РОСИ 74, ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК!!!! Желая ти много късмет в кариерата!
Голям купон беше
По едно време всички бебоци поспаха дружно за радост на мама и тати, че да хапнат и те от вкусните мръвки, които опекохме
Нека растат здрави и щастливи !
Теа отказва да яде, хапва по 100 мл. и после почва едно тръшкане и пищене, просто посмъртно не моа да я накарам да яде повече.Лошото е, че и млякото отказва.Спи по боди с къс ръкав и въпреки това снощи от 1.30 започна едно мрънкане, хленчене, събуди се, иска игра, после пак заспива.Абе, мани мани
Около 10-тина пъти съм ставала да давам биба.След минута я изтърва и пак рееееев.Така докато заспи по-дълбоко.Днес съм
Днес я изведох сутринта по прохладното.Резултата...пропусна сутрешния сън
Хапна малко и пак реееев, докато я приспя.Сега спи и като се събуди се моля да хапне повечко и я извеждам пак.

Аз обличам София с боди с къс ръкав/или без ръкав-и отгоре с рокличка или къси гащи с блузка;вечер спи по едно тънко боди с дълъг ръкав и с пелена/махнах вече спалното чувалче
/.От 2 дни пък е на 4-кратно хранене
-яде в 19.00,и не се събужда за последното ядене в 23.00-помислих,че все по някое време през нощта ще се събуди,но не би-спа до 6.30
С разходките.....
....направо се чудя-предиобяд е невъзможно-докато станем,приготвим манджата,сменим 1-2 пъти памперса
....и то станало обяд-тогава пък е такава жега....единствено,след 16.00ч. е по-приемливо,но пък после яде в 19.00,а преди това я къпя-абе,голямо чудене
Успях само следобедното хранене да заместя изцяло с каша/но аз давам 2-3 пъти седмично-засега 
-ако се сетя пак ще пиша,
на всички! 

днес щяхме да ходим да ни бият хепатитна ваксина, но каката- братовчедка е болна и реших да отложа с няколко дни- сигурно в сряда ще стане- иначе цял ден миткахме наляво -надясно- и на двете ни е много приятно- сдобихме се с нова количка Чиполино Прима от една приятелка, но е ползвана само 2 месеца и е здрава и удобна- много добре се возим с нея

През цялото време сърцето ми беше свито на топка и сълзите капеха сами, колкото и да се опитвах да се сдържа, защото мислех, че ще ни приемат пак в болница и то в Ентероколично отделение, където влизаш с 1 и лепваш 3-4 допълнителни диагнози.
Добре, че днес нямаме Т, но разстройството стана непоносимо. На всичкото отгоре смених едни памперс, съдържащ бели топчета, приличаше на слуз. Имам подозрения, че може да е от кашата, която й дадох следобяд от лечебната Хумана, беше ужасно лепкава и с бучки.
Преди малко смених още един, чиито акита вече бяха блатно зелени, почти сиви и на парцали. 

. А дали не може да е реакция към АБ или някое друго лекарство!!! Успокой се и се опитай да се настроиш позитивно към лекарското мнение...стискам палци