С бели зъбки или без, НОЕМВРИйчето е пак THE BEST

• 10 285
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
  • София - Дианабад

РОСИ 74, ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК!!!! Желая ти много късмет в кариерата!

# 166
Здравейте и от нас!

Вчера бяхме на пикник и не успях да вляза тук  Embarassed Бахме с 4 бебета сразлика от около 3 месеца и един батко на 2,5 г  Simple Smile Голям купон беше  Joy По едно време всички бебоци поспаха дружно за радост на мама и тати, че да хапнат и те от вкусните мръвки, които опекохме  Mr. Green

Честито на вчерашните и днешните половин годинковци  Simple Smile Нека растат здрави и щастливи !

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИРЕНА!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЗА ДА СЕ РАДВАШ НА МНОГО ЛЮБОВ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!

Моля се всички болнички бебовци вече да оздравяват   Praynig

И нас жегата много ни мъчи  Sad Теа отказва да яде, хапва по 100 мл. и после почва едно тръшкане и пищене, просто посмъртно не моа да я накарам да яде повече.Лошото е, че и млякото отказва.Спи по боди с къс ръкав и въпреки това снощи от 1.30 започна едно мрънкане, хленчене, събуди се, иска игра, после пак заспива.Абе, мани мани  Sick Около 10-тина пъти съм ставала да давам биба.След минута я изтърва и пак рееееев.Така докато заспи по-дълбоко.Днес съм  Tired Днес я изведох сутринта по прохладното.Резултата...пропусна сутрешния сън  Sad Хапна малко и пак реееев, докато я приспя.Сега спи и като се събуди се моля да хапне повечко и я извеждам пак.

Цвети, липсваше ни  Hug
Карил, ще ти пиша на лични координати на хомеопат.

Хайде чао за сега, довечера пак отчет  Simple Smile

# 167
  Здравейте,мили мами Hug
  Не съм писала от известно време,но пък ви чета редовно Peace
  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИРЕНА!!!МНОГО ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ,КЪСМЕТ И УСМИВКИ!!!    bouquet
  ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДНИКА НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА-ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ,И МНООООГО ЩАСТЛИВИ!!!!Уфф....големи жеги и при нас ooooh!Аз обличам София с боди с къс ръкав/или без ръкав-и отгоре с рокличка или къси гащи с блузка;вечер спи по едно тънко боди с дълъг ръкав и с пелена/махнах вече спалното чувалче Wink/.От 2 дни пък е на 4-кратно хранене Crazy-яде в 19.00,и не се събужда за последното ядене в 23.00-помислих,че все по някое време през нощта ще се събуди,но не би-спа до 6.30 GrinningС разходките..... Thinking....направо се чудя-предиобяд е невъзможно-докато станем,приготвим манджата,сменим 1-2 пъти памперса Wink....и то станало обяд-тогава пък е такава жега....единствено,след 16.00ч. е по-приемливо,но пък после яде в 19.00,а преди това я къпя-абе,голямо чудене Laughing
  Дима ,и аз не мога да изместя изцяло едно хранене....всъщност,само обедното,с пюрето-все додавам 50-60мл.АМ,но не ме бърка-аз така или иначе не храня София навън-започвам обаче с млякото,и след него давам пюрето WinkУспях само следобедното хранене да заместя изцяло с каша/но аз давам 2-3 пъти седмично-засега Peace
   Друго...друго... newsm78-ако се сетя пак ще пиша,
    Hug на всички!

# 168
Здравейте и от нас!

Честито на всички празнуващи, малки и големи!

Аз от няколко дена извеждам Кати сутрин и привечер. Много е топло. Днес беше навън от 10.00 до 12.30 , яде, сега qпи и чак към 17-17.30 мисля пак да излезем.

Тия дни и ние ходихме по разходки и вили, хубаво беше. А за захранването да кажа, че и на Кати хич не и хареса пюрето от тиквичка, пробвахме вчера и днес, голяма драма беше! Така че няма да я мъча повече, утре ще пробваме броколи. Дано имат успеха на тиквата и морковите! След 2 дена и плодовите ще почваме, мисля да дам първо ябълка. Каши за сега не мисля да давам. Ще видим по-нататък. Иначе и аз давам първо пюре, после мляко. А в пюрето слагам мляко само ако ми се стори по-гъстичко. Но забелязах, че на беба и е по-вкусно ако има малко мляко в пюрето, всичко изяжда с кеф.

Айде всички болнички бебоци да оздравяват вече! Поне да няма бебета по болниците!

Аз почвам да гладя сега, баш в жегата, ама такава купчина имам, скоро няма да има какво да обличаме, нито ние, нито бебата. Така че няма как  Sad

Приятни разходки по-късно!

# 169
...
П П днес е професионалния празник на ХИМИЦИТЕ и на незнам още кои...чух по по ТВ-то

РОСИ 74, ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК!!!! Желая ти много късмет в кариерата!
Аха, ама аз не съм химичка... Нищо, честитото много ми хареса и няма да го връщам - всъщност мъжа на Жени /Мони/ има празник - та да му е ЧЕСТИТ!!!  Flutter
Карил - аз имам някъде координатите на една хомеопатка - работи в "Лора" до 5-те кьошета - обаче не останах много доволна от нея - водих там Йоана именно заради АД. Може би не съм била настроена по правилния начин, но очаквах, че ще намалят обривите и, но с разните му хомеопатични те напротив - увеличиха се, а тя ги беше разчесала до кръв, и преждевременно спрях лечението - някъде 3-4 седмици беше на хомеопатични.

ЧРД и от мен на Мирена!!!

# 170
  • Ботевград
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИРЕНА!!!МНОГО ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ,КЪСМЕТ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!!!   

# 171
Karil аз съм от декемврийките, но преди 9 години се сдобих с едно прекрасно момиченце през ноември, та затова си позволявам да ви чета от време на време.
Трябва да кажа, че ми е много интересно и наистина мисля, че всички тук сте чудесни, а за бебоците да не говорим.
Включвам се, за да дам координати на класически хомеопат, който ни спясава много пъти-казва се Д-р Атанас Гълъбов тел.9589795, звънни преди обяд да запишеш час, че е много натоварен. С бебчо преборихме рефлукс за 2 седмици с негова помощ, а с щерката какво ли не досега, че и мононуклеоза преди време.

# 172
Здравейте момичета,
аз набързо пак. Ники бори добре отита, надявам с в сряда на контролата да се окаже че се е изчистило възпалението. За сметка на това пък баткото ни е с висока температура, но какво да се прави - с деца е така.
Бях спряла захранването на Ники за 3 дена и беше изцяло на кърма, но вчера дадох пак пюре. Толкова се беше затъжил за пюренце, че на обяд опатка 1 малко бурканче (130 мл.) картоф с праз, а следобед пак 1 малко бурканче банан с праскова. Днес пак е гладник и си изяжда бурканче. Интересно е че 1 час след това суче пак.
И Ники е започнал да бърбори разни срички. Обикновено е ба-ба, но понякога ми стопля сърцето с мааам. Разбира се че е неосъзнато.
Много се занимава и с играчките, стига около креватчето му да има някой. Последната придобивка е ето това: http://www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=25&state=toyTypeId=2@ … ementId=0@ageId=0
Доста го дебнах из е-bay, но го взех наистина много изгодно. Фен съм на играчките на Tiny Love. Ние имаме и тази: http://www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=150&state=toyTypeId=1 … ementId=0@ageId=0
Тя също е супер интересна за бебо.

# 173
Здравейте и нас с Поли.Стискам палци всички болни бебчета да се оправят.Как се справяте,мацки с тези жеги,направо е непоносимо горещо,а пък лятото не ми се мисли какво ще е.И ние се присаединяваме към бебчетата със зъбчета,вече си имаме едно.Относно обличането ,Поли спи по тъничко боди  с дълъг ръкав,и завита с една пелена.Майчета,вашите бебчета спят ли си нормално когато ходите някъде?Ние вече колко пъти ходим,я на селото при бабите,я на гости  в друг град,и детенцето ми не заспива въобще,резултата едно сърдито детенце след това newsm45

# 174
Здравейте, моята беба пък няма проблеми с яденето и жегите- даже само ни гледа в устите и иска  да яде постоянно! даже сега изяде към 150 гр каша и се чудя дали да не й дам още       Simple Smile днес щяхме да ходим да ни бият хепатитна ваксина, но каката- братовчедка е болна и реших да отложа с няколко дни- сигурно в сряда ще стане- иначе цял ден миткахме наляво -надясно- и на двете ни е много приятно- сдобихме се с нова количка Чиполино Прима  от една приятелка, но е ползвана само 2 месеца и е здрава и удобна- много добре се возим с нея

# 175
БЛАГОДАРЯ МАЦКИ ЗА СТРАХОТНИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ newsm03 ЕДНА ВИРТУАЛНА ПОчЕРПКА ОТ МЕН newsm38,ТОКУ щО ПРИСТИГНА ДЕТЕГЛЕДАчКАТА И АЗ ОТИВАМ ДА КУПОНЯСВАМ,ЦЕЛУВАМ  ВИ ВСИчКИ!  love001  love001  love001  love001  love001

# 176
Здравейте момичета!И аз съм една ноемврийска мама.Имам си момиченце на 6 месеца и 7 дена .Тежим 7,160 кг. и е дълга 65 см.
За сега основното ядене е кърма.Опитах да и дам картофена пюре но не го хареса.Също така се получи и с оризовата каша.Харесва само тиква,ябълка и синя слива.Морков не и давам понеже имаме съмнения, че е алергична към белтъка му.От това което и давам изяжда не повече от 30 грама.Как е при вас какво количество им давате.

# 177
Ох, момичета, ще пощурея вече!  Cry Cry Cry
Детето е с разстройство и нищо не помага - ни Ентерол, ни лечебна Хумана (която вече отказа да пие)! Снощи пак се мъкнахме по болниците, но според лекарката върлувал някакъв такъв вирус с повръщане, Т и диария. Страхувам се да не се обезводни.  Cry През цялото време сърцето ми беше свито на топка и сълзите капеха сами, колкото и да се опитвах да се сдържа, защото мислех, че ще ни  приемат пак в болница и то в Ентероколично отделение, където влизаш с 1 и лепваш 3-4 допълнителни диагнози.  Cry Добре, че днес нямаме Т, но разстройството стана непоносимо. На всичкото отгоре смених едни памперс, съдържащ бели топчета, приличаше на слуз. Имам подозрения, че може да е от кашата, която й дадох следобяд от лечебната Хумана, беше ужасно лепкава и с бучки.  Sick Преди малко смених още един, чиито акита вече бяха блатно зелени, почти сиви и на парцали.  Cry
Ако скоро положението при нас не се нормализира, имам чувството, че ще полудея и ще си тегля куршума. Не мога да гледам така детето .... постоянно го блъскаме с някакви лекарства. То антибиотици ли не бяха, сиропи, капки за нос, прахчета ...  Cry

Съжалявам, че сигурно с този пост ви развалям настроението. Няма начин вече да не ви е писнало от моите оплаквания, извинявам се на всички ...  но ако на вас не споделя, наистина ще изчаткам вече.  Confused

Ох, отивам пак да плача ...  Cry Cry Cry Cry Cry

# 178
Ей Мирена да лудуваш на купона! Laughing

Мами, искам да ви питам случвало ви си е, бебчо да е обринат по коремчео и отстрани с много ситни пъпчици, не са издути, а като на петна червено и се забелязват едва едва че са малки пъпки?
Тази вечер като съблякахме Ангелчо, видяхме че е изринато милото, никъде другаде по тялото няма само по коремчето и отстрани.
Никаква нова храна не съм въвеждала и незнам от какво му е на бебчо така? Имате ли иддея?

# 179
Жени, мила, ужасно ми е мъчно. Да- има вирус с разстройство и повръщане - дано не е това. Опасно е малката да не се обезводни, но давай по=често да яде, може би. Постоянно ли ака?  newsm78. А дали не може да е реакция към АБ или някое друго лекарство!!! Успокой се и се опитай да се настроиш позитивно към лекарското мнение...стискам палци  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт