С бели зъбки или без, НОЕМВРИйчето е пак THE BEST

• 10 425
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
  • у дома...
Eйнджи, страшно много се радвам че Дари ще си е вече при вас! Прегръщам ви и ви целувам и двечките! Laughing  bouquet

# 76
Моля за съвет...  Praynig
Някой знае ли как се чисти йод?
На Ники капките за уши са на йодна основа и имам такова количество изцапани с йод дрешки и завивки ...че свят ми се вие. Някакъв шанс има ли да го почистя, или да хвърлям направо?

# 77
  • София
... документирах я!!!

Laughing

http://www.vbox7.com/play:71816da6

# 78
Ейнджи, СТРАХОТНА НОВИНА!!!! Да се гушкате, и да си играете, и да се цункате!!!!!!!

Карил, да те разсмея- така у нас навремето, през незаключена врата влезе един много пиян висок мъж, добре че и мама и тате бяха там та дружно го изгонихме, а той само викаше "Извинявам се!!! Извинявам се!!!" После се оказа, че редовно запива в капанчето, което беше ситуирано в съседния вход и ни махаше с ръка за поздрав  Mr. Green човек да се чуди да се смее ли, да плаче ли....

Gugi, и аз оня ден видях змия, докато бях с количката, ама преспокойно я изчаках да пресече на около 15 метра пред мен- не я видях откъде се взе, но мина по sidewalk-а и после заби в тревата устремена към една паркирана лодка на съседите... Важен момент за мойто спокойно състояние, беше това, че ме убеждават, че черните змии тук не били отровни и ядяли мишки- демек сигурно са смоци (реших аз), пък и, ако не са застрашени май не нападат тия гадини, та просто стоях надалече и чаках спокойно, щото беше черна... Все пак мазните извивки, които правеше из тревата не бяха най- приятната гледка, но добре, че я видях навреме....

СТРАХОТНИ СА СНИМКИТЕ ОТ СРЕЩАТА ВЧЕРА!!!! БРАВОООО!!!!!

Аз най- любезно ви представям, моят син как играе билярд и други няколко снимки еи тука:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=122043&photo=90

Ехеее!!!! Фъстъчка, твоята сладка Йоанка- Бърборанка, направо ми обра точките!!!!!!!!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 11 май 2007, 15:28 от sofkobofko

# 79
Ей, толкова съм щастлива! Най-после всички заедно удома! Така хубаво си я нагушках и намачках, нахраних я и сега заспа!  Heart Eyes Не знам какво щях да правя, ако майка ми не се беше съгласила да влезе с нея в болницата, безкрайно съм й благодарна!  Hug И на вас също, момичета, за куража, който ми вдъхнахте, за всичко!   bouquet

Карилче, съжалявам, миличка, за това което ви се е случило.  Sad Дано децата да не са се уплашили много, защото параноята е по-ужасна от загубения учебник, та дори и по-голяма сума пари. Прегръщам ви силно, теб и госпожиците!  Hug

Златна, стискам п алци! Дано не ви се наложи да влизате в болница!  Praynig

Целувки на всички!   bouquet

# 80
  • sofia
Моля за съвет...  Praynig
Някой знае ли как се чисти йод?
На Ники капките за уши са на йодна основа и имам такова количество изцапани с йод дрешки и завивки ...че свят ми се вие. Някакъв шанс има ли да го почистя, или да хвърлям направо?
Не се чисти. Остава завинаги. Не ги хвърляй, ползвай ги за захранването с пюрета, да не се ядосваш от мазаницата Laughing

Много сте хубави, страхотно изглеждате всички.
 Ейнджи, лошото е зад вас   bouquet
Карил, подобно "щастие" не ме е спохождало, ама е бил малкия дявол.
Фъстъчка, страхотна е Йоана  Grinning

# 81
Благодаря за отговора, Весе !
И аз така си мислих, ама викам - чакай да питам, може някой да знае някоя хитринка. Сега ги пуснах в пералнята с много Вениш, ама не мисля че някое петно ще вземе да изчезне. То е ясно че няма да хвърлям, все ще им намеря приложение на съсипаните дрешки, ама ме е яд много.

Сега си извадих дрехите от пералнята - половината петна са изчезнали, половината не. Мистерия.

Последна редакция: пт, 11 май 2007, 19:17 от Анонимен

# 82
Жени, много хубава новина!

Днес Ради е много нервен, май зъбките го мъчат! Бягам, че плаче пак.

# 83
По малкото писане си личи, че вън настана лято. Страничките хич не мърдат....Ние се прибрахме преди малко. С Карил си направихме почти 4-часова разходка. И много хубаво си прекарахме, и на бебоците разни нещица накупихме... baby_neutral baby_neutral
Фъстъчка, много сладка Йоана. Как сладко си мърмори само. И тя като Мишето се уморява да стои по корем. И той така - стои, стои, че си легне по лице или настрани, уморен да държи главата. Joy
Софко, вие сериозни играчи ще ставате. Peace
Роня, по правило педиатрите казват първо да се дава храната за захранване, а после кърмене или АМ. Щото и без това им е нов вкусът, който ще опознават тепърва, ами, ако са и сити, нищо няма да се получи. Трябва да са гладни. И изобщо не е задължително да заместват храненето. Ние се захранваме от 24 април, но педи каза винаги да давам мляко, дори и да е малко. А бебоците обикновено и след пюрето си го пийват млекцето. А картофите на пазара наистина са нитратни. Ако им обелиш кората, не съм сигурна доколко ги намалява. Само от селска градина, и то, ако са ти сигурни хората, си вземи. Иначе моят съвет е на ХИП картофите с тиква. Аз захраних с такава комбинация. Май нямат чист картоф, но имат чиста тиква. И това е вариант, а бебоците я обожават повечето. По принцип това са зеленчуци, които не дават алергия. Hug
Ейнджи, бъдете здрави и се радвайте на бебо! Hug

# 84
Алооо, "колежкиии"!!!! Къде се губите, бре?
Познавам аз вече какво е времето в БГ и без термометър- ако няма никой във форума, значи е перфектно  Grinning...
А, ние тука седим затворени поради задимяване от пожари някъде на север и скърцаме със зъби от яд ooooh! ...
Да докладвате после кой, къде и защо ма'а гащи и какви магарии направиха бебоците  Laughing

# 85
  • Ботевград
Размина ни се болницата
Утре ще пиша повече  Hug
Надя как си 1/2 Ботевградчанка  Blush я издай  Hug

# 86
Мишенце, ЙОД се чисти с витамин С - ампула.На капката йод капнеш ли веднага ВИТ С се чисти без абсолютно никакъв проблем PeaceСамо дето бая витамин ще отиде...Според мен най-добре да пуснеш в употреба само няколко стари похабени дрешки..а най-добре да слагаш нещо като лигавник-перелина около вратлето, което да не пропуска към дрехите. Под главата през нощта може да сложиш напречен еднократен \памперсов\ чаршаф. Тези които се ползват в болниците за под дупето...на тежко болни, родилки и пр. Така ще запазиш възглавничките и спалното бельо.

Златна, радвам се за вас...

Софко, ще търпиш, дано..да няма пострадали Rolling Eyes Praynigхора на север.

да, с Маша добре се разходихме, поговорихме...Дечковците помрънкаха, поспаха, похапнаха...В парка не е зле на сянка..

Лека на всички !!!

# 87
  • у дома...
ZLATNA, Баща ми е ботевградчанин и аз страшно много харесвам града, особено Зелин... Искам като остарея да отида там да живея  Laughing Живи и здрави правим сметка това лято да дойдем с малката.  Simple Smile Много се радвам, че ви се е разминала болницата  Peace Дано Златинка се оправи бързо.

# 88
Златна, браво, че болницата се е разминала. Peace
Карил, направо съм скапана от дългата разходка. А Мишлето е хванало тен, обаче много смешен - само връхчетата на пръстчетата са потъмнели, там, докъдето се къносват индийките. Явно там само се е подавало на слънце...  ooooh! Иначе вечерта беше гладен и кисел - много рано му се приспа, та даже не можахме да се изкъпем! #Crazy

# 89
Аз отказах работата. Да ви призная, олекна ми след това.

Все пак Благодаря ви за мненията!!!! Майка и кръстницата ми ми казаха, че сега предстоят най-хубавите мигове с мъниците, и това време никой и нищо не може да ми върне. А се доверих и на инстинктите си, които потвръдиха  Mr. Green

Момичета, какво слагате на децата против уроки? Сега, когато Габи е надигната в количката разни хора ме спират и да я погледат и да й се радват. Тя раздава щедро усмивки на всички, в което няма лошо, но се е случвало след това да плаче силно и неутешимо.
Аз от два дни й давам домашно приготвено пюренце от купешки картофчета  Laughing Приема го повече от чудесно. А днес дори ми дърпаше ръката с лъжичката към устата си, дано да си хапва добре и след това.
Ние пък се разходихме с Роня и Вени .... естествено в морската  Laughing

Лека и от нас   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт