Ревност

• 5 125
  • 147
  •   1
Отговори
# 90
Аха, ок.
Ами от гей към хетеро отношения.

Сиреч за теб нещата са гей или хетеро? Бисексуални хора не съществуват.

# 91
Ок, аз не съм разбрал, но пак не е толкова от значение. Щом най - силната и връзка е с жена, сори пич, тази потребност ще и избие рано или късно.

# 92
Ок, аз не съм разбрал, но пак не е толкова от значение. Щом най - силната и връзка е с жена, сори пич, тази потребност ще и избие рано или късно.

Защо настояваш да го наричаш потребност?

Непременно ще й покажа твоето мнение и това на Rockstar.

# 93
Вижте, не е никак правилно, и дори бих казала е твърде елементарно сексуалността да се третира като зависимост. Щом е наркоман, пак ще продруса, щом е алкохолик, пак ще пропие, щом е играл хазарт, пак ще играе, оттам автоматично - щом е била с жена, пак ще бъде Sad

Нещата изобщо не стоят така. Сексуалността е нещо много по-сложно, механизмите на привличане - в сериозна зависимост от личността на конкретния човек, от неговата емоционална интелигентност.

Разбира се, че този вид връзки имат своите предизвикателства, но кои връзки нямат такива? Щом авторът е решил да влезе в тази връзка, не виждам никакъв смисъл да се упражняваме по темата и да го сугестираме със собствените си предразсъдъци.
Нека си изживее емоцията човека, връзката с бисексуален партньор в никакъв случай не е по-рискова, отколкото връзката с хетеросексуален такъв. Има достатъчно данни и статистика по въпроса.

# 94
То не е зависимост, а подробност. Просто има нужда от жена, защото мъж не може да я задоволи така. Това, че не се познава хомосексуалността не отменя това, което представлява. И тук не говорим за някакво еднократно лиз близ от любопитство, а за сериозно влюбване и връзка. Не е някаква прищявка, някои успяват да си подтискат тези пориви, ама обикновено винаги избиват по един или друг начин

# 95
Ужасът на хетеросексуалният мъж, че не може да задоволи една жена, така, както друга жена може Simple Smile Къде ги четете тия работи.

# 96
  • София
Аз такъв човек не познавам, честно казано.
Бисексуални познавам уж, но общо взето вървят в едната лента с кратки прибежки в другата.
Такова чудо - дълга връзка с единия пол и дълга връзка с другия, съм виждала само по светските новини, но там не вярвам много.

# 97
Глупости, разглеждате хомосексуалността като някаква прищявка, слабост или отклонение. Това ви е грешката. Тя е била влюбена в жена, правели са тва дет са правили да не го описвам доста време, и сега си мислите изведнъж решила и хоп, вече трайно на другия бряг. Не работят така нещата, за това накрая винаги има изненадани и що тъй стана

# 98
Партньорите на бисексуални хора често ревнуват повече от представители на другия пол. Именно защото сте тотално различна категория, дори не си в едно състезание с тях, че да опиташ поне да ги надбягаш.

Иначе, ревността е напълно нормална и, в определени граници, здравословна емоция. Като гнева, страха, тъгата. Всеки психически здрав човек ги изпитва, това е даденост. Въпросът е как ще ги управляваш. Негативните емоции са психическият еквивалент на физическата болка; еволюционен механизъм, който ни казва, че нещо май не е наред, но понякога са просто фалшива аларма. Да им придаваме морален оттенък или етикети като "незрялост" или да търсим "рационални причини" да ги изпитваме, е несериозно. Това е като да питаш каква е рационалната причина да ме боли главата точно сега. Еми, невинаги има, нито главата ти ще те пита за разрешение дали да те боли.

Незрели и нерационални могат да са единствено проявите на ревност в поведението ни. Твоето звучи напълно окей. Звучи и като да си си намерил майстора, което е от по-хубавите неща, които могат да ти се случат в този живот. Ревността и страха и скръбта от загубата са цената, която плащаме за любовта. И, да, незаменими хора има, и слава Богу.

# 99
Партньорите на бисексуалните са наистина за окайване. Докато другите ревнуват само от собствения си пол, тези ревнуват и от двата. Simple Smile

# 100
Сити, нямаш власт над ситуацията, както и над бъдеща конкуренция.
Дали с жена или мъж, който иска ще изневери и/или махне от настоящата връзка.
Гради и укрепвай с внимание и показана любов, щом е с теб - значи има защо.
Имам позната би и в момента е с мъж, но иска дете, помисли единствено над този вариант.
И си говорете - жените слушаме доста внимателно.

# 101
Сити, нямаш власт над ситуацията, както и над бъдеща конкуренция.
Дали с жена или мъж, който иска ще изневери и/или махне от настоящата връзка.
Гради и укрепвай с внимание и показана любов, щом е с теб - значи има защо.
Имам позната би и в момента е с мъж, но иска дете, помисли единствено над този вариант.
И си говорете - жените слушаме доста внимателно.

Въпросът с децата не стои на дневен ред. Аз съм приключил с правенето на деца а тя не иска да има. Много добре се разбира със сина ми.

Снощи се видяха с М. Минало е добре, съдейки по това, че се прибра по никое време.

# 102
  • Шоплука
Ето сега БигСити може да изпробва своята теория за ревността, колко тя е глупост и прочие.
Щом си говорите всичко и си казвате истината ще разбереш аджеба какво е положението.
Не разбрах честно казано идеята на тази тема освен да я четете с твоята и да се любувате на формуната мъдрост.

# 103
Ето сега БигСити може да изпробва своята теория за ревността, колко тя е глупост и прочие.
Щом си говорите всичко и си казвате истината ще разбереш аджеба какво е положението.
Не разбрах честно казано идеята на тази тема освен да я четете с твоята и да се любувате на формуната мъдрост.

Да, говорим си.

# 104
Сверяват си часовника, по-точно убеждават се, колко по-свободомислещи и готини са?
Ако гаджето ми излезе на вечеря с бивша и се прибере по нощите, ще съм си изгризала ноктите до лактите и ще съм му стопила телефона от звънене, междувременно вероятно сама ще съм успяла да сменя бравата. 🤔

Общи условия

Активация на акаунт