не спи), та се прибрахме и преди малко заспа голичък , само по боди. Голяма жега настана Sick

Айде чао, че колко работа ме чака ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт