АВГУСТинчето хАрактЕр прОявявА и мАмА вЕче пОдлудявА!

• 12 019
  • 296
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Анди, уби ме с тоя линк! На мен ми се вижда прекалено.  Stop
Валка, честито ви порастване и зъбче!  Heart Eyes Hug Peace

# 271
  • по света

Val_stef,честита месечинка!!
vst_80  аз купих тази кола http://www.mothercare.com/gp/product/B000JF9LRY/ref=sc_plp_c_5_0 … ance&mcb=core само че на Чико,готина е много само дето на нас още са ни къси краката и я караме само на задна.
И за подарък е страхотна.

Последна редакция: нд, 20 май 2007, 13:50 от juliana

# 272
Здравейте  Hug,

Вал Стеф, честити 10 месеца на кака Али  bouquet

Ммилена, приятен полет! Моят съвет е - пий едно малко за успокоение на нервите Laughing

Елиа, защо не го оставиш една нощ при таткото да спи? Този съвет го прочетох в кърмаческия - много бързо се "лекували" татковците така - към 4-5 сутринта съвсем били склонни на компромиси hahaha

Ирма пак спи на терасата - нали е студено...Покрила съм я с дъждобрана, щото дъждът мокрел...

И ние ще гласуваме - таткото сега отиде, аз малко по-късно. Мислим да оставим Ирма на нашите и пак да гледаме някое кино...дано не ни мине котка път...

# 273
Добър ден!
Ние сега ставаме  Mr. Green, голямо спане падна, голямо нещо Crazy
Сега съм се хванала набързо да направя на Лори едно пюренце за обед докато се разсънват с баща й.
Вчера вечерта гърдичките на Лори бяха обсипани от малки пъпчици - аз много се притесних, но после за замислих, че тези дни не съм давала нищо ново. Замислих се дали не са от претопляне - не че беше много облечена, но тези дни много се потим  Thinking. Сега като я преобличам ще я огледам пак и ако не са изчезнали ще звънкаме на педито - ако са от претопляне дали изчезват толкова бързо  newsm78
blueeye® кръщането в манастира Св.Мина ли беше - хареса ли ти - аз много го харесвам това местенце, но все ми се вижда голяма лудница.
mmilena желая ти лек и безавариен полет и едно прекрасно изкарване на шопинг терапията - да си накупите много хубави неща.
Честита месечинка на Али  newsm51
juliana а става ли за разходки на вън - аз за това се притеснявам, да не я вземем и да ни стои вкъщи. Аз я харесвам повече от триколките ама тях поне съм ги виждала навън по разходки, а тези колички никъде и затова се замислих  newsm78
Айде, отивам да храня малкия гладник, а нещо и големи се навърта наоколо  Mr. Green eat

# 274
  • по света
juliana а става ли за разходки на вън - аз за това се притеснявам, да не я вземем и да ни стои вкъщи. Аз я харесвам повече от триколките ама тях поне съм ги виждала навън по разходки, а тези колички никъде и затова се замислих  newsm78
Айде, отивам да храня малкия гладник, а нещо и големи се навърта наоколо  Mr. Green eat

Да ти кажа честно може и за навън,колелетата са пластмасови и мисля че е за по-къси разстояния.Иди го виж,аз не мога да преценя. Wink

# 275
В това дъждовно време Тони спа 2 часа сутринта / от10 до 12 / и сега пак заспа. Аз отивамд а почета малко за изпита утре, а после ще ходим да гласуваме.

mmilena лек и безавариен полет, а после да се похвалиш с покупките.

Отивам да направя кафе за освежаване.
 Hug

# 276
Привет на всички! НАй-накрая и ние да се появим. Всеки ден на работата като вляза във форума да драсна някой друг ред идва шефа и едвам успявам да ви прочета.
Ние сме добре, крачим бодро и както се очертава май и ние скоро ще прохождаме. В къщи е лудница. Две момчета, баткото се крие, а Ангел го гони с проходилката.
Вчера си купихме и ние сандалки от Дружба, много са готини, остава само слънцето да се покаже.

# 277
  • Sofia
Валка, да ти е жива и здрава принцеската Али.
Анди, този линк ме разби. На абитуренския си бал ще трябва да прескочи до тях, за да си „Цокне” малко.
elia_gg, нямате ли предварителен договор, в който да е описана процедурата – първо нот. акт, после банката превежда парите? Виж дали има и неустойки (трябва да има) поради неизправност на едната страна. Изобщо прочети си внимателно предварителния договор. Ако искаш пиши ми на лични.
А, Димана вече е с 6 зъба.

# 278
  • София
Здравейте момичета!

Времето е меко казано отвратително и вече се чудя с какво да го занимавам това диване да седи 1 минута на дупето си Mr. Green
Сутринта успях да изгледам даже един филм, докато спеше и оттогава децата нямат спирачки. #Crazy

Относно видеото - за мен това си е чиста проба извращение, колкото и да се гордеят някои майки от Кърмаческия, че кърмели децата си до 4-годишна възраст Sick

Vasia обади се другия път, като идваш към наше село Дружба. Да направим една разходка около езерото.

И едно предложение за нова тема

Майски дъжд и бури страшни хич не плашат Августинчета безстрашни!

# 279
  • софия
ЕЕЕЕЕБАСИ ебаното време  ooooh!,без извинение  Mr. Green!!!!!
Сипала съм си една бира и пия,за здравето на днешните ни месечинки,за новите зъбки  Heart Eyes и за мацките които,ще си веят гъзъ по Чужбинско  Grinning!

Майски дъжд и бури страшни хич не плашат Августинчета безстрашни!
Peace!

# 280
  • софия
Дъждове навън вилнеят и Августинчета по домовете си дивеят!

# 281
МАЙ ПОКАЗА СВОИТЕ ДЪЖДОВНИ НРАВИ, АВГУСТИНЧЕТО ПЪРВИ СТЪПКИ ВЕЧЕ ПРАВИ

# 282
Ей, браво на вас Peace. Как ви хрумват идеи за заглавия...аз съм "гола вода" по тия неща... Embarassed Та- да се разпиша и аз за деня, преди да е сме влезли в утрешния Crazy .Аз съм на работа и ще си вися тук до ....утре.излъчвам тъпите пресконференции от изборит еи скуката е пълнааааааа  Tiredвремето и днес е ужасно, но     - поне успях сутреинта да се наспя Hug.Дари отново се разбуди към 7ч, нахраних я и ... се изнесох с възглавни4ка и завивка в хола на дивана Laughing и я оставих да буди баща си- той да се оправя с нея Crossing Arms.Та- спах до 10ч.Не ми се слу4вало от месеци и имам 4увството 4е се събуждам от зимен сън.Следобед решихме да отско4им  на пазар, и да разнообразим малко дъждовното ежедневие на Дари.Ходихме до Младост до Кауфланд, и купихме сандалки на Дари.После- дойде време да ходя на работа и   накарах  мъжо да ме докара до работа, защото  няма как да дойда с колата , 4е е отцепен района. Сега като си  помисля колко време  ще ни извозва тая нощ служебния транспорт ooooh!..
Вася, разписвай се по-4есто Wink
vst_80 , пъп4иците от претопляне из4езват наистина бързо, така 4е- не се притеснявай
ММилена, на теб ти желая спокоен полет и ползотворен шопинг Peace
Хайде спирам , 4е се улях Blush

# 283
Пак съм аз Grinning.Забравих да ви питам, някой давал ли е каша на Фризо- 4 зърнени храни newsm78.Днес взех такава съвсем спонтанно , с идеята да разнообразя менюто на ДАри, но се 4удя newsm78

# 284
  • варненка от София
Писах, писах преди малко и всичко ми изчезна, ядосах се, но почвам отново.

Шушето е добре, далеч сме обаче от зъбите, а гледам наборите с 5-6 зъба, ние още ни един нямаме  Sad
Този уикенд бяхме в Приморско и си изкарахме чудесно. Времето далеч не e дъждовно като в София, задушно и тежко е, но заглавието на новата тема предложено от Дани и Нана далеч няма да е в сила за цялата страна  Hug

Карим искам да ти кажа, че има едно кремче на Мустела Стелакер, с което за една нощ се оправиха крустите на шушата и от тогава ги няма. Чудотворно е, казва се Стелакер и е специално за крусти по скалпа и лицето, ето как изглежда:

Честита месечинка на принцесата Али на Валката Party

Дълго кърмещата майка от линка на АндиБ ми дойде някак си екстремно, аз също съм кърмачка и се надявам да е така минимум поне до годинката, но не мисля да друсам цици и да чакам Шушелия да си дойде в голямото междучасие, за да си бозне  Stop

На Милена желая най-приятни емоции покрай пазаруването, а на Кайли успешен изпит утре.

Лека нощ сега от нас  Tired

Общи условия

Активация на акаунт